fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Muut lajit

Päälajien salibandyn, sählyn, futsalin ja keilailun lisäksi toimipisteiden tilat sopivat hyvin myös muihin lajeihin. Kaiken kaikkiaan Arena Centerin toimipisteissä pystyy pelaamaan yhdeksää eri urheilulajia.

Frisbeegolf

Frisbeegolfin lähipeli, eli puttailu on mahdollista Arena Center Myllypurossa. Pelaajamaksu on 4,-/henkilö (sis. korin vuokran). Voit myös vuokrata meiltä kiekkoja hintaan 2,-/5kpl nippu.

Koripallo

Koripallokenttä löytyy Myllypuron Arena Centeristä. Kenttä on varustettu päätykoreilla ja lisäksi kolmella poikittaisella koriparilla sekä virallisilla koripallon rajaviivoilla. Koripalloja on mahdollista vuokrata hallin kahviosta. HUOM! Arena Centerin koritelineissä on donkkaus kielto eikä korivanteessa saa roikkua.

Lue lisää vakio- ja yksittäisvuoroista sekä yksittäispelaamisesta Vuoromyynti-sivulta.

Sulkapallo

Sulkapallon pelaaminen on mahdollista Hakaniemen toimipisteessämme. Sulkapallokenttä on varustettu sulkapalloverkolla sekä virallisilla kenttärajoilla (kaksinpeli- ja nelinpelirajat). Sulkapallomailoja ja -palloja on mahdollisuus vuokrata hallien kahvioista. Huom! Hallin pelikorkeus 4,5 metriä.

Käsipallo

Käsipallon pelaaminen onnistuu Arena Center Myllypurossa (2 kenttää) ja Arena Center Hakaniemessä (2 kenttää). Kentät on varustettu käsipallomaaleilla ja virallisilla käsipallon rajaviivoilla.

Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
  • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu
    puh. 044 700 7060
    myynti@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen

Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola