Työpaikkasalibandyn SM tulee suurempana kuin koskaan!

Nyt on aika kääriä hihat, keväällä on jaossa mestaruuksia kolmessa eri sarjassa.

Myyntipalvelu
puh. 020 710 9900 ark. klo 9-17
myyntipalvelu(at)arenacenter.fi

Työpaikkasalibandy SM- turnaus 13.5.2017

Nyt on aika kääriä hihat ja kerätä firmanne pelimiehet- ja naiset, sillä työpaikkasalibandy tulee suurempana kuin koskaan!

Yhteistyössä Arena Centerin ja Salibandyliiton kanssa, kutsumme teidän työpaikkajoukkueen Työpaikkasalibandyn suomenmestaruusturnaukseen. Mestaruuksia on jaossa kolmessa eri sarjassa (harraste, hupi ja sekasarja). Turnaus kerää joukkueita ympäri Suomen pelaamaan, joten mainetta ja kunniaa on siis luvassa.

Ilmoita joukkueesi mukaan nauttimaan jännittävistä peleistä keväiseen Helsinkiin!

Sarjat: Harraste, Hupi ja Seka (Vain yrityksen työntekijöille)

Paikka: Arena Center Myllypuro, Fat Pipe Center / Arena Center Hakaniemi, Jaffa Station

Hinta: 265€/joukkue (sisältää 12kpl Gatorade-urheilujuomia joukkueelle)

Majoitus

Majoituspaketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä, Statbeat -palvelun kautta. Tarjoamme majoitusta laadukkaassa SOKOS Hotel Presidentissä, Helsingin ydinkeskustassa.

Majoituspassit on laskettu niin, että majoitus tapahtuu 3 hengen huoneissa (tarjolla rajoitettu määrä). Yhden ja kahden hengen huoneista maksetaan lisämaksu.

Lisämaksut:

1hh: 40€ / huone / yö

2hh: 20€ / huone / yö.

Turnauspaketti A vrk 40 € / hlö

yhden yön hotellimajoitus (ensisijaisesti 3 h huoneissa)

aamiainen hotellissa x 1

Turnauspaketti B vrk 80 € / hlö

kahden yön hotellimajoitus (ensisijaisesti 3 h huoneissa)

aamiainen hotellissa x 2

Kysymykset liittyen majoitukseen >> floorball(at)arenacenter.fi

 

Muista myös ruokailu!

Turnauksen ohessa joukkueellanne on mahdollisuus ruokailla otteluiden lomassa. Joukkueenne otteluohjelma otetaan huomioon ruokailua suunniteltaessa, jotta turnauksenne sujuisi tämän suhteen vaivatta. Kysy lisää!

Lisätiedot:
Turnaustoimisto
floorball@arenacenter.fi
044 700 7066 (arkisin 9-16)
www.arenacenter.fi/tyopaikkasalibandysm

Ilmoittaudu turnaukseen tästä!

Ilmoittaudu viimeistään 21.04.2017

Työpaikkasalibandy SM – nyt myös Facebookissa!


 

Turnausinfo

 

Sarjat

 

  • Harraste (Huom. vain yrityksen työntekijöille)

Harrastesarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naisten salibandyliigan ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua harrastesarjaan. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Poikkeuksena harrastesarjassa saa olla virallisessa pelaajalistassa max. kolme (3) SSBL 3 div. joukkueessa pelannutta pelaajaa per joukkue (SSBL kaudella 2016-2017).

  • Hupi (Huom. vain yrityksen työntekijöille)

Hupisarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 6 divisioonaa. Naisten 2 divisioonan ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua hupisarjaan. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Poikkeukset: Hupisarjassa saa olla virallisessa pelaajalistassa max. 3 kpl korkeintaan SSBL 4-5 div. joukkueessa pelannutta pelaajaa (SSBL kausi 2016-2017).

  •  Seka (Huom. vain yrityksen työntekijöille)

Sekasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naisten salibandyliigan ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua sekasarjaan. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua sekasarjaan. Poikkeuksena sekasarjassa saa olla virallisessa pelaajalistassa max. kolme (3) SSBL 3 div. joukkueessa pelannutta pelaajaa per joukkue (SSBL kaudella 2016-2017).

Huom. Sekasarjassa tulee olla samaan aikaa kentälle molemman sukupuolen edustajia (maalivahtia ei lasketa).


 

Palkinnot

Sarjan kaksi parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla.
Finaaleissa palkitaan ottelun paras pelaaja.

 

Otteluohjelmat

Turnauksen otteluohjelmat julkaistaan viimeistään viikko ennen alkuvihellystä.

 

Pelipaikat

 

myllypuro.png

ED STATION – Arena Center Myllypuro (lyhennetty otteluohjelmassa MAC)

Alakiventie 2
00920 Helsinki
7 salibandykenttää
Hallin pohjakartta

 

hakaniemi.png

JAFFA STATION – Arena Center Hakaniemi (lyhennetty otteluohjelmassa HAC)
Sörnäisten rantatie 6
00530 Helsinki
3 salibandykenttää
Hallin pohjakartta


 

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Salibandyliiton (SSBL) kilpailusääntöjä seuraavin tarkennuksin/poikkeuksin:

§1) Kaikilla joukkueilla vähintään 3 ottelua.

§2) Peliaika kaikissa otteluissa on 2 x 12 min, finaaleissa ja välierissä 2 x 15min

§3) Peliaika pysäytetään ainoastaan rangaistuslaukauksen aikana ja erotuomarin näytöstä., finaaleissa ottelun viimeinen minuutti tehokasta peliaikaa

§4) Jäähyn mittaaminen aloitetaan sen jälkeen kun peli alkaa jäähyn jälkeen uudelleen.

§5) Ottelut eivät pääty 12 maalin eroon, vaan ne pelataan loppuun asti.

§6) Joukkueen pelaajamäärää per ottelu ei ole rajoitettu.

§7) Otteluissa, joissa voittaja on saatava selville (Playoff) suoritetaan suoraan (ilman jatkoaikaa) rangaistuslaukauskilpailu kolmella vetäjällä SSBL sääntöjen mukaisesti.

Poikkeukset

Finaali, jossa pelataan ensin 5 minuutin jatkoaika (äkkikuolema) ja tarvittaessa rangaistuslaukaukset kolmella vetäjällä SSBL sääntöjen mukaisesti.

§8) Kummastakin joukkueesta 3 kenttäpelaajaa suorittaa kukin yhden rangaistuslaukauksen. Mikäli tämän jälkeen tilanne on edelleen tasan, samat 3 pelaajaa suorittaa yhden rangaistuslaukauksen kerrallaan, kunnes ratkaiseva tulos on saavutettu.

§9) Finaaleissa on käytössä 30 sekunnin aikalisä per joukkue.

§10) Pelaaja saa edustaa vain yhtä (1) joukkuetta samassa sarjassa.

§11) Joukkue on velvollinen ennen ensimmäisen ottelun alkua toimittamaan luettelon kaikista joukkueen pelaajista ja toimihenkilöistä turnauksen järjestäjille. Tässä pelaajaluettelossa tulee olla kaikki joukkueen pelaajat ja toimihenkilöt nimettynä, eikä sitä saa muuttaa turnauksen aikana ilman järjestäjätahon suostumusta.

§12) Kilpailun juryllä on oikeus puuttua epäasiallisesti käyttäytyviin joukkueisiin ja tarvittaessa sulkea sarjasta. Jury voi myös velvoittaa joukkuetta vaatimaan kannattajiltaan asiallista käytöstä.

Järjestys sarjassa

Joukkueiden paremmuus määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella.

Voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1 piste.

Mikäli joukkueet ovat tasapisteissä, ratkeaa paremmuus seuraavasti:

1. keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet

2.keskinäisten otteluiden maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit keskinäisissä otteluissa)

3. keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit

4. koko lohkon maaliero (tehdyt maalit miinus päästetytmaalit)

5. koko lohkossa tehdyt maalit

6. arpa

Mikäli jatkolohkossa joukkueet päätyvät tasapisteisiin,eivät aiemmat lohkovaiheet vaikuta jatkolohkon järjestykseen tasapisteissä.

Lohkojen keskinäisessä vertailussa joukkueiden paremmuus määräytyy seuraavasti:

– pisteet/ottelu

– maaliero/ottelu

– tehdyt maalit/ottelu

– arpa


Joukkueenjohtajat

Henkilö, joka on nimetty joukkueenjohtajaksi, vastaa joukkueestaan niin pelien aikana kuin muuallakin, sekä yhteydenpidosta järjestäjätahoon turnauksen aikana. Joukkueenjohtajan on oltava täysi-ikäinen (yli 18-vuotias).

Vastalauseet

Vastalause on ottelun osapuolen tekemä ilmoitus ja vaatimus ottelutuloksen mitätöimiseksi tai muuttamiseksi sellaisen ottelussa tai otteluolosuhteissa tapahtuneen taikka edustus- tai pelioikeutta koskevasta rikkomuksesta ja sääntöjen vastaisuudesta tai sääntöjen väärästä soveltamisesta, joka on tai on saattanut vaikuttaa otteluun ja sen lopputulokseen. Erotuomarinottelussa tekemät päätökset ovat lopullisia. Tällaisia päätöksiä vastaan tehdyt vastalauseet eivät pääsääntöisesti voi johtaa uusintaotteluun. Turnausjärjestäjä voi kuitenkin määrätä uusintaottelun, mikäli erotuomari on tehnyt ottelussa sääntöjen vastaisen ratkaisun. Oikeus tehdä vastalause on vain ottelun osapuolilla. Vastalause osoitetaan turnausjärjestäjälle. Vastalauseottelussa tapahtuneiden seikkojen johdosta on ilmoitettava välittömästi ottelunpäätyttyä (viimeistään 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä). Vastalauseen tekijän on suoritettava turnausjärjestäjälle vastalausemaksu vastalauseen jättämisen yhteydessä. Vastalausemaksun suuruus on 100 €, joka palautetaan, mikäli se hyväksytään. Vastalausemaksu voidaan palauttaa perustellusta syystä myös silloin, kun vastalause hylätään tai jätetään käsittelemättä. Vastalausetta ei käsitellä, mikäli vastalausemaksua ei ole määräaikaan mennessä maksettu. Myöhässä saapunutta vastalausetta ei käsitellä.

Edustusoikeutta tai pelioikeutta koskeva vastalause ja vastalausemaksu 100 € tulee toimittaa kirjallisena 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä järjestäjätaholle. Vastalausetta ei käsitellä, mikäli vastalausemaksua ei ole määräaikaan mennessä maksettu. Ottelun lopputulos pysyy voimassa, kunnes asia on ratkaistu. Turnausjärjestäjä voi vastalauseen johdosta määrätä ottelun pelattavaksi uudelleen. Turnausjärjestäjä voi myös määrätä vastalauseen tehneen joukkueen voittajaksi, jolloin lopputulos on 5-0 tai muu järjestäjän määräämä lopputulos, josta vastalauseentehneen joukkueen vastustajajoukkue ei hyödy. Mikäli voittaneen joukkueenvastalause hyväksytään, jää ottelun lopputulos voimaan, jollei järjestäjä päätä muusta lopputuloksesta, joka on edullisempi vastalauseen tehneelle joukkueelle. Turnausjärjestäjä voi myös hyväksyä hävinneen joukkueen tai tasapelin pelanneenjoukkueen vastalauseen ja jättää silti lopputuloksen voimaan. Mikäli vastalause siitä, että joukkue on peluuttanut pelaajaa, jolla ei otteluhetkellä ole ollut edustus- tai pelioikeutta taikka että sen otteluun on osallistunut kilpailukiellon alainen toimihenkilö, hyväksytään, on joukkue määrättävä hävinneeksi.

Luovutukset

Luovutusvoitto on pääsääntöisesti 5–0. Se voi olla myös jokin muu sarjajärjestäjän määräämä tulos, jolloin taktikointi loppupeleissä ei ole mahdollista. Ottelun luovuttanut joukkue katsotaan luopuneeksi turnauksesta. Turnauksen jury voi harkintansa mukaan tehdä poikkeavan päätöksen perustellusta syystä.

Luovutusvoitto kirjataan, jos

1. jos joukkue ei ilmesty pelipaikalle

2. jos joukkue myöhästyy vähintään 5 min

3. jos joukkueella on alle 1+5 pelaajaa kentällä ottelun alkaessa

Mikäli ottelu kuitenkin pelataan, niin että kohdista 2 tai 3 jompikumpi tai molemmat toteutuvat, katsotaan vastustajan hyväksyneen vallitseva tilanne ja ottelun lopputulos jää voimaan.


 

Vakuutukset

Joukkueiden kaikki pelaajat ja toimihenkilöt, joilla ei ole pelaajalisenssiä tai muuta voimassa olevaa vakuutusta huolehtivat itse vakuutuksistaan tapaturman tai muiden vahinkojen varalta. Tapaturman tai vahingon yms. sattuessa, turnaukseen pelaajina tai toimihenkilöinä osallistuvat ovat itse täysimääräisesti korvausvastuussa vahingosta. Arena Center oy ei vastaa pelaajien tai toimihenkilöiden aiheuttamista vahingoista, tapaturmista tai niistä aiheutuvista kuluista.