fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Tapahtumatiimi
puh. 044 700 7066 ark. klo 10-16
floorball(at)arenacenter.fi

Työpaikkasalibandy SM-kisat

• MYLLYPURO

2022 mestarit

🥇Sekasarja: Veikko Laine Oy
🥇Miehet harraste: Kattotutka
🥇Miehet hupi: Elisa Susiraja
🥇Tykysarja: Valtra

Katso kaikki tulokset

2020 mestarit

🏆 Miehet Harraste: Nordea
🏆 Miehet Hupi: Kesko Pakaste
🏆 Sekasarja: Sector Alarm

Työpaikkasalibandy SM 2022 turnausinfo

Ajankohta 28.5.2022
Sarjat:  Miehet Kilpa, Harraste , Hupi, Naiset, Seka & Tyky
Ottelut: vähintään 3 ottelua per joukkue
Alkusarjan lisäksi pelataan jatkoon päässeiden kesken jatko-ottelut
Peliaika: 2 x 15 min
Hinta: 279 €
Kaikissa sarjoissa 2 tuomaria
Pelipaikka: Arena Center Myllypuro & Ruskeasuo

>> Lue lisää turnauksesta Työpaikkasalibandy SM 2022 -turnaussivulla

 


SARJAT

 

Uutena sarjana tykysarja (ei lisenssipelaajille)
Tykysarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka eivät edusta tai ole kuluvalla kaudella edustaneet mitään SSBL miesten tai naisten divisioonatasoa. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua tykysarjaan. Tykysarjassa on mahdollista peluuttaa yhtä kiintiöpelaajaa joka edustaa tai on kuluvalla kaudella edustanut korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL alueen alin miesten, tai alin naisten div. (SSBL kaudella 2021-2022).
Miehet Kilpa (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Kilpasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL miesten 2 divisioonaa. Naiset voiva osallistua kilpasarjaan. Kilpasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet liiga (SSBL kaudella 2021-2022).

Miehet Harraste (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Harrastesarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Kuluvalla kaudella A- tai B-nuorten SM-sarjassa pelanneet pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 3 div. (SSBL kaudella 2021-2022).

Miehet Hupi (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Hupisarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL alueiden alinta divisioonatasoa (Etelä-Suomi ja Sisä-Suomi 6 div., muu Suomi 5 div.). Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan tai 1 divisioonan joukkuetta edustaneet pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL alueen toiseksi alin miesten div. (SSBL kaudella 2021-2022).

Naiset (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Naistensarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL naisten 1 divisioonaa. Kilpasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavaa sarjaa: SSBL naiset liiga  A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua hupisarjaan.  (SSBL kaudella 2021-2022).

Seka (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Sekasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naisten Salibandyliigassa ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua sekasarjaan. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua sekasarjaan. Sekasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div. (SSBL kaudella 2021-2022).

Huom. Sekasarjassa tulee olla samaan aikaa kentälle molemman sukupuolen edustajia (maalivahtia ei lasketa).

Myyntipalvelu (arkisin 10-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola