fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Muut lajit

Päälajien salibandyn, sählyn, futsalin ja keilailun lisäksi toimipisteiden tilat sopivat hyvin myös muihin lajeihin. Kaiken kaikkiaan Arena Centerin toimipisteissä pystyy pelaamaan yhdeksää eri urheilulajia.

Frisbeegolf

Frisbeegolfin lähipeli, eli puttailu on mahdollista Arena Center Myllypurossa. Pelaajamaksu on 4,-/henkilö (sis. korin vuokran). Voit myös vuokrata meiltä kiekkoja hintaan 2,-/5kpl nippu.

Koripallo

Koripallokenttä löytyy Myllypuron Arena Centeristä sekä Arena Center Kaarelasta. Kentät on varustettu päätykoreilla ja lisäksi kolmella poikittaisella koriparilla sekä virallisilla koripallon rajaviivoilla.

Lue lisää vakio- ja yksittäisvuoroista sekä yksittäispelaamisesta Vuoromyynti-sivulta.

Käsipallo

Käsipallon pelaaminen onnistuu Arena Center Myllypurossa (2 kenttää) ja Arena Center Hakaniemessä (2 kenttää) sekä Arena Center Kaarelassa.

Padel

Myös Padelin pelaaminen onnistuu Arena Centerin halleilla. Arena Center Kaarelassa on 4 padel kentää. Myllypurossa käytössä on 8 kenttää, joiden vuokrausta hoitaa Smash Padel.

Sulkapallo

Sulkapallon pelaaminen on mahdollista Hakaniemen toimipisteessämme. Sulkapallokenttä on varustettu sulkapalloverkolla sekä virallisilla kenttärajoilla (kaksinpeli- ja nelinpelirajat). Sulkapallomailoja ja -palloja on mahdollisuus vuokrata hallien kahvioista. Huom! Hallin pelikorkeus 4,5 metriä.

Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
  • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu
    puh. 044 700 7060
    myynti@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola