fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Koronainfo 31.3.2021

Julkaistu 31.3.2021

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston (AVI) 31.3.2021 tekemän päätöksen mukaisesti Arena Center mukauttaa toimintaansa. Arena Centerin omat liikuntatilat (salibandy, futsal, koripallo, pesäpallo, keilahalli) ovat käytettävissä vain alle 12-vuotiaiden (2008 ja myöhemmin syntyneet) ohjattuun toimintaan, Olympiakomitean määrittämälle ammattiurheilulle ja koululiikuntaan. Nämä vuorot on varattava etukäteen myyntipalvelusta (myynti@arenacenter.fi tai puh. 044 700 7060 arkisin klo 11-15).

Arena Centerin tilojen muut toimijat (Forever Club Myllypuro, IdealFit Hakaniemi, Ki-Ken-Tai-Icchi, M-Team, Smash Padel) tiedottavat itse omasta toiminnastaan tässä poikkeustilanteessa.

   

ASIAKKAAT VELVOITETAAN KÄYTTÄMÄÄN KASVOMASKIA 

Velvoitamme kaikki 12-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat asiakkaat käyttämään kasvomaskia hallien yleisissä tiloissa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä myös alle 12-vuotiaille.  Urheilusuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää. 

 

SALIBANDYN, FUTSALIN, LENTOPALLON JA KORIPALLON YKSITTÄISPELAAMINEN

Näiden lajien yksittäispelaaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. 

 

MYLLYPURON KEILAHALLI

Keilahalli on varattavissa vain alle 12-vuotiaiden ohjattuun toimintaan, Olympiakomitean määrittelemään ammattiurheiluun ja koululiikuntaan. Varausohjeet yllä. 

 

LEIKKILUOLA

Hakaniemen Leikkiluola on suljettu toistaiseksi. 

 

AC STORE

AC Storen verkkokauppa acstore.fi palvelee asiakkaita normaalisti. Toimipisteiden myymälät ovat suljettuina toistaiseksi. AC Storen asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla info@acstore.fi ja puhelimitse 044 700 7060 klo 11-15.   

 

SARJAT JA TURNAUKSET

Arena Centerin omat salibandy ja futsal -turnaukset on peruttu huhtikuun loppuun asti. Etukäteen maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan joukkueille.
Arena Centerin omat harrastesarjat (AC-liiga) on tauolla toistaiseksi. Näille otteluille etsitään uudet ajankohdat. 

 

KAHVIOT

Toimipisteiden kahviot ovat suljettuja toistaiseksi.   

 

MAKSUTAVAT

Jos mahdollista, käytä lähi- tai korttimaksua. Vältä käteisen käyttöä. 

 

Olemme olemassa, koska liikunta tuottaa terveyttä ja liikunnanriemu lisää elämänlaatua. Ajat ovat haastavia meille kaikille ja toivommekin, että saamme tehdä tätä tärkeää työtä, lisätä hyvinvointia suomalaisessa yhteiskunnassa ja tuottaa hyviä kokemuksia asiakkaillemme myös jatkossa. 

Arena Center seuraa koronatilannetta jatkuvasti ja toimii viranomaisten määräysten mukaisesti. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta näillä sivuilla. 

Pidetään toisistamme huolta ja nautitaan liikunnasta haastavinakin aikoina!