fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Kysymyksiä ja vastauksia synttäreistä

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Kysymyksiä ja vastauksia lasten synttäreistä

 

Tältä sivulta löydät vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin synttäreiden järjestämisestä. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, älä epäröi ottaa yhteyttä. Myyntipalvelumme palvelee sinua synttäriasioissa numerosta 044 700 7060 tai sähköpostitse myynti@arenacenter.fi.

 

1. Miten voin varata synttärit?
Voit varata synttärit kahdella tavalla. Voit täyttää varaustiedustelun haluamillesi synttäreille valitun synttärivaihtoehdon sivulta. Tällöin tieto tulee myyntipalveluumme, joka ottaa sinuun yhteyttä ja tekee tarvittavat varaukset. Samalla he sopivat kanssasi synttärijuhlien tarkemmat yksityiskohdat. Toinen vaihtoehto on soittaa suoraan myyntipalveluun 044 700 7060 ja sopia synttärivarauksesta.

2. Milloin synttärit maksetaan?
Synttärit maksetaan ennen tilaisuuden alkua kyseisen toimipisteen kahvion kassaan. Maksuvälineinä käyvät käteinen, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

3. Voiko varauksen perua tai siirtää?
Varaus on mahdollista perua tai siirtää pätevästä syystä kuten lapsen sairastuminen. Mikäli syntymäpäiviin on aikaa enemmän kuin 7 vuorokautta, ne voi perua, jos aikaa on alle 7 vuorokautta voidaan syntymäpäivät siirtää.

4. Voiko osallistujamäärää muuttaa varauksen tekemisen jälkeen?
Myyntipalvelumme lähettämässä varausvahvistuksessa ilmoitetaan ajankohta, johon mennessä lopullinen osallistujamäärä tulee vahvistaa. Mikäli tämän jälkeen tulee viimehetken muutoksia, kannattaa niistä olla heti yhteydessä myyntipalveluun.

5. Mitä jos sankari sairastuu?
Mikäli synttäreihin on aikaa alle 7 vuorokautta, voidaan syntymäpäiviä siirtää ja pyrimme löytämään uuden ajan synttäreiden järjestämiseksi.

6. Lasketaanko synttärisankari pakettiin kuuluvaksi lapseksi?
Peruspaketti sisältää yhteensä 8 lasta (Leikkiluola 6 lasta) sisältäen myös synttärisankarin.

7. Saako paikalle tuoda omia eväitä?
Arena Centerin puolesta tulevat kaikki tarvittavat tarjoilut. Omien eväiden tuominen ei ole hygienia- ja siistiyssyiden takia sallittua. Jos valikoimissamme ei ole allergikoille sopivia tuotteita, asiakas voi etukäteen sopia myyntipalvelumme kanssa omien herkkujen tuomisesta kyseiselle lapselle.

8. Miten synttäreillä huomioidaan erityisruokavaliot?
Suurin osa tarjoiluista on muokattavissa kaikille sopiviksi. Myyntipalvelumme lähettämässä varausvahvistuksessa ilmoitetaan ajankohta, johon mennessä kaikki erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa meille. Jos valikoimissamme ei ole allergikoille sopivia tuotteita, asiakas voi sopia myyntipalvelumme kanssa omien herkkujen tuomisesta lapselle.

9. Miten saan kutsukortit?
Voit tulostaa mieleisesi synttärikutsun nettisivuiltamme. Veikeät vaihtoehdot ovat tässä: Pirtsakat pallot / Leppoisat keilat / Iloiset pelaajat.

10. Mitä synttäreillä on hyvä olla mukana?
Sähly-, salibandy-, futsal- ja koripallosynttäreille on hyvä ottaa mukaan omat sisäliikuntavarusteet, juomapullo sekä mahdolliset omat mailat ja/tai pallot. Meiltä on myös lainattavissa vuokravarusteita. Leikkiluola-synttäreille on hyvä pukeutua mukaviin ja leikkiin sopiviin vaatteisiin. Huom. Leikkiluolassa pitää olla sukat jalassa! Keilasynttäreillä riittää, että on itselle mieluisa ja mukava vaatetus.

11. Kuinka paljon ennen synttäreiden alkua on hyvä saapua paikalle?
Suosittelemme, että synttärivieraat saapuisivat paikan päälle n. 15 minuuttia ennen synttäreiden alkamista.

12. Montako aikuista lasten synttäreillä pitää olla mukana?
Synttäreille pitää olla mukana ainakin yksi aikuinen, joka on vastuussa ryhmästä. Suosittelemme kuitenkin, että hieman isommilla synttäreillä (esim. 15 lasta), on pari aikuista mukana. Varsinkin synttäritarjoilujen aikana paikalla on aina syytä olla joku aikuinen, jotta herkutteluhetki sujuu mutkattomasti.

13. Miten aikuiset on huomioitu synttäreillä?
Aikuisille on mahdollisuus varata tarjoilujen yhteyteen esimerkiksi kahvia/teetä, pullaa tai pientä suolaista. Keilasynttäreillä voi aikuisille varata oman radan keilailuun.

14. Mikä on salibandysynttäreiden ja sählysynttäreiden ero?
Salibandysynttäreillä käytössä on iso kenttä (n. 20 x 40 m), jossa pelataan normaalisti 5 vastaan 5 + maalivahdit. Sählysynttäreillä käytössä on pieni kenttä (n. 10 x 20 m), jossa pelataan 3 vastaan 3 pieniin maaleihin ilman maalivahteja.

15. Mitä vuokravarusteita synttäreille Arena Centeristä löytyy?
Meiltä voit lainata synttäreiden ajaksi vuokravarusteita veloituksetta. Vuokravarusteista löytyy mm. salibandymailoja, maalivahdinvarusteita, suojalaseja, futsal- ja koripalloja sekä peliliivejä.

16. Minkä kokoisia keilakenkiä ja keilapalloja keilahallista löytyy?
Keilakenkiä on koosta 24 ylöspäin (n. 2-3-vuotiaille) ja keilapalloja koosta 6 (6 lbs eli n. 2,7 kg) ylöspäin. Keilahallissa voidaan myös ohjelmoida ratavalliautomatiikka, jolla rännit poistuu ja pienimmätkin kokevat onnistumisen elämyksiä. Vierityskourut auttavat pallon liikkeelle laittamisessa, mikäli pallo tuntuu liian painavalta.

17. Jos varaan synttäreille ohjaajan, niin mikä on ohjaajan rooli synttäreillä?
Ohjaajan rooli riippuu valitsemastanne synttäripaketista. Joukkuelajeissa ohjaaja voi toimia esimerkiksi tuomarina ja keilailussa ohjaajan rooli on enemmän kannustava ja opastava. Ohjaajan tarkoitus on innostaa ja ohjata peliä/aktiviteettia. Ohjaaja ei toimi valmentajana. Huom. Ohjaaja ei korvaa synttäreiden valvojaa!

18. Montako keilaajaa mahtuu keilaamaan per rata?
Yhdelle keilaradalle mahtuu hyvin keilaamaan 4-5 henkilöä. Keilasynttärien ratavaraus tehdään aina arvioidun osallistujamäärän mukaisesti (minimi 4 lasta/rata).

19. Mitä jos synttäripaketeista ei löydy juuri sopivaa vaihtoehtoa?
Myyntipalvelumme kanssa voidaan aina räätälöidä juuri tarpeitanne vastaava vaihtoehto. Lajeja, tarjoiluja ja lisäpalveluita on yhdisteltävissä asiakkaan toiveiden mukaan. Voit aina pyytää tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta tai kysyä meiltä vinkkejä synttäreihin liittyen.

 

 

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola