fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Tuloksekas työkykyjohtaminen ennakoi ja ehkäisee

• MYLLYPURO

Liikunta ja työhyvinvointi osaksi tuottavaa liiketoimintaa

Tämän päivän nopeatempoinen ja muuttuva työelämä vaatii työntekijöiltä entistä parempia itsensä johtamisen ja huolehtimisen taitoja sekä henkisesti että fyysisesti – varsinkin, kun töitä tehdään paljon etänä perinteisen työyhteisön ulkopuolella.

Työhyvinvointi edellyttää suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Sijoittaminen työntekijöiden hyvinvointiin ja terveyteen tuo organisaatiolle tutkitusti useita etuja. Huomisen (työ)hyvinvointi rakentuu tämän päivän valinnoista, joita teemme niin työyhteisönä, kuin yksilöinäkin.

Arena Center tarjoaa yhdessä liikunnalliseen työkykyjohtamiseen erikoistuneen Jälkipoltto Oy:n kanssa täysin uuden suunnan työhyvinvointiin!

 

Jokainen henkilöstön jäsen on oma yksilö, tehdäänkö TYKY-päivänä siis sitä mitä yksi on päättänyt vai sitä mikä yksilöä motivoi?

Työkyvyn ylläpitämisen kannalta oleellista on se miten aktivoida työyhteisössä samaan aikaan niitä, jotka eivät pidä liikunnasta sekä tarjota sisältöä niille, jotka liikkuvat jo paljon?

Perinteisessä tyky-mallissa usein vain yksi henkilö yrityksessä päättää mitä tyky- tai tyhy-päivänä tehdään ja mitä pidempikestoiseen työkyvyn ylläpitopakettiin sisällytetään. Mutta osuuko tämä aina oikeaan? Ehkä ei, sillä…

Jokainen ihminen – työntekijä – on yksilö

  • Työelämässä yhtä motivoi raha toista esim. työn sisältö
  • Yksi ruokalaji ei maistu kaikille, eikä yksi polttoaine sovi kaikkiin moottoreihin
  • Tämä pätee myös liikuntaan liittyvien motiivien ja parhaiten toimivien ratkaisujen suhteen

Työssä jaksaminen ja työntekijöiden hyvinvointi edellyttävät entistä täsmällisempiä ja joustavampia toteutusmalleja, myös etätyön yleistyttyä. Miten siis aktivoida työyhteisössä samaan aikaan niitä, jotka eivät pidä liikunnasta, ja tarjota inspiroivaa sisältöä niille, jotka liikkuvat jo paljon?

Tehdäänkö sitä minkä yksi on päättänyt vai sitä mikä yksilöä motivoi?

 

Mikä on yksilön motivaatio? Me selvitämme sen!

Työkykyprojektin alussa toteutetaan MOTIVAATIO-kysely, jonka jokainen työyhteisön jäsen täyttää helposti verkossa. Tulosten pohjalta suunnitellaan entistä toimivampi ja palkitsevampi liikuntaohjelma yksilölle ja ryhmille.

 

 

EI SIIS KAIKILLE YHTÄ TAI JOKAISELLE JOTAKIN, VAAN YKSILÖN MOTIIVIT HUOMIOIVAA SISÄLTÖÄ PIENRYHMISSÄ.

 

Tarjolla kolme eri laajuista TYKY-kokonaisuutta

Arena Center tarjoaa kolmea eri laajuista työkykyohjelmakokonaisuutta, joiden kaikkien alussa toteutetaan henkilöstölle MOTIVAATIO kysely, jonka tulosten pohjalta suunnitellaan entistä toimivampi ja palkitsevampi työkykyä ylläpitävä ja kehittävä liikuntaohjelma yksilölle ja ryhmille.

Henkilökohtainen ohjaus ja säännöllinen fyysisen kunnon testaus
toimii motivointivälineenä ja keinona ymmärtää konkreettisesti liikunnan tuomat hyödyt.
Näin työterveystiedon rinnalle syntyy hyödyllistä hyvinvointitietoa.

Ohjelma voi olla yrityksen vallinnan mukaan joko lyhytkestoinen esim. noin puolenpäivän tiivis paketti tai pidempi 3-12 kk kestävä monivaiheinen ohjelma. Riippumatta kokonaisuuden laajuudesta ohjelmat voidaan toteuttaa niin pienryhmissä kuin etänäkin.

Kokonaisuuksien tarkempaan sisältöön pääset tutustumaan oheisista linkeistä:

  • STARTTI Jokaisen oma liikuntaprofiili & innostava liikunnallinen päivä

  • SYTYTYS Enemmän kipinää henkilöstön hyvinvointiin

  • ROIHU Henkilöstö liekkeihin hyvinvoinnista

 

Avaimet käteen – räätälöimme työkykykokonaisuuden juuri sinulle

Yritykset ja tarpeet ovat erilaisia ja vaikka olemmekin luoneet valmiita kokonaisuuksia, räätälöimme aina työkykypaketit tarpeittesi mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan yrityksesi tyky-kokonaisuus yhdessä.

Myyntipalvelu
044 700 7060
myynti(at)arenacenter.fi

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola