fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Korona-ajan infoa

Julkaisut 2.2.2021

Olemme tehneet paljon erityistoimia halleilla turvallisen liikkumisen eteen. Näillä moninaisilla toimilla pyrimme maksimoimaan liikunnan hyödyt ja samalla minimoimaan siihen liittyvät riskit.
Olemme olemassa, koska liikunta tuottaa terveyttä ja liikunnanriemu lisää elämänlaatua. Ajat ovat haastavia meille kaikille ja toivommekin, että saamme tehdä tätä tärkeää työtä, lisätä hyvinvointia suomalaisessa yhteiskunnassa ja tuottaa hyviä kokemuksia asiakkaillemme myös jatkossa.

VAKIOVUOROLAISILLA MAHDOLLISUUS OLLA KÄYTTÄMÄTTÄ VUOROJAAN

Tällä hetkellä olevien viranomaissuositusten pohjalta tarjoamme vakiovuorolaisille mahdollisuuden olla käyttämättä vuorojaan toistaiseksi, periaatteella ”yksikään maksettu vuoro ei mene hukkaan”. Käyttämättä jääneet vuorot voi hyödyntää myöhemmin yksittäisvuoroina tai käyttää vuorojen arvosta Arena Centerin muita tiloja (esim. sauna- ja kokoustilat, keilahalli jne.). Mikäli vakiovuorolainen haluaa käyttää tämän mahdollisuuden, tulee hänen olla yhteydessä myyntipalveluumme (myynti@arenacenter.fi) ja sopia asiasta.

HENKILÖKUNNAN LISÄKSI MYÖS ASIAKKAAT VELVOITETAAN KÄYTTÄMÄÄN KASVOMASKIA

Velvoitamme kaikki 12-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat asiakkaat käyttämään kasvomaskia hallien yleisissä tiloissa. Urheilusuorituksen aikana tai vaihtoaitiossa maskia ei tarvitse käyttää tai mikäli maskin käyttämiselle on olemassa terveydellinen este.

AINOASTAAN HARRASTAJAT JA TOIMINNAN KANNALTA VÄLTTÄMÄTTÖMÄT IHMISET LIIKUNTATILOIHIN

Liikuntatiloissa ei tule olla harrastajien ja välttämättömien henkilöiden lisäksi muita ihmisiä, eikä niissä tule viettää aikaa muuten kuin oman harjoitusvuoron ajan. Harjoitustoiminnan yhteydessä normaalisti pidettävät palaverit suositellaan toistaiseksi pitämään hallin sijaan etänä verkossa.

SARJAT JA TURNAUKSET

Arena Centerin omat salibandy ja futsal -turnaukset on peruttu helmikuun loppuun asti. Etukäteen maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan joukkueille.
Arena Centerin omat harrastesarjat (AC-liiga) on tauolla toistaiseksi. Näille otteluille etsitään uudet ajankohdat.

MYLLYPURON KEILAHALLI

Myllypuron keilahallin 12 radasta käytössä on toistaiseksi puolet (6). Keilavuorojen hintaan sisältyy kertakäyttöiset kasvomaskit.

LEIKKILUOLA

Hakaniemen Leikkiluolassa on suljettu toistaiseksi.

AC STORE

AC Storen myymälät ja verkkokauppa acstore.fi palvelevat asiakkaita normaalisti.

KAHVIOT

Kahviomme on auki hallin aukioloaikojen mukaisesti. Asiakaspakkojen määrä kahvioissa on rajoitettu viranomaismääräysten mukaisesti.

MAKSUTAVAT

Jos mahdollista, käytä lähi- tai korttimaksua. Vältä käteisen käyttöä.

PUKUHUONEET

Hallien pukuhuoneet ovat käytettävissä, mutta suosittelemme kuitenkin vaihtamaan pelivarusteet mahdollisuuksien mukaan jo ennen hallille saapumista.

 

Arena Center seuraa koronatilannetta jatkuvasti ja toimii viranomaisten määräysten mukaisesti. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta näillä sivuilla.

Pidetään toisistamme huolta ja nautitaan liikunnasta haastavinakin aikoina!