fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Aulatyöntekijä

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO • KAARELA

Haluatko liittyä energiseen joukkoomme?

Etsimme reippaita, asiakaspalveluhenkisiä
AULATYÖNTEKIJÖITÄ
Helsingissä sijaitseviin liikuntakeskuksiimme.

 

Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä AULATYÖNTEKIJÖITÄ Helsingissä sijaitseviin liikuntakeskuksiimme. Haluatko sinä liittyä energiseen joukkoomme?

Arena Center on Helsingin suurimpia liikuttajia ja intohimonamme onkin luoda liikuttavia kohtaamisia! Neljä toimipistettämme palvelee liikkujia Helsingin Hakaniemessä, Ruskeasuolla, Myllypurossa ja Kaarelassa.

Suuri osa asiakkaistamme viihtyy toimipisteissämme salibandyn parissa, mutta tarjoamme korkeatasoiset tilat myös mm. futsalin, koripallon ja padelin pelaamiseen – unohtamatta Myllypuron keilahallia ja Hakaniemessä sijaitsevaa lasten sisäleikkipuistoa Leikkiluolaa. Liikuntatilojen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. kokous- ja saunatiloissamme järjestettävät yritys- ja virkistystapahtumat sekä lasten synttärit. Järjestämme myös paljon erilaisia urheilutapahtumia ja turnauksia.

Keitä etsimme?

Haemme aulatyöntekijöiksi energisiä ja iloisia täysi-ikäisiä henkilöitä, jotka nauttivat sporttisessa ja nuorekkaassa ympäristössä työskentelystä. Positiivinen ja palvelunhaluinen asenteesi välittyy asiakkaillemme ja olet aikaansaava ja ahkera. Hygienia- ja anniskelupassi tulee olla suoritettuna ennen työsuhteen alkua, tai niiden suorittamisesta sovitaan erikseen.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä sekä ryhmässä toimimisen taitoja opettaneen harrastustaustan. Aiempaa työkokemusta tärkeämpi kuitenkin on oppimishaluinen ja avoin asenteesi, sillä me koulutamme sinut tehtäviisi.

Esimerkiksi näitä työtehtäviä pääset tekemään aulatyöntekijänä:

 • Asiakaspalvelu

 • Vuorovarausten vastaanottaminen ja asiakasliikenteen ohjaaminen

 • Kassatyöskentely

 • Asiakastilaisuuksien järjestelytehtävät

 • Kahviotuotteiden valmistus sekä myyntityö kahviossa

 • Urheilutarvikkeiden ja -varusteiden myynti AC Store-myymälöissä

 • Asiakastilojen siisteyden ja järjestyksen ylläpito

Mitä tarjoamme?

Haemme osa-aikaisia työntekijöitä, joille työtä on tarjolla keskimäärin 1-5 vuoroa viikossa, tehtävän sopimuksen mukaisesti. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, jolloin toimipisteissämme on vilkkainta.

Henkilöstöetuina tarjoamme monipuolisia liikunnallisia etuja, kuten kuntosalin käytön ja mahdollisuuden käyttää monipuolisesti liikuntatilojamme. Meillä on siis omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen tehty helpoksi jokaiselle työntekijällemme.

Jos janoat tulevaisuudessa enemmän vastuuta, niin Arena Centerissä on hyvät mahdollisuudet edetä talon sisällä. Panostamme omien työntekijöidemme jatkokouluttamiseen, sillä talon tapojen tunteminen antaa etua vaativampiin tehtäviin siirryttäessä. Meillä on hyviä esimerkkejä, jossa polku on vienyt esimiestyön, myynnin tai vaikka tapahtumatuotannon pariin. Meillä voitkin ajan myötä rakentaa itsellesi pitkäaikaisen työn sporttisessa ympäristössä.

Miten etenemme?

Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja haastattelemme hakijat mahdollisimman pian. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Voit lähettää hakemuksesi liitteineen sähköpostitse osoitteeseen markus.rosas@arenacenter.fi, tai allaolevan hakemuslomakkeen kautta.

Hakuaika päättyy 8.10.2023.

 

Haluatko lisätietoja?

Mahdollisiin kysymyksiin työnhakuun liittyen vastaa palveluesimiehemme Markus Rosas. Kysymykset tai soittopyynnön voit lähettää osoitteeseen markus.rosas@arenacenter.fi.

Hakemus Aulatyöntekijäksi Arena Centeriin

Täytettyäsi hakulomakkeen tiedot ja lähetettyäsi sen, saat näytölle vahvistuksen onnistuneesta lähetyksestä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.
 • Mitä töitä olet tehnyt? Missä? Milloin? Aloita viimeisimmästä työtehtävästäsi.
 • Mitä tutkintoja olet suorittanut tai kursseja käynyt ja milloin? Mikäli opintosi ovat vielä kesken, arvioitu valmistumisvuosi. Kerro myös miten opintosi vaikuttavat työvuorotoiveisiisi.
 • Mitä kieliä osaat ja kuinka hyvin? Missä olet päässyt kielitaitoasi hyödyntämään?
  Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia.
 • Kerro miten hyödyntäisit osaamistasi ja vahvuuksiasi aulatyöntekijän tehtävässä.
  Tietoja käsittelevät rekrytointia hoitavat henkilöt ja esimiehet.
Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola