Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Arena Center Oy tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR, voimassa 25.5.2018 lähtien; aiemmin Suomen henkilötietolaki 523/1999)) mukaisesti. Tietosuojaselosteemme ja sivuston käyttöehdot ovat aina julkaistuna ja päivitettynä verkkosivuillamme.

Tutustu tietosuojaselosteisiin:


Tietosuojaseloste

päivitetty 21.5.2018

1) Rekisterin nimi ja rekisterin pitäjä
Asiakas- ja markkinointirekisteri (jäljempänä ”rekisteri”)
Arena Center Oy (jäljempänä ”Arena Center”)
Alakiventie 2
00920 Helsinki
Y-tunnus 0967717-3

2) Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot
Arena Center Oy
Tietosuoja
Alakiventie 2
00920 Helsinki
sähköpostiosoite: tietosuoja@arenacenter.fi

3) Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja ja tietokantaa käytetään Henkilötietolain (523/99) sallimissa rajoissa ja rekisteröidyn suostumuksella seuraaviin tarkoituksiin:

  • palvelun toteuttaminen
  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
  • asiakaspalvelun ja palveluntarjoajan toiminnan kehittäminen
  • analysointi ja tilastointi
  • asiakasviestintä
  • palveluiden ja tuotteiden markkinointi

4) Rekisterin tietosisältö ja säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin henkilöt koostuvat mm. Arena Centerin toteuttamien tai järjestämien tapahtumien osallistuneista henkilöistä, ja verkkopalveluiden kautta tehdyistä yhteydenotto-,tilaus-, ja ilmoittautumistiedoista. Keräämme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia kunkin tarjoamamme palvelun kannalta. Voimme kerätä sinulta esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • Yhteystiedot kuten etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten yhteydenotot, tapaamiset jne.
  • Mahdolliset luvat ja suostumukset

Osallistumis- ja käyttäjätiedot Arena Centerin järjestämiin tapahtumiin, tuotteisiin ja palveluihin liittyen, kuten:

  • Perheen yhteystiedot
    • lapsen ja huoltajien nimi- ja osoitetiedot
    • huoltajien puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet
    • Lapsen syntymäaika ja sukupuoli
    • Leiripaikan hakemiseen ja käsittelyyn liittyviä lapsen terveydelliseen tilaan liittyviä tietoja
  •  Joukkueen yhteystiedot
    • joukkueen taustahenkilöiden (joukkueenjohtaja, valmentaja, huolto) nimet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet
    • joukkueiden/seurojen laskutusosoitteet (tällöin rekisterissä saattaa olla myös henkilöiden osoitetietoja, mikäli henkilö on itse sen laskutusosoitteekseen halunnut)
    • joukkueen erityistoiveet ja -huomiot
    • asiakkaan tilaamat palvelut (mm. majoitus, kuljetus, ruokailu)
    • pelaajien nimi ja syntymäaika

Rekisterin tiedot saadaan asiakassuhteen kautta, Arena Centerin verkkosivuilta (lomakkeet ja ilmoittautuminen), asiakkaan tekemällä ilmoituksella (suullinen, kirjallinen sähköinen) tai muun Arena Centerin käyttämän järjestelmän avulla. Näiden tietojen keräys tapahtuu käytössämme olevilla verkkoteknologioilla, kävijöiden oman toiminnan seurauksena ja kolmannen osapuolen palveluilla / tietolähteistä. Käyttäjää koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti, käyttäjältä itseltään, huoltajalta tai muulta edustajalta. Toisen henkilön puolesta tietoja voi ilmoittaa vain hänen suostumuksellaan.

5) Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisteriä säilytetään aina luottamuksellisesti, eikä henkilötietoja luovuteta ulkopuolisille. Luottamuksellisuus tarkoittaa, että henkilötiedot ovat vain niiden henkilöiden saatavilla, jotka ovat näiden tietojen käyttöön oikeutettuja. Mikäli palvelujen toimittaminen edellyttää tietojen luovutusta muille osapuolille (esim. majoitus, lento- tai laivamatka), tietoja luovutetaan vain henkilörekisterilain sallimissa rajoissa. Rikosepäilytapauksissa tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa poliisille ja vahinkotapauksissa vakuutusyhtiölle. Henkilötietoja ei koskaan myydä kolmansille osapuolille. Yhteistyökumppaneitamme, jotka käsittelevät henkilötietoja ja/tai joilla on palveluntuottajana tekninen pääsy käyttämiimme järjestelmiin ovat mm. Microsoft, DL Software, Oscar Software, Mehiläinen, Winres ja Koodiviidakko.

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

6) Tietojen säilytysaika
Säilytämme henkilötietoja yleisellä tasolla niin kauan kuin se on tuotteidemme ja/tai palvelumme toimittamisen kannalta oikeutettua/perusteltua ja/tai kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön (Suomi, EU) mukaista.

7) Muut sovellukset tai sivustot
Palvelut saattavat sisältää linkkejä muihin sovelluksiin ja/tai sivustoihin, joita Arena Center ei ylläpidä. Tämä tietosuojaseloste soveltuu ainoastaan Arena Centerin palveluiden käyttöön. Arena Center ei vastaa linkitettyjen sovellusten/sivustojen sisällöstä tai näiden sivustojen omistajien tai ylläpitäjien mahdollisesti suorittamasta henkilötietojen käsittelystä.

8) Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja rekisterin pääsevillä henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

Sähköinen aineisto:
Henkilötiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat suojattu palomuurilla, salasanalla tai muilla teknisillä ja/tai fyysisillä keinoilla. Näihin tietokantoihin on pääsy vain Arena Centerin henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä, joille on annettu henkilökohtaiset käyttöoikeudet. Henkilötietokantojen teknisen toteuttamisen johdosta, tiedot voivat sijaita myös ulkopuolisten kumppaneiden palvelimilla tai laitteistoilla, joihin otetaan yhteys teknisen käyttöyhteyden avulla. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat käyttämiemme palveluntuottajien tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi siihen oikeutetut ja vaitioloon sitoutuneet henkilöt.

Manuaalinen aineisto: tulostetaan vain tarvittaessa ja säilytetään edellä mainitun säilytysajan lukituissa huoneissa ja lukituissa kaapeissa, joihin vain asiaa hoitavilla henkilöillä on pääsy. Paperitulosteet tuhotaan käytön jälkeen.

9) Rekisteröidyn oikeudet
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekistereissämme olevat itseään tai huolettavana olevaansa koskevat henkilötiedot. Asiakkaalla on oikeus vaatia häntä koskevan virheellisen tiedon oikaisua, poistamista ja täydentämistä, ellei lainsäädäntö sitä rajoita. Rekisteröidyn oikeuksien käyttämistä koskeva pyyntö tulee lähettää kirjallisesti (allekirjoitettuna) rekisterin pitäjälle (kohta 2.).

10) Tietosuojaselosteen muuttaminen
Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta. Lainsäädännön niin vaatiessa ilmoitamme siitä rekisteröidylle.