fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Arena Center Hakaniemi

• HAKANIEMI

Miina Sillanpään katu 2
00530 Helsinki
Puh. 0300 870 652
(0,42 €/min + pvm/mpm)

Aktiivinen keskus maan alla liikuttaa niin lapsia kuin aikuisiakin.

Lapset pääsevät peuhaamaan Leikkiluolassa ja aikuiset liikkuvat salibandyn, futsalin tai kuntosalin parissa. Hakaniemen torin kupeessa (Miina Sillanpään katu 2) maan alla sijaitsevaan keskukseen on helppo saapua julkisilla tai omalla autolla.

Arena Center Hakaniemi (Jaffa Station) sijaitsee noin 30 metrin syvyydessä paikka tunnetaan myös nimellä Merihaan kalliosuoja. Toimipisteessä on kolme isoa kenttää (salibandy, futsal, käsipallo) sekä yksi sählykenttä, joka soveltuu myös sulkapallon pelaamiseen (huomioi pelikorkeus 4,5 m).

Varaa pelivuoro

Voit varata Arena Center Hakaniemestä pelivuoron oman joukkueen, kaveriporukan tai yrityksen käyttöön. Tee vuorovaraustiedustelu kätevästi netissä alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä Myyntipalveluun.

Toimipisteen palvelut

Arena Center Hakaniemen asiakkaita palvelee kahvio sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Kahviossa on myös ilmainen wlan-verkko. Urheiluasiakkaille hallista löytyvät pukuhuonetilat suihkuineen.

Arena Center Hakaniemessä toimii myös lapsiperheiden suosikki Helsingin Leikkiluola sekä Idealfit-kuntokeskus. Lisäksi hallin käyttäjiä, alueen yrityksiä sekä alueella vierailevia palvelee oma 75 paikkainen pysäköintihalli.

Kysy myyntipalvelusta lisää sopimuspysäköintipaikoista. Myyntipalvelun tavoitat arkisin klo 10-16 puh. 044 700 7060 tai sähköpostilla myynti@arenacenter.fi

Arena Center Hakaniemi sijainti

Halliin on keskeisen sijainnin ansiosta loistavat kulkuyhteydet. Lähin metroasema, linja-autopysäkit sekä raitiovaunupysäkit sijaitsevat vajaan sadan metrin päässä ja omalla autolla voi ajaa suoraan sisälle pysäköintihalliin Sörnäisten rantatieltä.

!! Poikkeukselliset liikennejärjestelyt Hakaniemessä !!

Uuden Hakaniemensillan sekä Kruunusiltojen, niihin liittyvien katujärjestelyjen sekä uuden kunnallistekniikan rakentamisen vuoksi Hakaniemen alueella on poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä, jotka vaikuttavat Arena Centeriin ja pysäköintihalliin saapumiseen.

Lisätietoja työmaasta ja sen vaikutuksista Hakaniemenalueeseen löydät Kruununsillat-projektin sivuilta.

Julkinen liikenne

 • METRO Hakaniemen metroasema sijaitsee vajaan sadan metrin päässä Siltasaarenkadulla/Hakaniemen torilla. Kaikki metrolinjat kulkevat Hakaniemen kautta.
  Mellunmäkeen menevällä linjalla (M2) pääsee Myllypuroon (Arena Center Myllypuro).
  Hakaniemestä keskustan suuntaan kulkevat Kivenlahteen ja Tapiolaan menevät linjat (M1 & M2).
 • BUSSI JA RAITIOVAUNU Lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat vajaan sadan metrin päässä Siltasaarenkadulla, josta kulkee useita linjoja eri puolelle Helsinkiä.
 • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittiopaassta tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.


Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
 • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
 • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Myyntipalvelu
  puh. 044 700 7060
  myynti@arenacenter.fi

  Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola