fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Koronainfo 13.4.2021

Julkaistu 13.4.2021

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston (AVI) 9.4.2021 tekemän päätöksen mukaisesti Arena Center mukauttaa toimintaansa aikavälillä 13.-28.4.2021. Arena Center Myllypuron keilahalli on auki ja muiden tilojen käyttö on mahdollista yksityis- ja perhe elämän piiriin liittyvään toimintaan. Lisäksi Arena Centerin omat liikuntatilat (salibandy, futsal, koripallo, lentopallo, pesäpallo) ovat käytettävissä ryhmämuotoiseen organisoituun urheilutoimintaan vain vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneiden ohjattuun toimintaan, Olympiakomitean määrittämälle ammattiurheilulle ja koululiikuntaan. 

Arena Centerin tilojen muut toimijat (Forever Club Myllypuro, IdealFit Hakaniemi, Ki-Ken-Tai-Icchi, M-Team, Smash Padel) tiedottavat itse omasta toiminnastaan tässä poikkeustilanteessa.

   

ASIAKKAAT VELVOITETAAN KÄYTTÄMÄÄN KASVOMASKIA 

Velvoitamme kaikki 12-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat asiakkaat käyttämään kasvomaskia hallien yleisissä tiloissa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä myös alle 12-vuotiaille.  Urheilusuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää. 

 

SALIBANDYN, FUTSALIN, LENTOPALLON JA KORIPALLON PELAAMINEN

Arena Centerin omat liikuntatilat (salibandy, futsal, koripallo, lentopallo) ovat käytettävissä 1.-28.4.2021 ryhmämuotoiseen organisoituun urheilutoimintaan vain vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneiden ohjattuun toimintaan, Olympiakomitean määrittämälle ammattiurheilulle ja koululiikuntaan. Nämä vuorot on varattava etukäteen myyntipalvelusta (myynti@arenacenter.fi tai puh. 044 700 7060 arkisin klo 11-15). 

Lisäksi AVI:n päätöksen mukaisesti Arena Center Myllypuron tiloja on mahdollista varata yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten 13.4.2021 alkaen. Tällaisiin tarkoituksiin tiloja voi varata maksimissaan 6 henkilölle, jolloin koko varattu tila on varaajan yksityiskäytössä. Tilan voi siis varata esimerkiksi perheen tai lähipiirin liikunta- tai leikkihetkeen enintään kuudelle henkilölle. Myllypuron tiloja voi varata salibandyyn, futsaliin, koripalloon ja lentopalloon. Huom! Valitettavasti varauksia ei voi tehdä joukkuetoimintaan. Turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia tulee noudattaa. Kenttähinta on 30 euroa/tunti ja varaukset on tehtävä etukäteen netissä www.arenacenter.fi/varaa tai puhelimitse 044 700 7061 (puhelin auki hallin aukioloaikoina, muina aikoina käytä nettivarausta). Varauksia voi tehdä aikaisintaan 3 vuorokautta ennen vuoroa. 

 

MYLLYPURON KEILAHALLI

Myllypuron keilahalli avataan 13.4.2021 ja tästä eteenpäin käytössä on kuusi (6) rataa. Turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia tulee noudattaa. Keilavuorot tulee varata etukäteen netistä www.arenacenter.fi/keilavaraus tai puhelimitse 044 700 7065 (puhelin auki hallin aukioloaikoina, muina aikoina käytä nettivarausta). 

 

LEIKKILUOLA

Hakaniemen Leikkiluola on suljettu toistaiseksi. 

 

AC STORE

AC Storen verkkokauppa acstore.fi palvelee asiakkaita normaalisti. Myllypuron myymälä on auki hallin aukioloaikoina. Hakaniemen ja Ruskeasuon toimipisteiden myymälät ovat suljettuina toistaiseksi. AC Storen asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla info@acstore.fi ja puhelimitse 044 700 7060 klo 11-15.   

 

SARJAT JA TURNAUKSET

Arena Centerin omat salibandy ja futsal -turnaukset on peruttu huhtikuun loppuun asti. Etukäteen maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan joukkueille.
Arena Centerin omat harrastesarjat (AC-liiga) on tauolla toistaiseksi. Näille otteluille etsitään uudet ajankohdat. 

 

KAHVIOT

Myllypuron kahvio on auki hallin aukioloaikoina (varmista aukiolo soittamalla 044 700 7061) ja palvelee take away myyntinä. Kaikki tuotteet myydään ulos ja niitä ei ole mahdollista nauttia hallin tiloissa. Hakaniemen ja Ruskeasuon toimipisteiden kahviot ovat suljettuja toistaiseksi.   

 

MAKSUTAVAT

Jos mahdollista, käytä lähi- tai korttimaksua. Vältä käteisen käyttöä. 

 

Olemme olemassa, koska liikunta tuottaa terveyttä ja liikunnanriemu lisää elämänlaatua. Ajat ovat haastavia meille kaikille ja toivommekin, että saamme tehdä tätä tärkeää työtä, lisätä hyvinvointia suomalaisessa yhteiskunnassa ja tuottaa hyviä kokemuksia asiakkaillemme myös jatkossa. 

Arena Center seuraa koronatilannetta jatkuvasti ja toimii viranomaisten määräysten mukaisesti. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta näillä sivuilla. 

Pidetään toisistamme huolta ja nautitaan liikunnasta haastavinakin aikoina!