Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Markkinoinnin digiosaaja

Haemme Arena Centerin toimistolle Helsingin Myllypuroon vakituiseen työsuhteeseen monipuolisella osaamisella ja ennen kaikkea isolla innolla varustettua Markkinoinnin digiosaajaa.

 

Vastaat osaltasi Arena Centerin palvelujen, salibandy- ja futsalturnausten sekä -sarjojen, AC Storen, Leikkiluolan ja keilahallimme digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta omalla luovalla ja energisellä tavallasi. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset digimarkkinoinnin tehtävät, kuten verkkosivujen päivitys ja kehitys sekä uusien sisältöjen tuottaminen niin verkkosivuille kuin sosiaalisen median kanaviimme. Myös SEO ja SEM ovat tärkeässä roolissa työtehtävissäsi. Hyödynnät analytiikkaa ja kehität omaa toimintaasi tulosten pohjalta.

Työ on monipuolista ja usein tiivistempoista, joten on eduksi jos inspiroidut uuden oppimisesta ja osaat organisoida omaa, sekä projekteihin liittyen tiimin ja mahd. yhteistyökumppaneidenkin työtä sujuvasti. Sytyt luovasta työstä sisältöjen parissa, mutta ymmärrät myös rutiininomaisten tehtävien tärkeyden ja työskenteletkin näiden parissa samalla intohimolla.

Olet työskentelyotteeltasi tarkka ja oma-aloitteinen sekä hallitset yleiset toimisto- ja kuvankäsittelyohjelmat (esim. MS Office, Photoshop, Illustrator). Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemusta digitaalisen markkinoinnin saralta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Myös kokemus verkkokaupan markkinoinnista on plussaa. Eduksi katsotaan, jos sinulta löytyy osaamista ja silmää valokuvaukseen ja/tai videokuvaukseen sekä editointiin. Sporttitausta ja kiinnostus liikunnallista toimialaa kohtaan katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakaassa yrityksessä, jossa on positiivinen ja nuorekas työilmapiiri. Saat myös kattavat liikunnalliset työsuhde-edut. Työtehtävä on uusi ja toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

 

Lisätietoja ja hakemukset

Jos tehtävä tuntui houkuttelevalta ja uskot olevasi meille se oikea, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen esa.suominen@arenacenter.fi viimeistään to 8.8.2019. Mielellään näkisimme jo hakuvaiheessa myös työnäytteitä osaamisestasi.

Mikäli jokin asia jäi tehtävässä askarruttamaan, niin lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Esa Suominen 12.7. klo 9:30-11:00 ja 6.8. klo 9:00-11:00 puh. 0400 806881.

 

Käsittelemme tietojasi aina luottamuksellisesti ja huolellisesti. Tarkemmin työnhakijoiden tietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

 


Arena Center on Suomen suurimpia liikuttajia. Arena Centerin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla ja ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteissä toteutuu vuosittain reilut 2 miljoonaa liikunnallista käyntikertaa.

Arena Center järjestää vuosittain yli 20 erilaista turnaustapahtumaa mm. Suomen suurimman kansainvälisen salibandyturnauksen Helsinki Floorball Cupin, joka kokoaa vuosittain yli 300 joukkuetta. Lisäksi Arena Centerin halleissa toteutetaan vuosittain reilut 500 yritystapahtumaa ja toimipisteistä löytyy myös kokous- ja saunatiloja sekä virkistys- ja työhyvinvointipalveluita.

Arena Centerin palveluihin kuuluu myös urheiluvälineisiin ja -tekstiileihin sekä huoltotuotteisiin erikoistunut AC Store sekä sen yhteydessä toimiva urheilutekstiilien painatukseen erikoistunut tekstiilipaino. Verkkokaupan lisäksi AC Storen myymälät löytyvät kaikista toimipisteistä. Arena Center Myllypurosta löytyy lisäksi keilahalli ja Hakaniemen toimipisteessä perheitä leikittää ja liikuttaa Leikkiluola.

 

Arena Center

Arena Centerin toimipisteet ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla. Arena Center Oy:n perustivat salibandymiehet Jarmo Perttilä ja Heikki...
Lue lisää »

Henkilöstö

Arena Center henkilöstö Arena Centerissa työskentelee noin 50 henkilöä kolmessa toimipisteessä. Nuorekas ja innokas työntekijäkaartimme koostuu toimipisteiden aulatyöntekijöistä, yritystapahtumien ohjaajista sekä toimiston myynti- ja tapahtumahenkilökunnasta.
Lue lisää »