Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Kysymyksiä ja vastauksia synttäreistä

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Yleisimmän kysymykset synttäreiden järjestämisestä

Tältä sivulta löydät vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin synttäreiden järjestämisestä. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, älä epäröi ottaa yhteyttä. Myyntipalvelumme (puhelin 044 700 7060) palvelee sinua synttäriasioissa arkisin klo 9-16.

1. Miten voin varata synttärit?
Voit varata synttärit kahdella tavalla. Voit täyttää varaustiedustelun haluamillesi synttäreille valitun synttärivaihtoehdon sivulta. Tällöin tieto tulee myyntipalveluumme, joka ottaa sinuun yhteyttä ja tekee tarvittavat varaukset. Samalla he sopivat kanssasi synttärijuhlien tarkemmat yksityiskohdat. Toinen vaihtoehto on soittaa suoraan myyntipalveluun 044 700 7060 (arkisin 9–16) ja sopia synttärivarauksesta.

2. Milloin synttärit maksetaan?
Synttärit maksetaan ennen tilaisuuden alkua kyseisen toimipisteen kahvion kassaan. Maksuvälineinä käyvät käteinen, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

3. Voiko varauksen perua tai siirtää?
Varaus on mahdollista perua tai siirtää pätevästä syystä kuten lapsen sairastuminen.

4. Voiko osallistujamäärää muuttaa varauksen tekemisen jälkeen?
Lopullisen osallistujamäärän voit ilmoittaa muutamaan päivää ennen synttäreitä ja paikan päällä ennen synttäreiden alkua henkilökuntamme vahvistaa vielä lopullisen lapsimäärän.

5. Mitä jos sankari sairastuu?
Tällöin pyrimme löytämään uuden ajan synttäreiden järjestämiseksi.

6. Lasketaanko synttärisankari pakettiin kuuluvaksi lapseksi?
Peruspaketti sisältää yhteensä kahdeksan lasta sisältäen myös synttärisankarin.

7. Saako paikalle tuoda omia eväitä?
Arena Centerin synttärit on rakennettu periaatteella ”täysi palvelu”, eli Arena Centerin puolesta tulevat kaikki tarvittavat tarjoilut. Omien eväiden tuominen ei ole hygienia- ja siistiyssyiden takia sallittua. Jos valikoimissamme ei ole allergikoille sopivia tuotteita, asiakas voi etukäteen sopia myyntipalvelumme kanssa omien herkkujen tuomisesta kyseiselle lapselle.

8. Miten synttäreillä huomioidaan erityisruokavaliot?
Suurin osa tarjoiluista on muokattavissa siten, että esimerkiksi keliaakikot, laktoosi-intolerantikot ja maitoallergikot huomioidaan. Asiakkaan tulee kuitenkin ilmoittaa kaikki erikoisruokavaliot hyvissä ajoin (viimeistään viikkoa ennen synttäreitä) myyntipalveluumme. Jos valikoimissamme ei ole allergikoille sopivia tuotteita, asiakas voi sopia myyntipalvelumme kanssa omien herkkujen tuomisesta lapselle.

9. Miten saan kutsukortit?
Voit tulostaa kutsukortit tästä.

10. Mitä synttäreillä on hyvä olla mukana?
Sähly-, salibandy-, futsal- ja koripallosynttäreille on hyvä ottaa mukaan omat sisäliikuntavarusteet, juomapullo sekä mahdolliset omat mailat ja/tai pallot. Halleilta on myös lainattavissa vuokravarusteita. Leikkiluolasynttäreille on hyvä pukeutua mukaviin ja leikkiin sopiviin vaatteisiin. Keilasynttärit eivät vaadi erityistä varustusta.

11. Kuinka paljon ennen synttäreiden alkua on hyvä saapua paikalle?
Suosittelemme, että synttärivieraat saapuisivat hallille n. 15 minuuttia ennen synttäreiden alkamista, jotta synttärit pääsevät alkamaan ajallaan ja kaikki vieraat saadaan ohjattua oikeaan tilaan.

12. Montako aikuista lasten synttäreillä pitää olla mukana?
Synttäreille pitää olla mukana ainakin yksi aikuinen. Suosittelemme kuitenkin, että hieman isommilla synttäreillä (esim. 15 lasta), on pari aikuista mukana. Varsinkin synttäritarjoilujen aikana paikalla on aina syytä olla joku aikuinen, jotta herkutteluhetki sujuu mutkattomasti.

13. Miten aikuiset on huomioitu synttäreillä?
Aikuisille on mahdollisuus varata tarjoilujen yhteyteen esimerkiksi kahvia, pullaa tai pientä suolaista tai esimerkiksi keilasynttäreillä voi aikuisille varata oman radan keilailuun.

14. Mikä on salibandysynttäreiden ja sählysynttäreiden ero?
Salibandysynttäreillä käytössä on iso kenttä (n. 20×40 m), jossa pelataan normaalisti koostumuksella 5 vastaan 5 + maalivahdit. Sählysynttäreillä käytössä on pieni kenttä (n. 10×20 m), jossa pelataan normaalisti 3 vastaan 3, ilman maalivahteja.

15. Mitä vuokravarusteita halleilta löytyy lainaan synttäreille?
Halleiltamme voit lainata synttäreiden ajaksi vuokravarusteita veloituksetta. Vuokravarusteista löytyy mm. salibandymailoja, maalivahdin varusteita, suojalaseja salibandyyn, futsalpalloja, koripalloja ja peliliivejä.

16. Minkä kokoisia keilakenkiä ja keilapalloja hallilta löytyy?
Keilakenkiä on koosta 28 ylöspäin ja keilapalloja koosta 6 (6 lbs eli n. 2,7 kg) ylöspäin. Keilahallissa voidaan myös ohjelmoida ratavalliautomatiikka, jolla rännit poistuu ja pienimmätkin kokevat onnistumisen elämyksiä.

17. Jos varaan synttäreille ohjaajan, niin mikä on ohjaajan rooli synttäreillä?
Ohjaajan rooli riippuu valitsemastanne synttäripaketista. Joukkuelajeissa ohjaaja voi toimia esimerkiksi tuomarina ja keilailussa ohjaajan rooli on enemmän kannustava ja opastava. Ohjaaja ei korvaa synttäreiden valvojaa.

18. Montako keilaajaa mahtuu keilaamaan per rata?
Yhdelle keilaradalle mahtuu hyvin keilaamaan 4-5 henkilöä. Keilasynttärien ratavaraus tehdään aina arvioidun osallistujamäärän mukaisesti (minimi 4 lasta/rata).

19. Mitä jos synttäripaketeista ei löydy juuri sopivaa vaihtoehtoa?
Myyntipalvelumme kanssa voidaan aina räätälöidä juuri tarpeitanne vastaava vaihtoehto. Lajeja, tarjoiluja ja lisäpalveluita on yhdisteltävissä asiakkaan toiveiden mukaan. Voit aina pyytää tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta tai kysyä meiltä vinkkejä synttäreihin liittyen.

Futsalsynttärit

Futsal- eli sisäfutissynttärit on jalkapalloilevan synttärisankarin valinta. Kutsutaan kaverit synttäreille ja laitetaan pelit käyntiin. Futsal synttärit sisältävät tunnin mittaisen pelivuoron futsal-kentällä ja futiksen jälkeen synttäritarjoilut...
Lue lisää »

Hohtominifutissynttärit

Hohtominifutissynttärit ovat junnufutarin unelmasynttärit Hohtominifutissynttärit vietetään kaukalossa maailman suosituinta peliä turvallisesti neo- ja discovalojen loisteessa 3 vastaan 3. Aluksi ohjelmassa on ainutlaatuiset pelit erikois-tehosteisin varustein...
Lue lisää »

Hohtosählysynttärit

Hohtosählysynttärit on säbäsankarin lempivalinta Hohtosählysynttärit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden pelata huippusuosittua sählyä turvallisesti neo- ja discovalojen loisteessa. Erikoistehosteiset varusteet ja peliareena mahdollistavat ennenkokemattoman synttäriohjelman. Pelejä siivittää...
Lue lisää »

Koripallosynttärit

Koripallosynttärit on korissankarin valinta Koripallosynttärit ovat mukava synttärivalinta kaikille koriksesta innostuneille. Koripallosynttärit sisältävät tunnin peliosuuden pienellä tai isolla koripallokentällä ja pelipallot löytyvät kentällä valmiina hallin puolesta....
Lue lisää »

Leikkiluolasynttärit

Leikkisän sankarin synttärivalinta on tietysti Leikkiluolasynttärit Leikkiluolasynttäreillä sankari ja juhlijat pääsevät peuhaamaan pallomeressä, pomppulinnoissa ja trampoliinilla sekä pelaamaan eri pelejä, joten hauskuus on taattua! Aluksi...
Lue lisää »

Sählysynttärit

Sählysynttärit on hauska liikunnallinen synttäritapahtuma, jossa aluksi pelataan tunti sählyä pienellä kentällä ja sen jälkeen juhlitaan päivänsankaria synttäritarjoilujen kera. Peliosuus on kestoltaan yhden tunnin ja...
Lue lisää »

Salibandysynttärit

Salibandysynttärit sisältävät tunnin pelivuoron oikealla salibandykentällä. Ensi pelataan kunnon pelit ja pelien päälle nautitaan valituista tarjoiluista. Salibandysynttäreille saa tarvittaessa mailat ja maalivahdin varusteet lainaksi hallilta....
Lue lisää »

Keilasynttärit

Keilasynttärit ovat aktiivinen tapa vietää synttäreitä keilailun parissa! Keilasynttäreillä menoa riittää, kun keilat kaatuvat ja kaikki viihtyvät. Pienimmille voidaan ohjelmoida ratavalliautomatiikka, jolloin keilaradan rännit poistuvat...
Lue lisää »