Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Vuorovastaava

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Oletko energinen ja asiakaspalveluhenkinen vuorovastaava?

Hae osaksi Arena Centerin tiimiä luomaan liikunnallisia elämyksiä asiakkaillemme innostavassa ja sporttisessa ympäristössä.

Haemme innostavaa ja organisointitaitoista VUOROVASTAAVAA työskentelemään Myllypuron, Hakaniemen ja Ruskeasuon toimipisteisiimme.

Nautit työskentelystä sporttisessa ja nuorekkaassa ympäristössä. Positiivinen ja palveluhaluinen asenteesi välittyy työntekijöillemme sekä asiakkaillemme. Otat langat käsiisi muuttuvissakin tilanteissa ja johdat vuorossa omalla positiivisella esimerkilläsi. Tehtävässä menestymistä edesauttaa, kun sinulla on jo hieman kokemusta vastaavan tehtävistä esimerkiksi kahviossa tai ravintolassa työskentelystä.

Työtehtäviin kuuluu työvuorossa toimipisteen asiakaspalvelusta vastaaminen. Vuorovastaava huolehtii henkilöstön työtehtävien jaosta, tauotuksesta sekä osallistuu aulatyöntekijöiden perehdyttämiseen. Tehtäviä ovat mm. kassa- ja tilitystehtävät, synttäri- ja asiakastilaisuuksien organisointi- ja järjestelytehtävät, kahviotuotteiden valmistus, varastohallinta, vuorojen ja varausten hoitaminen sekä myyntityö kahviossa ja ACStoren tuotteiden parissa. Myllypuron hallissa työtehtäviin kuuluu myös keilahallin asiakkaiden palveleminen ja Hakaniemessä Leikkiluolan asiakaspalvelu. Urheiluhallin, kenttien ja oheistilojen järjestys sekä siisteyden ylläpito kuuluvat myös tehtäviin.

Viihdyt tehtävässä, jos nautit organisoinnista ja monipuolisesta työnkuvasta. Asiakkaamme, jotka tulevat viihtymään meille arvostavat iloista tekemisen meininkiä, jota sinulta odotamme. Onnistut tehtävässä, kun olet kiinnostunut kehittämään yhteisiä ja uusiakin toimintatapoja sekä omaa osaamistasi. Tukenasi on mukavat työkaverit, vuorovastaava-kollegat ja esimies.

Töitä on tarjolla keskimäärin 26-37,5 viikkotyötunnin sopimuksilla ja työ on ilta- ja viikonloppupainoitteista. Eduksesi on lajituntemuksen lisäksi aikaisempi työkokemus kahvilatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta sekä esimiestehtävistä. Hygienia- ja anniskelupassi tulee olla suoritettuna, anniskeluvastaavan kokemus on eduksi. Työsuhde-etuina on mm. monipuolisia liikunnallisia etuja.

Tutustu Arena Centeriin näillä sivuilla ja laita hakemus sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.  Töiden aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Arena Center

Arena Centerin toimipisteet ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla. Arena Center Oy:n perustivat salibandymiehet Jarmo Perttilä ja Heikki...
Lue lisää »

Henkilöstö

Arena Center henkilöstö Arena Centerissa työskentelee noin 50 henkilöä kolmessa toimipisteessä. Nuorekas ja innokas työntekijäkaartimme koostuu toimipisteiden aulatyöntekijöistä, yritystapahtumien ohjaajista sekä toimiston myynti- ja tapahtumahenkilökunnasta.
Lue lisää »

Hakemus Vuorovastaavaksi Arena Centeriin

Täytettyäsi hakulomakkeen tiedot ja lähetettyäsi sen, saat automaattisen vastauksen sähköpostiisi. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.
  • Mitä töitä olet tehnyt? Missä? Milloin? Aloita viimeisimmästä työtehtävästäsi.
  • Mitä tutkintoja olet suorittanut tai kursseja käynyt ja milloin? Mikäli opintosi ovat vielä kesken, arvioitu valmistumisvuosi. Kerro myös miten opintosi vaikuttavat työvuorotoiveisiisi.
  • Mitä kieliä osaat ja kuinka hyvin? Missä olet päässyt kielitaitoasi hyödyntämään?
    Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia.
  • Kerro miten hyödyntäisit osaamistasi ja vahvuuksiasi vuorovastaavan tehtävässä.
  • Minkälainen vuorovastaava sinä olisit? Minkälaista palautetta olet saanut esimiestyöstäsi?
    Tietoja käsittelevät rekrytointia hoitavat henkilöt ja esimiehet.