fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Arena Center Kaarela

• Kaarela

Arena Center Kaarela

Kaarelankuja 2a
00430 Helsinki
Puh. 0300 870 654
(0,42 €/min + pvm/mpm)

Uusi liikuntakeskus Arena Center Kaarela

Arena Center on avannut uuden liikuntakeskuksen Kaarelaan erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle Kehä 1:n ja Hämeenlinnanväylän risteyskohdan kupeeseen.

5 600 neliön keskuksessa on kaksi isoa kenttää (salibandy, futsal, koripallo) oheistiloineen, 4 padel kenttää, kahvio ja AC Store -varustemyymälä.

Halli täydentää Luoteis-Helsingin ja Kannelmäki-Kaarela-Maununneva alueen liikunnallisia harrastusmahdollisuuksia merkittävästi. Loistavan sijainnin ansiosta Kaarelaan on helppo saapua liikkumaan julkisilla liikennevälineillä tai omalla-autolla muualtakin Helsingistä, Länsi-Vantaalta ja Espoosta.

 

Liikuntakeskuksen palvelut

Arena Center Kaarelassa on kaksi isoa kenttää (salibandy, futsal, koripallo) sekä neljä padel kenttää.

Asiakkaita palvelee kahvio sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima erityisesti salibandytuotteita. Kahviossa on myös ilmainen wlan-verkko. Urheiluasiakkaille hallista löytyvät luonnollisesti myös pukuhuonetilat suihkuineen.

Varaa pelikenttä tai padel-vuoro

Arena Center Kaarelasta voit varata pelivuoron oman joukkueen, kaveriporukan tai esim. yrityksen käyttöön.

Isot kentät:

Vakiovuoron pääset varamaan täyttämällä alla olevan vuorovaraustiedustelu-lomakkeen tai ottamalla yhteyttä Myyntipalveluun.

Yksittäisvuoron voit varata vaivattomimmin verkossa vuorojen varaussivulla.

Padel kentät:

Padel vakiovuoron pääset varamaan täyttämällä alla olevan vuorovaraustiedustelu-lomakkeen tai ottamalla yhteyttä Myyntipalveluun.

Padelin yksittäisvuorojen varaus ja maksu tehdään Playtomic palvelun sivuilla tai sovelluksessa.

Arena Center Kaarelan sijainti

Arena Center Kaarela sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Kehä 1:n ja Hämeenlinnanväylän kainalossa Suomalais-Venäläisen koulun vieressä osoitteessa Kaarelankuja 2a. Halliin on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.

Pysäköinti

Arena Center Kaarelan pihasta löytyy reilu 100 maksullista pysäköintipaikkaa, joista invapaikka sijaitsee sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.
Pysäköinti maksetaan joko EasyPark tai ParkMan sovelluksilla. Pysäköinnin hinta on 1,- / tunti (min. veloitus 2,-) + mobiilitarjoajan palvelumaksu.

 

Julkinen liikenne

Arena Center Kaarelan saavutettavuus julkisella liikenteellä on erinomainen. Bussipysäkkejä löytyy niin hallin sivuitse kulkevalta Kaarelantieltä kuin muutaman kymmen metrin päässä Kehä 1:ltä tai Hämeenlinnanväylältä. Eikä Kannelmäen puolelle Kaaren kauppakeskukseen tai juna-asemallekaan ole pitkä matka. Lähimmät pysäkit ja aikataulut löydät HSL:n Reittioppaasta (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.

 

Energiaa auringosta

Kaarelan liikuntakeskus saa merkittävän osan vuotuisesta sähkötarpeestaan rakennuksen katolle asennetusta aurinkovoimalasta. Katolta löytyy lähes kolmensadan aurinkopaneelin kenttä, jonka piikkituotantoteho on yli 100 kilowattia. Aurinkovoimala tuottaa vuosittain noin 80 megawattituntia puhdasta sähköä kiinteistön käyttöön. Tuo määrä vastaa noin kymmenen helsinkiläisen kaukolämmöllä lämpiävän omakotitalon vuosittaista sähkönkulutusta. Arena Center Kaarelassa energia käytetään ensisijaisesti kiinteistön jäähdytykseen, lämmitykseen, ilmanvaihtoon sekä valaistukseen.

Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
  • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu
    puh. 044 700 7060
    myynti@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola