Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Avoimet työpaikat

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Meille töihin?

Arena Center on mittava yksityinen liikuttaja Helsingissä. Toimipisteet sijaitsevat Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla ja ne ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteissä toteutuu vuosittain reilut 2,5 miljoonaa liikunnallista käyntikertaa.

Käsittelemme tietojasi aina luottamuksellisesti ja huolellisesti. Tarkemmin työnhakijoiden tietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Avoimet työpaikat

Haemme näkemyksellistä Markkinointipäällikköä vastaamaan markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja käytännön toteuttamisesta. Lisätiedot ja haku tehtävään yhteistyökumppanimme Mercuri Urvalin kautta.

Haemme kaikkiin toimipisteisiimme asiakaspalvelutaitoisia ja energisiä

Aulatyöntekijöitä  ja

Vuorovastaavaa

Esimiestiimimme vahvistukseksi haemme innostavaa ja asiakasrajapinnassa viihtyvää

Palveluesimiestä

 

Avoin työhakemus  (hakemuslomake sivun alalaidassa)

Kasvumme jatkuessa olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta ja osaamisestasi myös avoimen hakemuksen välityksellä. Voit lähettää avoimen hakemuksesi sivun alaosassa olevalla lomakkeella tai sähköpostitse rekry(at)arenacenter.fi. Laita tällöin sähköpostiviestin kenttään, mitä tehtävää haet ja kerro hakemuksessasi myös miksi sinut kannattaisi palkata. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli meillä on tarjota sinulle osaamistasi ja toiveitasi vastaava työpaikka.

 

Arena Center

Arena Centerin toimipisteet ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla. Arena Center Oy:n perustivat salibandymiehet Jarmo Perttilä ja Heikki...
Lue lisää »

Henkilöstö

Arena Center henkilöstö Arena Centerissa työskentelee noin 50 henkilöä kolmessa toimipisteessä. Nuorekas ja innokas työntekijäkaartimme koostuu toimipisteiden aulatyöntekijöistä, yritystapahtumien ohjaajista sekä toimiston myynti- ja tapahtumahenkilökunnasta.
Lue lisää »

Avoin työhakemus

Tämän lomakkeen täyttämällä ja lähettämällä voit jättää avoimen työhakemuksen Arena Centeriin. Otamme yhteyttä sinuun, mikäli sopiva työpaikka aukeaa!

Säilytämme työhakemuksia kolmen kuukauden ajan.
  • Mitä töitä olet tehnyt? Missä? Milloin? Aloita viimeisimmästä työtehtävästäsi.
  • Mitä tutkintoja olet suorittanut tai kursseja käynyt ja milloin? Mikäli opintosi ovat vielä kesken, arvioitu valmistumisvuosi.
  • Mitä kieliä osaat ja kuinka hyvin suullisesti ja kirjallisesti?