fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

ROIHU Henkilöstö liekkeihin hyvinvoinnista

• MYLLYPURO

Arena Center tarjoaa kolmea eri laajuista työkykyohjelmakokonaisuutta, jotka kaikki käynnistyvät työyhteisön jäsenille tehtävällä – helposti verkossa täytettävällä – MOTIVAATIO-kyselyllä. Kysellyn tulosten pohjalta suunnitellaan entistä toimivampi ja palkitsevampi työkykyä ylläpitävä ja kehittävä liikuntaohjelma yksilölle ja ryhmille.

ROIHU on 6-12 kuukautta kestävä monipuolinen ja kattava työkykyohjelma, joka kartoittaa henkilöstön hyvinvointia ja liikunnallisuutta johdatellen ja valmentaen heidät hyvinvoinnin ja tuottavuuden huipulle.

ROIHU Henkilöstö liekkeihin hyvinvoinnista

ROIHU projekti käynnistyy muiden tyky-ohjelmiemme tapaan henkilöstölle tehtävällä MOTIVAATIO-kyselyllä.
Asiantuntijamme koostavat ja analysoivat MOTIVAATION-kyselyn tulokset. Näistä tehdään myös raportti, joka käydään yrityksen kanssa läpi. Minkälaisia liikkujia yrityksestänne löytyykään?

Alkukartoituksen jälkeen kokoonnutaan Arena Centerin tiloihin (tarvittaessa myös pienryhmissä ja/tai etänä) startti päivään. Päivän aikana käydään läpi MOTIVAATIO-kyselyn tulokset ja kartoitetaan tarkemmin henkilöstön hyvinvointia, fyysistä kuntoja suorituskykyä mm. Inbody -mittauksen, kuntotestin sekä liikuntaa, ravitsemusta, unta ja hyvinvointia kartoittavan kyselyn avulla. Mittausten ja kyselyn pohjalta jokainen työntekijä saa kattavan henkilökohtaisen raportin fyysisen kunnon nykytilasta ja askelmerkit muutokseen.

Päivän aikana liikutaan MOTIVAATIO-kartoituksen perusteella valittujen iloisten aktiviteettien merkeissä. Liikunnan ja mittausten lisäksi nautitaan maittavista ja terveellisistä aterioista sekä kuullaan asiantuntijan innostava luento*.

ROIHUavaa liikkumista viikoittain

ROIHU-projektin aikana järjestämme henkilöstölle säännöllisiä viikoittaisia liikuntatuokioita. Nämä liikuntatuokiot toteutetaan joko työpaikalla tai sen läheisyydessä ulkona, Arena Centerin tiloissa tai etänä videoyhteyden välityksellä – tapa valitaan kulloisenkin tilanteen, tarpeen ja yrityksen toiveiden mukaan.

Viikoittaiseen liikuntaan on tarjolla monipuoliset vaihtoehdot aina ryhmä- ja taukoliikunnasta lajispesifiin harjoitteluun vauhdikkaista voimalajeista rauhallisiin (tarjolla on aerobisia kuntoilumuotoja, lihaskunto- ja voimaharjoittelua, kehonhuoltoa, pilatesta ja joogaa sekä vesi-, ulko- ja kamppailulajeja). Lajit/teemat sovitaan aina yrityksen kanssa erikseen pohjautuen henkilöstön MOTIVAATIO-kyselyn tuloksiin.

 

Henkilöstö SIIVEN suojaan

ROIHU ei sammu etänäkään, sillä tähänkin tyky-kokonaisuuteen sisältyy henkilöstölle yksilöllisesti räätälöity henkilökohtainen tuki ja seuranta sekä SIIPI-hyvinvointisovelluksen käyttöoikeus.

SIIPI on kumppanimme Jälkipolton toteuttama hyvinvointisovellus, joka palvelee henkilöstön yksilöllisen valmennuksen toteutuksessa, seurannassa, vaikuttavuuden mittaamisessa sekä raportoinnissa. Henkilöstönäkymästä kukin osallistuja löytää henkilökohtaiset kyselynsä, liikunta- ja ravitsemusohjelmansa, liikuntapäiväkirjan sekä mittaus- ja testituloksensa. Tietopankkiin tallennetaan kaikki valmennusmateriaalit. Esimiesnäkymän kautta on mahdollista seurata valmennuksen toteutusta ja palvelujen käyttöastetta.

 

Antoisia kohtaamisia ROIHU-jakson aikana

ROIHUN viikoittaisten liikuntatuokioiden lisäksi jakson puolivälissä järjestetään Arena Centerin tiloissa motivoiva välitapaaminen, jossa käydään läpi henkilöstön tilannetta ja edistymistä, keskustellaan odotuksista ja onnistumisista. Tämän lisäksi paneudutaan päivän valittuun teemaan motivoivan luennon avulla*.

Kun ROIHU-jakso lähestyy loppuaan, huipentuu se päätöspäivään Arena Centerissä. Tuolloin testit ja analyysit toistetaan ja tuloksen, kehitys, opit ja onnistumiset käydään henkilöstön kanssa yhdessä läpi. Myös työnantaja saa toteutetusta tyky-ohjelmasta kattavan raportin esim. työeläkeyhtiöitä varten.

 

*VALITSE JUURI TEILLE SOPIVA LUENNON AIHE TAI EHDOTA OMAA
Huomisen työvire rakentuu tämän päivän valinnoista
– Aivovoimaa – liikunta paremman suorituskyvyn ja palautumisen lähteenä
– Miksi lihasvoimaharjoittelu kannattaa?
– Uni on konkreettinen aivopesu – unta parantavat elintavat
– Pysyvät tavat johtavat pysyvään muutokseen
– Syö fiksummin, voi paremmin – ravitsemusluennot eri teemoilla
– Syömisen ja ruokahalun säätely – ota kehosi avuksi

 

Tutustu myös STARTTI ja SYTYS tasoihin sekä ajatuksiimme yksilön MOTIVAATIOn huomioimisesta TYKY-ohjelmaa suunniteltaessa.

ROIHU pähkinänkuoressa:

 • MOTIVAATIO-alkukartoitus
 • Reipas ja iloisen liikunnallinen starttipäivä Arena Centerissä
 • Välitapaaminen ja päätöspäivä Arena Centerissä
 • MOTIVAATIO-kartoituksen tulosten analyysit yritys- ja yksilötasolla
 • Inspiroiva luento valitusta hyvinvoinnin aiheesta
 • Työntekijöiden MOTIVAATIO-kartoituksen tulosten mukaiset liikunnalliset aktiviteetit ryhmissä
 • InBody-kehonkoostumusmittaukset ja analyysit
 • Kuntotestit
 • Henkilökohtaiset kunto-ohjelmat
 • Henkilökohtaiset ravitsemusohjelmat
 • Viikoittaiset ohjatut liikuntatuokiot
 • ROIHU aloitus-, väli, ja päätöspäivien tarjoilut ja tilat Arena Centerissä
 • Jakson aikainen jatkuva tuki ja seuranta
 • SIIPI-hyvinvointisovelluksen käyttöoikeudet
 • Projektin lopussa uusi kartoitus ja analyysi kuinka kehitytty
 • Raportointi

 

Avaimet käteen – räätälöimme työkykykokonaisuuden juuri sinulle

Yritykset ja tarpeet ovat erilaisia ja vaikka olemmekin luoneet valmiita kokonaisuuksia, räätälöimme aina työkykypaketit tarpeittesi mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan yrityksesi tyky-kokonaisuus yhdessä.

Myyntipalvelu
044 700 7060
myynti(at)arenacenter.fi

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola