fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Kokous- ja saunatilat

• MYLLYPURO

Arena Center Myllypuron rennot kokous- ja saunatilat mahdollistavat onnistuneet tilaisuudet vaivatta!

Arena Center Myllypurosta löydät toimivat kokous- ja saunatilat erilaisille tapahtumille. Tutustu alta tilavaihtoehtoihin ja valitse sopivin tila tapahtumaasi. Lisätietoja tiloista ja tarjoiluista sekä muista palveluista saat Myyntipalvelustamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tilaisuuteesi!

Red Room

max. 30 hlö

Punaiseen pukeutunut rauhallinen kokoustila, johon on oma sisäänkäynti myös suoraan kadulta. Red Room on yhdistettävissä Club-saunatiloihin, jolloin tila voi toimia vaikka jälkipelien hermokeskuksena.

RedRoom2

Conference Room

max. 25 hlö

Ylimmän kerroksen VIP-saunan yhteydessä oleva tyylikäs kokonaisuus kokous- ja edustuskäyttöön. Tilasta käynti omalle kattoterassille, jossa voi tuulettua kokouksen/illanvieton lomassa.

 Conference

Lounge-tilat

max. 25 + 25 hlö

Viihdekeilahallin sydämessä sijaitsevat kaksi trendikästä Lounge -tilaa. Tilat ovat myös yhdistettävissä yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi. Tilat soveltuvat kokoustiloiksi sekä juhla- ja asiakastilaisuuksien keskipisteeksi menevässä ympäristössä.

 Lounge

VIP-saunaosasto

max. 25 hlö

Hallin ylimmän kerroksen maukas kokonaisuus, jossa Conference Room, oleskelutilat, kattoterassi sekä saunatilat. Saunasta mahdollisuus seurata kenttien tunnelmia.

 VIP3

Club-saunaosasto

max. 25 + 25 hlö

Club-saunat koostuvat 20 hengen pukuhuoneista (2 kpl), pesutiloista ja tilavasta saunasta. Saunaan mahtuu kerralla lähes koko tiimi. Club-sauna on yhdistettävissä Red Roomin kanssa laajemmaksi Club-saunaosastoksi.

 Club

Tarjoilut

Tarjoilut, niin ruokailut kuin juomatkin katetaan tiloihin toiveiden mukaisesti. Myyntipalvelumme auttaa sinua valitsemaan tilaisuuteen sopivat tarjoilut olipa kyseessä sitten kokouskahvit tai monipuolisempi ateriakokonaisuus. Pyydä ehdotus ja tarjous.

 Tarjoilut

 

Pyydä tarjous

Myyntipalvelumme auttaa sinua kaikissa tila-, tarjoilu- ja ohjelmakysymyksissä. Ota yhteyttä!

Myyntipalvelu
044 700 7060
myynti(at)arenacenter.fi

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola