fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Lehdistötiedote

Katso myös koronainfoa asiakkaillemme arenacenter.fi/koronainfoa

LEHDISTÖTIEDOTE 20.3.2020

 

YKSITYISET LIIKUNTAHALLIT OVAT OLEMASSA ASIAKKAITAAN VARTEN

 

Hallien aukiolo puhuttaa. Jos liikuntapaikkoja suljetaan kokonaan, apua tarvitaan, jotta yksityiset liikuntahallit voivat tarjota palvelujaan tulevaisuudessa.

Me yksityiset liikuntahalliyrittäjät teemme tärkeää työtä mahdollistamalla hyvinvointia keholle ja mielelle miljoonien vuosittaisten käyntien verran. Poikkeusolot Suomessa vaikuttavat toimintaamme ja jopa uhkaavat olemassaoloamme.

Meille asiakkaamme ja heidän, sekä henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä. Noudatamme hallituksen määräyksiä ja THL:n ohjeistuksia. Olemme reagoineet koronavirustilanteeseen omaa toimintaamme sopeuttamalla, tarjotaksemme asiakkaillemme heidän haluamansa ja toivomansa palvelut ja taataksemme samalla asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden.

 

Palvelemme asiakkaitamme turvallisesti ja joustamme maksuissa

Arena Centereissä peruimme kaikki kevään 2020 omat turnaukset ja tapahtumat. Aloitimme myös heti selvityksen maksujoustoille ja vaihtoehdoille yhdessä asiakkaidemme kanssa. Keskustelujen tuloksena otimme jo käyttöön esimerkiksi vakiovuorojen joustavan käyttömallin, joka mahdollistaa sopimustyypistä riippuen veloituksettoman tauon pitämisen tai maksettujen vuorojen käyttämisen irtovuoroina, kun harrastaminen joukkueena on jälleen mahdollista. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä järjestelyihin ja otamme mielellämme vastaan lisää ideoita poikkeustilanteessa kaikkia palvelevaan toimintaan.

Sopeutimme toimintaamme niin, että painopiste tilojen käytössä on yksittäisillä henkilöillä. Se, mitä toiminnan keskeyttäminen tarjoamiemme palvelujen osalta tarkoittaa, tilanteessa, jossa olemme ilman viranomaistahojen tukea, on surullista. Kun yksityisyrityksen toiminta keskeytetään suosituksesta, ei määräyksestä, seuraukset kantaa yrittäjä. Palvelujemme kohderyhmä on kuitenkin sama kuin valtiorahoitteisten vastaavien palvelujen.

Yksityisen yrityksen toimintaa ei pyöritetä verovaroin, eikä esimerkiksi keskeytysvakuutus anna turvaa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Yrittäjinä joudumme kysynnän laskiessa ja tappion uhatessa reagoimaan todennäköisesti yt-neuvotteluilla ja lomautuksilla.

Olemme olemassa, koska liikunta tuottaa terveyttä ja liikunnanriemu lisää elämänlaatua. Toivomme, että me kaikki Arena Centerin työntekijät saamme tehdä tärkeää työtä, lisätä hyvinvointia suomalaisessa yhteiskunnassa ja tuottaa hyviä kokemuksia asiakkaillemme myös jatkossa.

 

Lisätiedot median edustajille:

Petteri Bergman
toimitusjohtaja
petteri.bergman@arenacenter.fi

Katso myös koronainfoa asiakkaillemme arenacenter.fi/koronainfoa