fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

AC-liiga

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO • KAARELA

AC-liiga

AC-liiga – edelliseltä nimeltään Play-liiga – on Arena Centerin järjestämä salibandyliiga, jota on pelattu aina vuodesta 2000 alkaen. Se tarjoaa monentasoisille pelaajaryhmille mahdollisuuden harrastesarjatoimintaan. Liigassa pelaamiseen et tarvitse SSBL:n lisenssiä, vaan pelkkä kiinnostus lajia kohtaan riittää.

AC-liigaa pelataan talvella (syys-toukokuu) sekä kesällä (kesä-elokuu) kaikissa Arena Centerin toimipisteissä (Hakaniemi, Myllypuro, Ruskeasuo, Kaarela). Sarjoihin osallistuu vuosittain n. 300 joukkuetta, jotka pelaavat yhteensä n. 2500 sarjaottelua kauden aikana.

AC-liiga on mainio tapa saada omalle porukalle lisäpelejä saman tasoisia vastustajia vastaan. Tervetuloa taistelemaan pisteistä ja nauttimaan peleistä!

Kesäliiga

Kesän AC-liigaa pelataan kesäkuu – elokuu välillä. Salibandysarjoja on tarjolla miehille ja naisille. Sarjatasoina löytyvät Avoin, Harraste ja Hupi. Kesän AC-liiga takaa joukkueille viihdyttävät pelit myös salibandykauden ulkopuolella. Tutustu kesäliigaan >

Talviliiga

Talven AC-liiga pelataan syyskuu – toukokuu välillä. Salibandysarjoja on tarjolla miehille, naisille ja firmoille. Sarjatasoina löytyvät Avoin, Harraste ja Hupi. Asianajotoimistoilla on oma suljettu liigansa, johon otetaan vain kyseisten alojen yrityksiä. Mikäli haluat perustaa/suunnitella oman sisäisen liigan, ota yhteyttä tapahtumatiimiin. Tutust talviliigaan >

Talven Bonusliiga

Näiden sarjojen lisäksi tuotevalikoimasta löytyy Bonusliiga, joka on suunniteltu niille joukkueille, jotka eivät ole ehtineet ilmoittautua syksyllä alkaviin AC-liigoihin. Bonusliiga aloitetaan yleensä marraskuu – joulukuu välillä, tai niin pian kuin tarvittava määrä joukkueita on ilmoittautunut.

Jos joukkueesi on kiinnostunut pelaamaan AC-liigoissa, eikä ilmoittautumisia sarjoihin ole käynnissä, niin ota rohkeasti yhteyttä tapahtumatiimiin. Voimme tarvittaessa rakentaa sarjan kesken kauden.

 

 

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola