Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Myyntipalvelu
puh. 044 700 7060 ark. klo 9-17
sales(at)arenacenter.fi

Kokous- ja saunatilat

Kokous- ja saunatilat Arena Centerissä

Arena Center Myllypuron kokous- ja saunatilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. Tutustu tilavaihtoehtoihin ja valitse sopiva tila juuri sinun tilaisuuteesi!

Valitse sopiva vaihtoehto kokous-, oleskelu- tai saunatiloista.

Oli kyseessä pikkujoulut, kevätpäivät, virkistyspäivät, kokous tai vaikkapa työhyvinvointipäivä, niin löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon tarjoamistamme vaihtoehdoista. Tutustu tilavaihtoehtoihin ja valitse sopiva tila tilaisuuteenne!

 

Pikkujoulut myydään nyt, tutustu tarjontaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

 

 

 

Red Room

max. 30 hlö

Punaiseen pukeutunut rauhallinen kokoustila, johon on oma sisäänkäynti myös suoraan kadulta. Red Room on yhdistettävissä Club-saunatiloihin, jolloin tila voi toimia vaikka jälkipelien hermokeskuksena.

RedRoom2

 

Lounge-tilat

max. 30 + 20 hlö

Viihdekeilahallin sydämessä sijaitsevat kaksi trendikästä Lounge -tilaa. Tilat ovat myös yhdistettävissä yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi. Tilat soveltuvat kokoustiloiksi sekä juhla- ja asiakastilaisuuksien keskipisteeksi menevässä ympäristössä.

Lounge

 

VIP-saunaosasto

max. 30 hlö

Hallin ylimmän kerroksen tyylikäs kokonaisuus, jossa kokous- ja oleskelutilat sekä saunaosasto. Tilasta käynti omalle kattoterassille, jossa voi tuulettua kokouksen/illanvieton lomassa.

VIP3

 

Club-saunaosasto

max. 25 + 25 hlö

Club-saunat koostuvat 20 hengen pukuhuoneista (2 kpl), pesutiloista ja tilavasta saunasta. Saunaan mahtuu kerralla lähes koko tiimi. Club-sauna on yhdisttetävissä Red Roomin kanssa laajemmaksi Club-saunaosastoksi.

Club

 

Tarjoilut

Tarjoilut, niin ruokailut kuin juomatkin katetaan tiloihin toiveiden mukaisesti. Voit valita joko pitopalvelu Pilkkeen tarjoiluja tai Arena Center Menun ruokia tilaisuuteesi.

Tarjoilut

Pyydä tarjous!

Tällä lomakkeella voit lähettää alustavan tarjouspyynnön haluamastasi kokonaisuudesta myyntipalveluumme. Myyntipalvelumme ottaa teihin yhteyttä tarkemmista yksityiskohdista ja tekee sitten tarjouksen tapahtumasta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu (arkisin klo 9-17)
    puh. 044 700 7060
    sales@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen