Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Arena Center ja Käpylän Pallo yhteistyöhön

Arena Center ja Käpylän Pallo monivuotiseen yhteistyöhön

Arena Center Oy ja Käpylän Pallo ry ovat sopineet monivuotisesta yhteistyöstä. Arena Centerin matkatoimisto AC Travel toimii jatkossa Käpylän Pallon virallisena matka- ja majoituskumppanina.
Käpylän Pallon toiminnanjohtaja Ilkka Rantanen kokee toimivat ja huolelliset matkanjärjestelyt seuralle tärkeänä asiana.

– Yhteistyö Arena Centerin kanssa on seurallemme erittäin hieno asia. Matkustaminen kuuluu olennaisena osana joukkueidemme vuosittaiseen toimintaan, niin Suomessa kuin ulkomaillakin eri turnauksien ja leirien muodossa. Joukkueenjohtajien työt helpottuvat merkittävästi yhteistyön kautta ja jatkossa saamme turvalliset sekä laadukkaan matkajärjestelyt vaivattomasti seuramme joukkueille, Rantanen linjaa.

Käpylän Pallossa on monipuolisesti kilpa- sekä harrastetoimintaa ja seura on merkittävä liikuttaja pääkaupunkiseudulla. Arena Centerin toimitusjohtaja Petteri Bergman on tyytyväinen yhteistyöstä Käpylän Pallon kanssa.

– Yhteistyön avulla voimme helpottaa Käpylän Pallon seuratoimijoiden työtä omalla osaamisellamme ja samalla edesauttaa laadukkaan seuratoiminnan kehittämistä, Bergman iloitsee.

 

. . . . .

Arena Center Oy
Arena Center on yksityinen liikunta ja vapaa-ajan palveluita tarjoava yritys Helsingissä. Toimipisteet sijaitsevat Myllypurossa, Hakaniemessä sekä Ruskeasuolla ja ne ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteissä toteutuu vuosittain reilut 2,5 miljoonaa liikunnallista käyntikertaa.
AC Travel on Arena Centerin urheilu- ja ryhmämatkoihin erikoistunut matkatoimisto ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston rekisteröimä vastuullinen matkanjärjestäjä (www.valmismatka.fi) sekä antanut asiaan kuuluvat vakuudet (467/15/MJ). AC Travel kuuluu myös Arena Centerin seurakonseptiin, joka pitää sisällään matkatoimistopalvelut, seurakaupan ja tekstiilipainopalvelut.

Käpylän Pallo
Käpylän Pallo (KäPa) on Helsingin Käpylässä toimiva jalkapalloseura, joka perustettiin vuonna 1956. Seuran edustusjoukkue pelaa nykyään Kakkosessa. Kotiottelunsa KäPa pelaa Musta Pekka Areenalla Oulunkylässä. Seuralla on juniorijoukkueita pojissa kaikissa ikäluokissa sekä tytöissä TB16 ja T06-11 ikäluokissa. KäPa tunnetaan erittäin laadukkaasta junioritoiminnasta.