fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Arena Center Ruskeasuo

• RUSKEASUO

Nauvontie 3, 00280 Helsinki
Puh. 0300 870 653
(0,42 €/min + pvm/mpm)

Ruskeasuon tyylikäs pelikeskus kutsuu liikkumaan!

Länsi-Helsingissä, kaupungin keskustan tuntumassa, sijaitseva Arena Center Ruskeasuo (Nauvontie 3) on helppo saavuttaa niin julkisilla kuin omalla autollakin. Arena Center Ruskeasuon tyylikkäässä pelikeskuksessa on neljä salibandykenttää sekä kaksi sählykenttää. Hallin pääkentällä (kenttä 4) on myös 450 henkilöä vetävä katsomo.

Varaa pelivuoro

Voit varata Arena Center Ruskeasuolta pelivuoron oman joukkueen, kaveriporukan tai yrityksen käyttöön. Yksittäisvuoron voit varata heti verkossa vuorojen varaussivulla. Vakiovuoron pääset varamaan täyttämällä alla olevan vuorovaraustiedustelu-lomakkeen tai ottamalla yhteyttä Myyntipalveluun.

Toimipisteen palvelut

Arena Center Ruskeasuo palvelee pientä purtavaa kaipaavia kahviossa ja sen ohesta löytyy AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Sporttiasiakkaille hallista löytyy reilut pukuhuone- ja peseytymistilat.

Ruskeasuolla voi järjestää myös suosittuja lasten sählysynttäreitä tai salibandysynttäreitä. Synttärisivuilla voit tehdä synttäritiedustelun suoraan nettilomakkeella.  Jätä järjestelyt meidän huoleksemme ja tarjoa juniorille unohtumaton synttärielämys!

Arena Center Ruskeasuolla toimii myös helsinkiläinen salibandyn erikoisseura M-Team.

Arena Center Ruskeasuo sijainti

Halli sijaitsee keskeisesti lähellä Mannerheimin ja Hakamäentien risteystä samassa kiinteistössä Helsingin Bussiliikenteen pääkonttorin ja korjaamon kanssa.

Pysäköinti

Maksuttomia, pysäköintikiekon vaativia, 2 h pysäköintipaikkoja löytyy Arena Center Ruskeasuon katutasosta sekä läheisiltä katualueilta.
Hallin ajoluiskan päässä oleva pysäköintiparvi on maksullinen. Pysäköinti maksetaan joko EasyPark sovelluksella tai sisäänkäynnin vieressä olevalla kolikkoautomaatilla. Hallin pysäköintipaikoista vastaa Helsingin Bussiliikenne Oy ja heidän valitsemansa operaattorit. Arena Center ei ota kantaa mahdollisiin valvontamaksuihin.

Julkinen liikenne

  • Helsingin keskustasta pääset hallin lähelle kaikilla busseilla, jotka kulkevat Mannerheimintien päähän asti sekä raitiovaunulla 10
  • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittioppaasta

tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla

Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
 • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
 • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Myyntipalvelu
  puh. 044 700 7060
  myynti@arenacenter.fi

  Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola