Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Palvelupäällikköhaku

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Haemme nyt uuteen tehtävään energistä palvelupäällikköä

Uusi palvelupäällikkömme vastaa toimipisteidemme keskeytymättömästä toiminnasta. Vastaat laadukkaasta asiakaspalvelusta, tilaisuuksien toteutuksesta sekä kahvioidemme ja myymälöidemme myynnistä.  Keskeinen tehtäväsi on kahvioidemme tuotevalikoimien kehittäminen, josta odotamme sinulla olevan sekä näkemystä että kokemusta. Haluat saada aikaan sekä viedä suunnitelmat käytäntöön. Sinulla on jo esimieskokemusta ja sporttisessa ympäristössä viihtyvän nuorekkaan henkilöstömme suorituksen johtaminen ja onnistumisten mahdollistaminen motivoivat sinua. Koska tehtävä on uusi, sinulla on mahdollisuus olla kehittämässä toimenkuvaa ja Arena Centerin monipuolista toimintaa yhdessä sinua tukevan tiimin kanssa.

Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja viihdyt niin ihmisten kuin numeroidenkin parissa. Analysoit hinnoittelua ja hankintaprosesseja eri tuoteryhmissä sekä kehität toimintatapoja toiminnan kannattavuuden kehittämiseksi. Sinulla on myynnillistä silmää myös markkinoinnin ja kampanjoiden suunnitteluun. Vuorovaikutustaidoiltasi olet innostava ja osaat viestiä ja ohjeistaa niin henkilöstöä kuin asiakkaitamme.  Haluat oppia uutta ja ratkoa eteesi tulevia haasteita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden olla vaikuttamassa Arena Centerin asiakaskokemuksen ja toiminnan kehittämiseen. Henkilöstöetuinamme saat käyttää toimipisteidemme monipuolisia liikunnallisia palveluita.

Lisätietoja ja hakemukset
Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoa antaa henkilöstöpäällikkö Heidi-Maria Kokkonen, puh. 044 770 8087 maanantaina 4.6.2018 kello 8-18 , torstaina 7.6.2018 kello 8-11 ja tiistaina 12.6. kello 17-19. Muina aikoina jättämällä soittopyynnön tai heidi-maria.kokkonen(at)arenacenter.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta mahdollisimman pian, haastattelut ovat jo käynnissä. Mahdolliset hakemuksesi liitteet voit lähettää rekry(at)arenacenter.fi nimeten viestisi ”Palvelupäällikkö”.

. . . . .

Arena Center Oy

Arena Center on mittava yksityinen liikuttaja Helsingissä. Toimipisteemme sijaitsevat Myllypurossa, Hakaniemessä sekä Ruskeasuolla ja ne ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia, joissa toteutuu vuosittain reilut 2,5 miljoonaa liikunnallista käyntikertaa.

Arena Center järjestää vuosittain yli 20 erilaista omaa turnaustapahtumaa. Lisäksi halleissamme toteutetaan vuosittain yli 500 yritystapahtumaa ja toimipisteistämme löytyy myös kokous- ja saunatiloja. Myllypuron toimipisteessä on lisäksi viihdekeilahalli ja Hakaniemessä lapsiperheille Leikkiluola. Kaikissa toimipisteissämme asiakkaittemme käytössä on omat kahviomme. Arena Centerin monipuolisiin palveluihin kuuluu myös AC Print tekstiilipaino sekä AC Travel, joka on urheilu- ja ryhmämatkoihin erikoistunut matkatoimisto. Verkkokauppa AC Storen myymälät löytyvät lisäksi Arena Centerin kaikista toimipisteistä.

Lisätietoa työnhakijoiden tietojen käsittelystä: Tietosuojaseloste Työnhakijarekisteri

Hakemus Palvelupäälliköksi Arena Centeriin

Täytettyäsi hakulomakkeen tiedot ja lähetettyäsi sen, päivittyy uusi sivu ja sen alaosassa saat vahvistuksen lomakkeen lähettämisestä.

 • Kerro tehtävän kannalta relevantti kokemuksesi. Mitä töitä olet tehnyt ja mitä näyttöjä sinulla on onnistumisistasi? Voit myös kopioida CV:si tähän tai lähettää sen hakemuksesi liitteeksi sähköpostitse rekry(at)arenacenter.fi. Otsikoi sähköpostisi "palvelupäällikkö". Sähköpostiyhteys ei ole suojattu.
 • Missä roolissa olet työskennellyt ja mitä tehtäviisi kuului? Kerro kokemuksestasi tuotevalikoimien suunnittelusta, ostoista ja hinnoittelusta.
 • Kerro kokemuksestasi tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä sekä mikä on ollut sinun roolisi niiden onnistumisessa?
 • Mikä esimiestehtävissä sinua kiinnostaa? Mikä on merkittävin oppisi esimiestehtävissä?
 • Mitä tutkintoja olet suorittanut tai kursseja käynyt ja milloin? Mikäli opintosi ovat vielä kesken, arvioitu valmistumisvuosi.
 • Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksi.
 • Kerro kokemuksestasi sekä järjestelmistä, joita olet käyttänyt.
 • Kerro kokemuksestasi perehdyttäjänä tai kouluttajana.
 • Voit täydentää edellisiä vastauksia kertomalla miten hyödyntäisit osaamistasi ja vahvuuksiasi palvelupäällikön tehtävässä.
 • Työ on kokoaikainen. Tehtävän ja toimialan luonteen vuoksi työajasta osa sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin.
  Tietoja käsittelevät rekrytointia hoitavat henkilöt ja esimies. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Hakemukset liitteineen poistetaan rekrytoinnin ja henkilövalinnan päätyttyä. Tarkemmat tiedot Tietosuojaseloste Työnhakijarekisteri www.arenacenter.fi/tietosuoja