fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Lasten synttärit

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Arena Centerissä järjestät ikimuistoiset lasten synttärit

Järjestä ikimuistoiset lasten synttärit helposti ja vaivattomasti Arena Centerissä! Tutustu monipuoliseen synttärivalikoimaan ja anna sankarin tehdä valinta.

Arena Center tarjoaa Suomen laajimman valikoiman synttärivaihtoehtoja lapsille ja nuorille. Tutustu eri synttärivaihtoehtoihin ja valitse päivänsankarin mieltymysten mukaan sopivat synttärit ikimuistoiseen juhlapäivään! Päivänsankari pääsee valitsemaan mieleisen synttäriaktiviteetin monipuolisesta valikoimasta ja osaava henkilökuntamme tekee järjestelyistä helppoja vanhemmille.

Valitse monipuolisesta valikoimasta

Synttäreille on tarjolla liikunnallisena osuutena sählyä, salibandya, futsalia, koripalloa tai hauskaa keilailua. Erikoissynttärivalikoimasta löytyy myös hohtovalojen loisteessa järjestettävät hohtosähly– ja hohtominifutissynttärit.  Voit viettää syntymäpäiväjuhlat myös iloisessa Leikkiluolassa Leikkiluolasynttäreiden merkeissä. Arena Centerin lasten synttärit kestävät kaksi tuntia.

Alla olevista kuvalinkeistä pääset tutustumaan erilaisiin synttärivaihtoehtoihin ja -paikkoihin sekä tekemään alustavan varauksen.

Varaa super hauskat synttärit

Kun olet tutustunut synttärivaihtoehtoihin, voit tehdä Leikkiluolasynttäreistä varauksen tai kysyä lisätietoja myyntipalvelusta sähköpostilla myynti(at)arenacenter.fi tai puhelimitse 044 700 7060 arkisin klo 9 – 16 välillä.

Kutsukortit

Valitse näistä kolmesta iloisesta synttärikutsusta mieleisesi – Pirtsakat pallot / Leppoisat keilat / Iloiset pelaajat, tulosta, täytä ja jaa kutsuttaville. Sitten vain merkkipäivää ja kekkereitä viettämään.

 


Myyntipalvelu (arkisin 10-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola