Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Ryhmävaraukset ja tapahtumat

Ryhmävaraukset ja tapahtumat Myllypuron keilahallissa.

Erilaiset ryhmävaraukset ja tapahtumat on helppoa ja vaivatonta järjestää Myllypuron keilahallissa. Myllypuron keilahalli tarjoaa loistavat puitteet tapahtumille hauskan ja sosiaalisen lajin parissa. 12 tasokasta laminaattirataa, toimivat koneet, automaattinen pisteiden lasku sekä laadukkat palvelut käden ulottuvillasi.

Haluatko järjestää oman tapahtuman Myllypuron keilahallissa?

Myllypuron keilahalli oheistiloineen muodostaa toimivan kokonaisuuden eri kokoisten tapahtumien järjestämiseen. Voit varata muutaman radan ja tyylikkään lounge-tilan tai vaikka koko keilahallin omaan käyttöön.

Bilehohtokeilailu

Hyvää jengiä ja hohdokkaita suorituksia, bileitä, elävää kuvaa ja kaupungin menevintä musiikkia. Höysteenä vielä parhaat valot ja soundit sekä lisäksi puoleensa vetävät tanssikorokkeet. Kaikkea tätä on nykyaikainen viihdekeilailu. Kutsumme tätä hauskuutta BileHohtoKeilailuksi.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja järjestetään yhdessä tapahtuma toiveidesi mukaisesti!

Myyntipalvelu

Puh. 044 700 7060 (ark 9-16)

sales(at)arenacenter.fi

Kokous- ja saunatilat

Kokous- ja saunatilat Arena Centerissä Arena Center Myllypuron kokous- ja saunatilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. Tutustu tilavaihtoehtoihin ja valitse juuri sinun tilaisuuteesi sopiva tila! Valitse sopiva vaihtoehto kokous-, oleskelu-...
Lue lisää »

Yritystapahtumat

Yritystapahtumat Arena Centerissä Viihdekeilahallissa järjestät yritystapahtumat suurellekin ryhmälle. Keilaradat ja monipuoliset oheistilat luovat puitteet toiveidesi mukaiseen tapahtumaan. Myllypuron keilahalli tarjoaa loistavat puitteet yritystapahtumille hauskan ja...
Lue lisää »