fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Arena Center Hakaniemi

• HAKANIEMI

Aktiivinen keskus maan alla liikuttaa niin lapsia kuin aikuisiakin.

Lapset pääsevät peuhaamaan Leikkiluolassa ja aikuiset liikkuvat salibandyn, futsalin tai kuntosalin parissa. Hakaniemen torin alla (Sörnäisten rantatie 2) sijaitsevaan keskukseen on helppo saapua julkisilla tai omalla autolla.

Arena Center Hakaniemi (Jaffa Station) sijaitsee noin 30 metrin syvyydessä Hakaniemen torin alla ja paikka tunnetaan myös nimellä Merihaan kalliosuoja. Toimipisteessä on kolme isoa kenttää (salibandy, futsal, käsipallo) sekä yksi sählykenttä, joka soveltuu myös sulkapallon pelaamiseen (huomioi pelikorkeus 4,5 m).

Varaa pelivuoro

Voit varata Arena Center Hakaniemestä pelivuoron oman joukkueen, kaveriporukan tai yrityksen käyttöön. Tee vuorovaraustiedustelu kätevästi netissä alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä Myyntipalveluun.

Toimipisteen palvelut

Arena Center Hakaniemen asiakkaita palvelee kahvio sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Kahviossa on myös ilmainen wlan-verkko. Urheiluasiakkaille hallista löytyvät pukuhuonetilat saunoineen.

Arena Center Hakaniemessä toimii myös lapsiperheiden suosikki Helsingin Leikkiluola sekä Idealfit-kuntokeskus. Lisäksi hallin käyttäjiä, alueen yrityksiä sekä alueella vierailevia palvelee oma 75 paikkainen pysäköintihalli. Pysäköintihalli on suljettu 30.9. asti Hakaniemen Hallin huoltotunnelin työmaan vuoksi.

Pysäköintihalli avataan jälleen 1.10.2021

Kysy myyntipalvelusta lisää sopimuspysäköintipaikoista. Myyntipalvelun tavoitat arkisin klo 10-16 puh. 044 700 7060 tai sähköpostilla myynti@arenacenter.fi

Arena Center Hakaniemi sijainti

Halliin on keskeisen sijainnin ansiosta loistavat kulkuyhteydet. Lähin metroasema, linja-autopysäkit sekä raitiovaunupysäkit sijaitsevat vajaan sadan metrin päässä ja omalla autolla voi ajaa suoraan sisälle pysäköintihalliin Sörnäisten rantatieltä.

Julkinen liikenne

 • Metrolla pääset aivan hallin viereen Hakaniemen metroasemalle
 • Hakaniemen torin vierestä kulkee monia busseja sekä raitiovaunuja
 • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittioppaasta

Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
 • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
 • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Myyntipalvelu
  puh. 044 700 7060
  myynti@arenacenter.fi

  Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen