fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Play-liiga

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Play-liiga

Play-liiga on Arena Centerin järjestämä salibandyliiga, jota on pelattu aina vuodesta 2000 alkaen. Se tarjoaa eri kohderyhmille mahdollisuuden harrastesarjatoimintaan. Liigassa pelaamiseen et tarvitse SSBL:n lisenssiä, vaan pelkkä kiinnostus lajia kohtaan riittää.

Play-liigaa pelataan talvella (syys-toukokuu) sekä kesällä (kesä-elokuu) kaikissa Arena Centerin toimipisteissä (Hakaniemi, Myllypuro, Ruskeasuo). Sarjoihin osallistuu vuosittain n. 300 joukkuetta, jotka pelaavat yhteensä n. 2500 sarjaottelua kauden aikana.

Play-liiga on mainio tapa saada omalle porukalle lisäpelejä saman tasoisia vastustajia vastaan. Tervetuloa taistelemaan pisteistä ja nauttimaan peleistä!

Kesäliiga

Kesän Play-liigaa pelataan kesäkuu – elokuu välillä. Salibandysarjoja on tarjolla miehille ja naisille. Sarjatasoina löytyvät Avoin, Harraste ja Hupi. Kesän Play-liiga takaa joukkueille viihdyttävät pelit myös salibandykauden ulkopuolella.

Talviliiga

Talven Play-liiga pelataan syyskuu – toukokuu välillä. Salibandysarjoja on tarjolla miehille, naisille ja firmoille. Sarjatasoina löytyvät Avoin, Harraste ja Hupi. Asianajotoimistoilla on oma suljettu liigansa, johon otetaan vain kyseisten alojen yrityksiä. Mikäli haluat perustaa/suunnitella oman sisäisen liigan, ota yhteyttä tapahtumatiimiin.

Talven Bonusliiga

Näiden sarjojen lisäksi tuotevalikoimasta löytyy Bonusliiga, joka on suunniteltu niille joukkueille, jotka eivät ole ehtineet ilmoittautua syksyllä alkaviin Play-liigoihin. Bonusliiga aloitetaan yleensä marraskuu – joulukuu välillä, tai niin pian kuin tarvittava määrä joukkueita on ilmoittautunut.

Jos joukkueesi on kiinnostunut pelaamaan play-liigoissa, eikä ilmoittautumisia sarjoihin ole käynnissä, niin ota rohkeasti yhteyttä tapahtumatiimiin. Voimme tarvittaessa rakentaa sarjan kesken kauden.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Play-liigan verkkosivuilla.