fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Vuorovastaava

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja organisointikykyisiä
VUOROVASTAAVIA
Helsingissä sijaitseviin urheilukeskuksiimme.
Haluatko sinä liittyä energiseen joukkoomme?

 

Arena Center on Helsingin suurimpia liikuttajia ja intohimonamme onkin luoda liikuttavia kohtaamisia! Tällä hetkellä kolme toimipistettämme palvelevat liikkujia Helsingin Hakaniemessä, Ruskeasuolla ja Myllypurossa. Syksyllä avaamme uuden toimipisteen Kaarelaan. Suurin osa asiakkaistamme viihtyy toimipisteissämme salibandyn parissa, mutta tarjoamme hyvät tilat myös mm. futsalin, koripallon ja padelin pelaamiseen – unohtamatta Myllypuron keilahallia ja Hakaniemen Leikkiluolaa. Kenttävuokrauksen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kokous- ja saunatiloissamme järjestettävät yritys- ja virkistystapahtumat sekä lasten synttärit. Järjestämme myös paljon erilaisia urheilutapahtumia ja turnauksia. 

Keitä etsimme? 

Haemme johtamiskykyisiä ja organisointitaitoisia täysi-ikäisiä henkilöitä. Vuorovastaavana organisoit työvuorosi toimintaa vastaten, että asiakkaat saavat hyvää palvelua, toimipiste pysyy siistinä ja kaikilla on sopivasti tekemistä. Olet aikaansaava ja osaat pitää langat käsissäsi sekä nautit sporttisessa ja nuorekkaassa ympäristössä työskentelystä. Otat muut huomioon, mutta osaat olla myös jämäkkä. Positiivinen ja palveluhaluinen asenteesi välittyy niin asiakkaille kuin muullekin henkilöstölle. Hygienia- ja anniskelupassi tulee olla suoritettuna ennen työsuhteen alkua. 

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä ja työvuorojen johtamisesta sekä liikunta- ja ravintola-aloilta. Arvostamme myös harrastustoiminnassa hankittua kokemusta esimerkiksi ryhmäjohtamistaidoista. Aiemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on oppimishaluinen ja avoin asenteesi, sillä me koulutamme sinut tehtäviisi. 

Esimerkiksi näitä tehtäviä pääset tekemään vuorovastaavana: 

 • Johdat ja organisoit toimipisteen henkilöstöä työvuoron aikana 
 • Huolehdit omalla esimerkilläsi positiivisen, motivoivan ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämisestä työvuorossa 
 • Vastaat työvuorossa toimipisteen asiakasviihtyvyydestä sekä tilojen järjestyksestä ja turvallisuudesta  
 • Vastaat asiakaspalvelun ja tilaisuuksien koordinoinnista ja sujuvuudesta 
 • Vastaat varastonhallinnasta ja omavalvontasuunnitelman noudattamisesta  
 • Vastaat kassatyöskentelyn sujuvuudesta ja rahaliikenteestä 
 • Perehdytät ja jatkokoulutat aulatyöntekijöitä koulutusohjelmamme mukaisesti  
 • Vastaat viestinnästä ja raportoinnista työvuorojen osalta 

Mitä tarjoamme? 

Haemme osa-aikaisia sekä kokoaikaisia työntekijöitä vuorovastaaviksi. Töitä on tarjolla keskimäärin 3-5 vuoroa viikossa, tehtävän sopimuksen mukaisesti. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, jolloin toimipisteissämme on vilkkainta.  

Henkilöstöetuina tarjoamme monipuolisia liikunnallisia etuja, kuten kuntosalin käytön ja mahdollisuuden käyttää monipuolisesti liikuntatilojamme. Meillä on siis omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen tehty helpoksi jokaiselle työntekijällemme.  

Jos janoat tulevaisuudessa enemmän vastuuta, niin Arena Centerissä on hyvät mahdollisuudet edetä talon sisällä. Panostamme omien työntekijöidemme jatkokouluttamiseen, sillä talon tapojen tunteminen antaa etua vaativampiin tehtäviin siirryttäessä. Meillä on hyviä esimerkkejä, jossa polku on vienyt vaativamman esimiestyön, myynnin tai vaikka tapahtumatuotannon pariin. Meillä voitkin ajan myötä rakentaa itsellesi pitkäaikaisen työn sporttisessa ympäristössä. 

 

Miten etenemme?

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijat Microsoft Teamsin välityksellä tai toimipisteissämme.

Voit lähettää hakemuksesi liitteineen sähköpostitse osoitteeseen markus.rosas@arenacenter.fi, tai allaolevan hakemuslomakkeen kautta.

Haluatko lisätietoja?

Voit tutustua tarkemmin Arena Centeriin ja palveluvalikoimaamme verkkosivuillamme www.arenacenter.fi.

Mahdollisiin kysymyksiin työnhakuun liittyen vastaa palveluesimiehemme Markus Rosas (markus.rosas@arenacenter.fi tai 044 525 0125, arkisin klo 9-15).

Hakemus Vuorovastaavaksi Arena Centeriin

Täytettyäsi hakulomakkeen tiedot ja lähetettyäsi sen, saat automaattisen vastauksen sähköpostiisi. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.
 • Mitä töitä olet tehnyt? Missä? Milloin? Aloita viimeisimmästä työtehtävästäsi.
 • Mitä tutkintoja olet suorittanut tai kursseja käynyt ja milloin? Mikäli opintosi ovat vielä kesken, arvioitu valmistumisvuosi. Kerro myös miten opintosi vaikuttavat työvuorotoiveisiisi.
 • Mitä kieliä osaat ja kuinka hyvin? Missä olet päässyt kielitaitoasi hyödyntämään?
  Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia.
 • Kerro miten hyödyntäisit osaamistasi ja vahvuuksiasi vuorovastaavan tehtävässä.
 • Minkälainen vuorovastaava sinä olisit? Minkälaista palautetta olet saanut esimiestyöstäsi?
  Tietoja käsittelevät rekrytointia hoitavat henkilöt ja esimiehet.