fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Koronainfoa

 päivitetty 30.6.2020

VAKIOVUOROT JA HARRASTESARJAT JATKUVAT 1.6. ALKAEN

Vakiovuoroasiakkailla on ollut mahdollisuus korona-epidemiasta johtuen sopia, sopimustyypistä riippuen, veloituksettoman tauon pitämisestä tai maksettujen vuorojen käyttämisestä myöhemmin irtovuoroina. Nämä tauot päättyvät toukokuun loppuun ja kaikki vakiovuorot jatkuvat jälleen normaalisti 1.6. alkaen.

SARJAT JA TURNAUKSET

Arena Centerin harrastesarjat jatkuvat jälleen 1.6. alkaen.
SählySM -turnaus on siirretty pelattavaksi 15.8.
Työpaikkasalibandyn SM-kisat on siirretty pelattavaksi lauantaina 5.9.

MYLLYPURON KEILAHALLI

Myllypuron keilahalli on avattu. Hallin 12 radasta käytössä on toistaiseksi puolet.

LEIKKILUOLA

Hakaniemen Leikkiluola on avattu 24.6.

AC STORE

AC Storen myymälät ja verkkokauppa acstore.fi palvelevat asiakkaita normaalisti. Tarjoamme kirjelähetyksenä toimitettavat tilaukset ilman toimituskuluja.

KAHVIOT

Kahviomme on auki hallin aukioloaikojen mukaisesti. Asiakaspakkojen määrä kahvion sisätiloissa on rajoitettu viranomaismääräysten mukaisesti.

MAKSUTAVAT

Jos mahdollista, käytä lähi- tai korttimaksua. Vältä käteisen käyttöä.

PUKUHUONEET

Hallien pukuhuoneet ovat käytettävissä, mutta suosittelemme kuitenkin vaihtamaan pelivarusteet mahdollisuuksien mukaan jo ennen hallille saapumista.

 

LIIKUTHAN VASTUULLISESTI

ÄLÄ TULE LIIKKUMAAN PUOLIKUNTOISENA TAI JOS SINULLA ON KORONAOIREITA
Flunssaisena ja puolikuntoisena tai koronaoireisena ei pidä tulla liikkumaan. Toivu rauhassa ja tule vasta, kun olet täysin terve. Näin annat itsellesi aikaa parantua ja vältyt
ikäviltä jälkitaudeilta, sekä suojaat muita mahdolliselta tartunnalta. Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsoireet.

HUOMIOITHAN HYVÄN KÄSIHYGIENIAN
Muista noudattaa hyvää käsihygieniaa. Pese kädet aina, kun tulet hallille liikkumaan ja sen jälkeen. WC-tiloistamme löytyvät THL:n tarkemmat ohjeet käsien oikeanlaisesta pesusta.

YSKI OIKEIN
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat ja heitä nenäliina välittömästi roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihaan, älä käsiisi.

 

 

Arena Center seuraa koronavirustilannetta jatkuvasti ja toimii viranomaisten määräysten mukaisesti. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta näillä sivuilla.

Pidetään toisistamme huolta ja nautitaan liikunnasta haastavinakin aikoina!