Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Myyntipalvelu
puh. 044 700 7060 ark. klo 9-17
sales(at)arenacenter.fi

Sauna- ja oheistilat

Sauna- ja oheistilat Arena Centerissä

Arena Center Myllypuron sauna- ja oheistilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. Tutustu tilavaihtoehtoihin ja valitse sopiva tila juuri sinun tilaisuuteesi!

Valitse sopiva vaihtoehto saunatiloista, oleskelutiloista tai kokoustiloista.

Oli kyseessä sitten polttarit, saunailta tai kaveriporukan illanvietto, löytyy täältä tilaisuuden tyyliin sopiva tila. Tutustu tilavaihtoehtoihin ja valitse sopiva tila juuri sinun tilaisuuteesi!

 

 

Red Room

max. 50 hlö

Punaiseen pukeutunut rauhallinen kokoustila, johon on oma sisäänkäynti myös suoraan kadulta. Red Room on yhdistettävissä Club-saunatiloihin, jolloin tila voi toimia vaikka jälkipelien hermokeskuksena.

RedRoom2

 

Conference Room

max. 25 hlö

Ylimmän kerroksen VIP-saunan yhteydessä oleva tyylikäs kokonaisuus kokous- ja edustuskäyttöön. Tilasta käynti omalle kattoterassille, jossa voi tuulettua kokouksen/illanvieton lomassa.

Conference

 

Lounge-tilat

max. 30 + 30 hlö

Viihdekeilahallin sydämessä sijaitsevat kaksi trendikästä Lounge -tilaa. Tilat ovat myös yhdistettävissä yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi. Tilat soveltuvat kokoustiloiksi sekä juhla- ja asiakastilaisuuksien keskipisteeksi menevässä ympäristössä.

Lounge

 

VIP-saunaosasto

max. 40 hlö

Hallin ylimmän kerroksen maukas kokonaisuus, jossa Conference Room, oleskelutilat, kattoterassi sekä saunatilat. Saunasta mahdollisuus seurata kenttien tunnelmia.

VIP3

 

Club-saunaosasto

max. 25 + 25 hlö

Club-saunat koostuvat 20 hengen pukuhuoneista (2 kpl), pesutiloista ja tilavasta saunasta. Saunaan mahtuu kerralla lähes koko tiimi. Club-sauna on yhdisttetävissä Red Roomin kanssa laajemmaksi Club-saunaosastoksi.

Club

 

Tarjoilut

Tarjoilut, niin ruokailut kuin juomatkin katetaan tiloihin toiveiden mukaisesti. Voit valita joko pitopalvelu Pilkkeen tarjoiluja tai Arena Center Menun ruokia tilaisuuteesi.

Tarjoilut

Pyydä tarjous!

Tällä lomakkeella voit lähettää alustavan tarjouspyynnön haluamastasi kokonaisuudesta myyntipalveluumme. Myyntipalvelumme ottaa teihin yhteyttä tarkemmista yksityiskohdista ja tekee sitten tarjouksen tapahtumasta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu (arkisin klo 9-17)
    puh. 044 700 7060
    sales@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen