fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Muut lajit

Päälajien salibandyn, sählyn, futsalin ja keilailun lisäksi toimipisteiden tilat sopivat hyvin myös muihin lajeihin. Kaiken kaikkiaan Arena Centerin toimipisteissä pystyy pelaamaan yhdeksää eri urheilulajia.

Frisbeegolf

Frisbeegolfin lähipeli, eli puttailu on mahdollista Arena Center Myllypurossa. Pelaajamaksu on 3e/henkilö (sis. korin vuokran). Puttivuoro on toistaiseksi joka perjantai klo 18-20 Kenttä 5, sekä arkisin klo 8-16 vapailla kenttävuoroilla. Voit myös vuokrata meiltä kiekkoja hintaan 2€ /5kpl nippu.

Koripallo

Koripallokenttä löytyy Myllypuron Arena Centeristä. Kenttä on varustettu päätykoreilla ja lisäksi kolmella poikittaisella koriparilla sekä virallisilla koripallon rajaviivoilla. Koripalloja on mahdollista vuokrata hallin kahviosta.

Lue lisää vakio- ja yksittäisvuoroista sekä yksittäispelaamisesta Vuoromyynti-sivulta.

Sulkapallo

Sulkapallon pelaaminen on mahdollista Hakaniemen toimipisteessämme. Sulkapallokenttä on varustettu sulkapalloverkolla sekä virallisilla kenttärajoilla (kaksinpeli- ja nelinpelirajat). Sulkapallomailoja ja -palloja on mahdollisuus vuokrata hallien kahvioista. Huom! Hallin pelikorkeus 4,5 metriä.

Käsipallo

Käsipallon pelaaminen onnistuu Arena Center Myllypurossa (2 kenttää) ja Arena Center Hakaniemessä (2 kenttää). Kentät on varustettu käsipallomaaleilla ja virallisilla käsipallon rajaviivoilla.

Lentopallo

Lentopallon pelaaminen onnistuu Arena Center Myllypurossa (1 kenttä). Kenttä on varustettu lentopalloverkolla.

Vuoromyynti

Arena Center panostaa vahvasti lasten aktiviteetteihin tarjoten liikunnallisia iloja ja elämyksiä. Laajasta laji- ja aktiiviteettivalikoimasta löytyy jokaista tenavaa ja teiniä kiinnostava vaihtoehto niin perheiden kuin...
Lue lisää »

Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
  • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu (arkisin klo 9-16)
    puh. 044 700 7060
    sales@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen