fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Koronainfo: Toimipisteet pysyvät toistaiseksi auki, mutta niissä noudatetaan 10 henkilön tilakohtaisia maksimimääriä

Julkaistu 1.3.2021

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston (AVI) 26.2.2021 tekemän päätöksen mukaisesti Arena Center rajoittaa toimintaa tiloissaan. Toimipisteet pysyvät toistaiseksi auki, mutta niissä noudatetaan 10 henkilön tilakohtaisia maksimimääriä. Yksittäisellä tilalla tarkoitetaan yksittäistä harjoitustilaa, esimerkiksi yksittäinen kenttä (salibandykenttä, futsalkenttä, yms.) ja keilahalli luetaan omaksi tilakseen.  

Tiloissa voivat siis liikkua myös aikuiset ja yli 12-vuotiaat henkilömäärärajoitus huomioiden. Alle 12-vuotiaiden (2008 ja myöhemmin syntyneet) ohjattua harjoitustoimintaa henkilömäärärajoitus ei koske.

  

HENKILÖKUNTA PÄÄSTÄÄ ASIAKKAAT SISÄÄN VALVOTUSTI

Myllypuron Arena Centerin ulko-ovet ovat suljettuina ja henkilökunta päästää asiakkaita sisään valvotusti. Sisäänkäynti tapahtuu kahvion kassan vieressä sijaitsevasta sivuovesta. Jokaisen vuoron varanneen ryhmän (salibandy, futsal, koripallo, padel, keilaus, yms.) tulee saapua hallin ovelle vasta, kun ryhmä on koossa. Ryhmä päästetään sisälle aikaisintaan 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Henkilökunta päästää yhden ryhmän kerrallaan sisään. Kuntosaliasiakkaat päästetään sisään halliin yksittäin.   

Suosittelemme vaihtamaan pelivarusteet mahdollisuuksien mukaan jo ennen hallille saapumista. 

Vuoron jälkeen ryhmän tulee poistua tiloista jälleen yhtenä ryhmänä ja viivyttelemättä. Liikkuessa hallin yleisissä tiloissa tulee huomioida riittävät turvavälit ja etäisyydet muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.  

Ruskeasuon ja Hakaniemen Arena Centerit ovat auki vain etukäteen vuoron varanneille ja heitä on tiedotettu liikkumisesta erikseen.

   

ASIAKKAAT VELVOITETAAN KÄYTTÄMÄÄN KASVOMASKIA 

Velvoitamme kaikki 12-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat asiakkaat käyttämään kasvomaskia hallien yleisissä tiloissa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä myös alle 12-vuotiaille.  Urheilusuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää. 

 

VAKIOVUOROLAISILLA MAHDOLLISUUS OLLA KÄYTTÄMÄTTÄ VUOROJAAN

AVI:n päätöksen mukaan yhdessä liikuntatilassa voi olla maksimissaan 10 henkilöä. Mikäli vakiovuoron varannut ryhmä tarvitsee ryhmäkoon vuoksi toimintaansa kaksi erillistä liikuntatilaa, tulee ottaa yhteyttä myyntipalveluumme (myynti@arenacenter.fi) asian järjestelemiseksi.  

Lisäksi tarjoamme vakiovuorolaisille mahdollisuuden olla käyttämättä vuorojaan toistaiseksi, periaatteella ”yksikään maksettu vuoro ei mene hukkaan”. Käyttämättä jääneet vuorot voi hyödyntää myöhemmin yksittäisvuoroina tai käyttää vuorojen arvosta Arena Centerin muita tiloja (esim. sauna- ja kokoustilat, keilahalli jne.). Mikäli vakiovuorolainen haluaa käyttää tämän mahdollisuuden, tulee hänen olla yhteydessä myyntipalveluumme (myynti@arenacenter.fi) ja sopia asiasta. 

 

FUTSALIN JA KORIPALLON PIENRYHMÄPELAAMINEN

Pienryhmävuoroja futsalin ja koripallon pelaamiseen on mahdollista varata maksimissaan 10 hengen pienryhmille Myllypuron Arena Centerissä. Vuoron voi varata aikaisintaan 24 tuntia ennen vuoroa ja varaus tehdään ja maksetaan etukäteen osoitteessa www.arenacenter.fi/varaaHenkilörajoituksista johtuen puhelinvarauksia ei voida ottaa vastaan.  

 

SALIBANDYN YKSITTÄISPELAAMINEN

Salibandyn yksittäispelaajille myydään kahden tunnin yksittäispelaamista Myllypuron Arena Centerissä. Yksittäispelaajalippu ostetaan hallin kassalta (4 €/2 h/hlö). Henkilökunta sijoittelee yksittäispelaajat eri salibandykentille siten, että yhdellä kentällä on maksimissaan 10 henkilöä kerrallaan. 

 

MYLLYPURON KEILAHALLI

Myllypuron keilahallin 12 radasta käytössä on toistaiseksi maksimissaan viisi (5) rataa. Koko keilahallissa voi olla maksimissaan 10 henkilöä kerrallaan. Tästä johtuen yhdellä radalla voi olla lähtökohtaisesti maksimissaan kaksi henkilöä. Jos haluat varata radan useammalle henkilölle, voit tiedustella mahdollisuutta puhelimitse.

Vuoro varataan ja maksetaan ensisijaisesti etukäteen osoitteessa www.arenacenter.fi/keilavaraus. Netistä varattu keilaradan hinta sisältää keilakengät ja kertakäyttöiset maskit kahdelle henkilölle.  Otamme myös puhelinvarauksia vastaan, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, eläkeläis-/opiskelijaedulla tai yli kahden henkilön ryhmälle – näissä varauksissa keilakengät eivät sisälly radan hintaan. 

Keilahalliin saavutaan yläkerrasta ja keilakengät otetaan yläkerrasta mukaan ja puetaan omalla radalla (omat kengät mukaan alas). Keilavuoron jälkeen keilakengät jätetään alakertaan ja keilahallista poistutaan alakerran ovien kautta. Poistuminen tulee tehdä viipymättä oman vuoron päättymisen jälkeen.  

 

LEIKKILUOLA

Hakaniemen Leikkiluola on suljettu toistaiseksi. 

 

AC STORE

AC Storen verkkokauppa acstore.fi sekä Myllypuron toimipisteen myymälä palvelevat asiakkaita normaalisti. 

 

SARJAT JA TURNAUKSET

Arena Centerin omat salibandy ja futsal -turnaukset on peruttu maaliskuun loppuun asti. Etukäteen maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan joukkueille.
Arena Centerin omat harrastesarjat (AC-liiga) on tauolla toistaiseksi. Näille otteluille etsitään uudet ajankohdat. 

 

KAHVIOT

Myllypuron toimipisteen kahviosta myymme 8.3.2021 alkaen tuotteita vain mukaan. Kahvion asiakaspaikat on suljettu toistaiseksi. Hakaniemen ja Ruskeasuon toimipisteiden kahviot ovat suljettuja toistaiseksi.   

 

MAKSUTAVAT

Jos mahdollista, käytä lähi- tai korttimaksua. Vältä käteisen käyttöä. 

 

Olemme tehneet paljon erityistoimia halleilla turvallisen liikkumisen eteen. Näillä moninaisilla toimilla pyrimme maksimoimaan liikunnan hyödyt ja samalla minimoimaan siihen liittyvät riskit. Olemme olemassa, koska liikunta tuottaa terveyttä ja liikunnanriemu lisää elämänlaatua. Ajat ovat haastavia meille kaikille ja toivommekin, että saamme tehdä tätä tärkeää työtä, lisätä hyvinvointia suomalaisessa yhteiskunnassa ja tuottaa hyviä kokemuksia asiakkaillemme myös jatkossa. 

Arena Center seuraa koronatilannetta jatkuvasti ja toimii viranomaisten määräysten mukaisesti. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta näillä sivuilla. 

Pidetään toisistamme huolta ja nautitaan liikunnasta haastavinakin aikoina!