fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Arena Center Myllypuro

• MYLLYPURO

Arena Center Myllypuro
Alakiventie 2
00920 Helsinki
Puh. 0300 870 651
(0,42 €/min + pvm/mpm)

Monipuoliset palvelut saman katon alla

Moderni liikunta- ja viihdekeskus kutsuu viettämään laadukasta vapaa-aikaa! Arena Center Myllypuro sijaitsee Myllypuron metroaseman ja Kehä I:n vieressä.

Arena Center Myllypuro on monipuolinen liikuntakeskus, jossa on viisi isoa kenttää (salibandy, futsal, koripallo, käsipallo) ja yksi pieni kenttä (sähly). Lisäksi hallissa voi pelata padelia, hallin padel-kenttiä hallinnoi Smash-padel. Myllypuron monipuolinen areena sisältää kaikkiaan viisi kerrosta ja kokonaispinta-ala on 13 000 m2. Kenttiä on kolmessa eri kerroksessa.

Myllypuron keilahallissa viihdytään keilailun parissa aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Keilahallin 12 rataa, toimiva kokonaisuus, laajat oheistilat sekä ystävällinen henkilökunta mahdollistavat keilailuelämykset niin lajin harrastajille kuin erilaisiin yritystapahtumiin.

Kokous- ja saunatilat luovat mainiot puitteet kokouksen, aktiivisen työhyvinvointipäivän tai vaikkapa joukkueen saunaillan järjestämiseen.

Varaa pelikenttä tai keilavuoro

Voit varata Arena Center Myllypurosta pelivuoron oman joukkueen, kaveriporukan tai yrityksen käyttöön. Yksittäisvuoron voit varata heti verkossa vuorojen varaussivulla. Vakiovuoron pääset varamaan täyttämällä alla olevan vuorovaraustiedustelu-lomakkeen tai ottamalla yhteyttä Myyntipalveluun.

Keilavuoron varaat helpoiten verkosta Keilavaraus-sivulta.

Padelkenttien varaus ja maksu Smash-Padelin -sivuilta.

Toimipisteen palvelut

Arena Center Myllypuron asiakkaita palvelee kahvio, keilabaari sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Kahviossa ja keilahallissa on ilmainen wlan-verkko. Hallista löytyvät yleiset pukuhuone- ja peseytymistilat sekä lisäksi kokous- ja oheistiloja sekä tilaussaunat.

Arena Center Myllypurossa toimivat myös AC Print – tekstiilipaino, Suomen Salibandyliitto (SSBL) ja Kansainvälinen Salibandyliitto (IFF), Kuntokeskus Liikku Myllypuro sekä Helsingin Kendoseura (Ki-Ken-Tai-Icchi kendo). Myllypuron Arena Centerissä on myös Smash-Padelin 8 kentää. Lisätiedot padelista ja kenttien varauksesta Smash-Padelin -sivuilta.

Arena Center Myllypuro sijainti

Halli sijaitsee keskeisellä paikalla Myllypurossa kivenheiton päässä Kehä I:ltä ja vain 200 metrin päässä Myllypuron metroasemalta. Halliin on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Itiksen kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä.

Pysäköinti

Arena Center Myllypuron pihasta löytyy 70 maksullista pysäköintipaikkaa, joista invapaikka sijaitsee sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Pysäköinti maksetaan EasyPark sovelluksella. Pysäköinnin hinta on 1,50 / tunti + mobiilitarjoajan palvelumaksu.

Lisää pysäköintitilaa löytyy liikuntakeskuksen läheisyydestä mm. Alakiventien alku- ja loppupäästä sekä Yläkiventieltä (Huom! Pysäköinti katujenvarrella sallittu vain toisella puolella katua), Pallomyllyn pysäköintialueelta, Liikuntamyllyn takana sijaitsevalla pysäköintialueelta sekä Myllypuron ostarin parkkihallista.

Julkinen liikenne

– Mellunmäkeen menevällä metrolla pääset hallin viereen Myllypuron metroasemalle.
– Bussilla 92 pääset Itäkeskuksesta aivan hallin viereen Alakiventielle.
– Aikataulut ja linjat löydät HSL:n www-sivuilta tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.
Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
  • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu
    puh. 044 700 7060
    myynti@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola