fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Arena Center Myllypuro

• MYLLYPURO

Fat Pipe Center – Arena Center Myllypuro
Alakiventie 2
00920 Helsinki
Puh. 044 700 7061

Monipuoliset palvelut saman katon alla

Moderni liikunta- ja viihdekeskus kutsuu viettämään laadukasta vapaa-aikaa! Itä-Helsingin Fat Pipe Center – Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2) sijaitsee Myllypuron metroaseman ja Kehä I:n vieressä.

Fat Pipe Center – Arena Center Myllypuro on moderni peliareena, jossa on kuusi isoa kenttää (salibandy, futsal, käsipallo, koripallo) ja yksi pieni kenttä (sähly). Monipuolinen areena sisältää kaikkiaan viisi kerrosta ja kokonaispinta-ala on 13 000 m2. Kenttiä on kolmessa eri kerroksessa.

Myllypuron keilahallissa viihdytään keilailun parissa aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Keilahallin 12 rataa, toimiva kokonaisuus, laajat oheistilat sekä ystävällinen henkilökunta mahdollistavat keilailuelämykset niin lajin harrastajille kuin erilaisiin yritystapahtumiin.

Kokous- ja saunatilat luovat mainiot puitteet kokouksen, aktiivisen työhyvinvointipäivän tai vaikkapa joukkueen saunaillan järjetämiseen.

Varaa pelikenttä tai keilavuoro

Voit varata Arena Center Myllypurosta pelivuoron oman joukkueen, kaveriporukan tai yrityksen käyttöön. Tee vuorovaraustiedustelu kätevästi netissä alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä Myyntipalveluun.

Keilavuoron varaat helpoiten verkosta Keilavaraus-sivulta.

Padelkenttien varaus ja maksu Smash-Padelin -sivuilta.

Toimipisteen palvelut

Fat Pipe Centerin asiakkaita palvelee kahvio, keilabaari sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Kahviossa ja keilahallissa on ilmainen wlan-verkko. Hallista löytyvät yleiset pukuhuonetilat saunoineen sekä lisäksi kokous- ja oheistiloja sekä tilaussaunat.

Arena Center Myllypurossa toimivat myös AC Print – tekstiilipaino, Forever-kuntoklubi, Suomen Salibandyliitto (SSBL) ja Kansainvälinen Salibandyliitto (IFF) sekä Helsingin Kendoseura (Ki-Ken-Tai-Icchi kendo). 1.10.2020 alkaen Myllypuron Arena Centerissä on päässyt pelaamaan myös padelia, kun Smash-Padel avasi 4 kenttää halliin. Lisätiedot padelista ja kenttien varauksesta Smash-Padelin -sivuilta.

Arena Center Myllypuro sijainti

Halli sijaitsee keskeisellä paikalla Myllypurossa kivenheiton päässä Kehä I:ltä ja vain 200 metrin päässä Myllypuron metroasemalta. Halliin on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Itäkeskuksen kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä.

Julkinen liikenne

– Mellunmäkeen menevällä metrolla pääset hallin viereen Myllypuron metroasemalle.
– Bussilla 92 pääset Itäkeskuksesta aivan hallin viereen Alakiventielle.
– Aikataulut ja linjat löydät HSL:n www-sivuilta.Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
  • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
  • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Myyntipalvelu (arkisin klo 9-16)
    puh. 044 700 7060
    sales@arenacenter.fi

    Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen