fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Futsal-pelihallit

• MYLLYPURO • HAKANIEMI

Futsalia Arena Centerissä

Tervetuloa Arena Centeriin pelaamaan Futsalia. Futsalin pelaajia palvelee yhteensä viisi kenttää, joista kolme sijaitsee Myllypurossa ja kaksi Hakaniemessä. Loistavat olosuhteet tarjoavat hyvät mahdollisuudet harjoitella ja pelata futsalia laadukkaasti. Futsal-hallit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja hallien läheisyydestä löytyy parkkitilaa myös autolla matkaaville.

Varaa vuoro ja tule pelaamaan futsalia Arena Centeriin

Voit varata futsal-vuoron puhelimitse 044 700 7060 myyntipalvelustamme tai tehdä vuorotiedustelun alla olevalla nettilomakkeella.

Futsal-vakiovuoroja voi varata perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-iltaisin kahdelle kentälle Myllypurossa ja kahdelle kentälle Hakaniemessä. Futsal-kauden aikana (marraskuu-maaliskuu) viikonloppuisin näillä kentillä pelataan Palloliiton futsal-sarjoja.

Turnauskäyttöön Arena Centeristä on mahdollista saada yhteensä viisi futsal-kenttää, sillä Hakaniemen kahden kentän ja Myllypuron kahden kentän lisäksi Myllypuroon on mahdollista saada käyttöön myös kolmas futsal-kenttä. Arena Center järjestää myös vuosittain kolme suurta futsal-turnausta. Futsal Premier Cup käynnistää futsal-kauden lokakuussa junioreiden ja aikuisten osalta. Futsal Copa Helsinki X-MAS pelataan aikuisten osalta ennen joulua edellisenä viikonloppuna ja Futsal Copa Helsinki Season Finale päättää junioreiden ja aikuisten futsal-kauden maali-huhtikuun taitteessa.

Tutustu tarkemmin futsal-toimipisteisiin alla olevista linkeistä.

 

Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
  • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu
    puh. 044 700 7060
    myynti@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen