fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Dexal Cup

• MYLLYPURO • HAKANIEMI


2020 turnaus jouduttiin valitettavasti perumaan koronapandemian vuoksi, mutta suunnittelemme jo tulevaa 2021 turnausta ja kerromme siitä lisää mahdollisimman pian.

Dexal Cup 2020 – 9.-10.5.2020

Suomalainen urheiluravinnemerkki Dexal ja Arena Center järjestävät perinteisen kauden päättävän Dexal Cup -salibandyturnauksen naisille & miehille sekä yritysjoukkueille. Tule mukaan ja kruunaa salibandykausi energisessä Dexal Cupissa!

Lue lisää turnauksesta Dexal Cup -turnauksen verkkosivulla >>

Dexal Cup 2019 mestarit:
Miehet Avoin: Viime hetkellä
Miehet Harraste: VÄLP
Miehet Hupi: KuPa
Naiset Harraste: SB Vantaa Keräilyerä
Yritys: Rosendahl Nextrom Oy


Dexal Cup 2020

Turnauksen osallistumismaksu on

 • 270 e / joukkue: Miesten Avoin-, Harraste- ja Hupi-sarja (jokaisessa ottelussa kaksi tuomaria)
 • 270 e/ joukkue: Naisten Avoin sarja (jokaisessa ottelussa kaksi tuomaria)
 • 270 e / joukkue: Naiset Harraste (jokaisessa ottelussa kaksi tuomaria)
 • 270 e / joukkue: Yritys (sis. urheilujuomaa joukkueelle)

Miesten ja naisten sarjoissa jokainen joukkue pelaa vähintään 4 ottelua.
Yritys-sarja pelataan yksipäiviäisenä turnauksena, ja jokainen joukkue pelaa vähintään 3 ottelua.


Sarjat

 • Miehet Avoin 9.-10.2020 (Ei rajoituksia) *
 • Miehet Harraste 9.-10.2020 (4.-5. div. + kaveriporukat) **
 • Miehet Hupi 9.-10.2020 (6. div + kaveriporukat) ***
 • Naiset Avoin 9.-10.2020 (Ei rajoituksia) ****
 • Naiset Harraste 9.-10.2020 (3.- 4. div + kaveriporukat)*****
 • Yritykset 9.5.2020 (yrityksen työntekijöille) ******
  HUOM! Yrityssarja pelataan yksipäiväisenä lauantaina 9.5.2020

*) Miehet Avoin. Ei rajoituksia.

**) Miesten Harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat, tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan joukkuetta edustaneet pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div.

***) Miesten Hupisarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat, tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL alueiden alinta divisioonatasoa (Etelä-Suomi ja Sisä-Suomi 6 div., muu Suomi 5 div.). Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan, tai 1 divisioonan joukkuetta edustaneet pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 4 div., miehet 5 div. tai naiset liiga.

****) Naiset Avoin. Ei rajoituksia.

*****) Naisten Harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL naisten 3 divisioonan joukkuetta. Kuluvalla kaudella A- tai B-nuorten SM-sarjan joukkuetta edustaneet pelaajat, eivät saa osallistua Harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavaa sarjaa: SSBL naiset 2 div.

*****) Yrityssarja on suunnattu yrityksessä tai yhdistyksessä työskenteleville työntekijöille, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naiset voivat osallistua Yrityssarjaan. Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan joukkuetta edustaneet pelaajat, eivät saa osallistua Yrityssarjaan. Yrityssarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div.

Turnauksissa kiintiöpelaajia ei saa muuttaa kesken turnauksen.

Pelaaja/joukkuerajoitukset: SSBL kausi 2019-2020.


Dexal Cup VIP-Jatkot

Arena Center & Night People Group tarjoaa aikuisten joukkueille jatkot turnauksen aikana. Viralliset jatkot pidetään lauantaina ja sunnuntaina Helsingin keskustassa. Juhlapaikat ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Jokainen Dexal Cupiin osallistunut joukkue pääsee jatkopaikkaan VIP-jonon kautta ilmaiseksi sisään.