Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Aulatyöntekijä

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Oletko energinen ja asiakaspalveluhenkinen aulatyöntekijä?

Hae osaksi Arena Centerin tiimiä luomaan liikunnallisia elämyksiä asiakkaillemme innostavassa ja sporttisessa ympäristössä.

Haemme asiakaspalveluumme energisiä ja iloisia henkilöitä, jotka nauttivat sporttisessa ja nuorekkaassa ympäristössä työskentelystä. Positiivinen ja palveluhaluinen asenteesi välittyy asiakkaillemme ja olet oma-aloitteinen sekä ahkera.

Työtehtäviin kuuluu toimipaikoissamme asiakkaiden opastus, vuorojen ja varausten hoitaminen, kassatyöskentely, synttäriohjaukset, asiakastilaisuuksien järjestelytehtävät, kahviotuotteiden valmistus sekä myyntityö kahviossa ja AC Storen tuotteiden parissa. Myllypuron hallissa työtehtäviin kuuluu myös keilahallin asiakkaiden palveleminen ja Hakaniemessä Leikkiluolan asiakaspalvelu. Urheiluhallin, kenttien ja oheistilojen järjestys sekä siisteyden ylläpito kuuluvat myös tehtäviin.

Töitä on tarjolla keskimäärin 14-26,5 tai 22-37,5 tunnin välillä ja työ on ilta- ja viikonloppupainoitteista. Eduksesi on lajituntemus, aikaisempi työkokemus kahvilatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta, hygieniapassi sekä anniskelukokemus. Henkilöstöetuina on mm. monipuolisia liikunnallisia etuja.

Tutustu Arena Centeriin näillä sivuilla ja laita hakemus sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Haastattelut ja töiden aloitus ovat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Arena Center

Arena Centerin toimipisteet ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla. Arena Center Oy:n perustivat salibandymiehet Jarmo Perttilä ja Heikki...
Lue lisää »

Henkilöstö

Arena Center henkilöstö Arena Centerissa työskentelee noin 50 henkilöä kolmessa toimipisteessä. Nuorekas ja innokas työntekijäkaartimme koostuu toimipisteiden aulatyöntekijöistä, yritystapahtumien ohjaajista sekä toimiston myynti- ja tapahtumahenkilökunnasta.
Lue lisää »

Hakemus Aulatyöntekijäksi Arena Centeriin

Täytettyäsi hakulomakkeen tiedot ja lähetettyäsi sen, saat automaattisen vastauksen sähköpostiisi. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.
  • Mitä töitä olet tehnyt? Missä? Milloin? Aloita viimeisimmästä työtehtävästäsi.
  • Mitä tutkintoja olet suorittanut tai kursseja käynyt ja milloin? Mikäli opintosi ovat vielä kesken, arvioitu valmistumisvuosi. Kerro myös miten opintosi vaikuttavat työvuorotoiveisiisi.
  • Mitä kieliä osaat ja kuinka hyvin? Missä olet päässyt kielitaitoasi hyödyntämään?
    Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia.
  • Kerro miten hyödyntäisit osaamistasi ja vahvuuksiasi aulatyöntekijän tehtävässä.
    Tietoja käsittelevät rekrytointia hoitavat henkilöt ja esimiehet.