fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Sählyturnaukset

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO

Sählyturnauksissa viihtyvät kaveriporukat ja firmajoukkueet.

Sählyturnauksiin voi osallistua helposti pienelläkin porukalla, sillä joukkueen koko on 3-6 pelaajaa. Salibandyjoukkueesta saa näin usean peliporukan turnaukseen. Suurin Arena Centerin järjestämä sählyturnaus on vuosittain pelattava Sähly SM.

Arena Centerin juuret ovat sählyssä, sillä yrityksen ensimmäinen toimipiste 90-luvun alussa sisälsi yhden sählykentän. Sählyturnaukset ovat siis kuuluneet yrityksen tuotevalikoimaan jo alkuajoista asti.

Sähly SM

Arena Center järjestää vuosittain viralliset Sählyn SM-kisat, joka kokoaa runsaan määrän joukkuetta taistelemaan Suomen mestaruuksista. Turnauksen suosituimmat sarjat ovat miesten kilpa- ja harrastesarjat, ja tiukat pelit väännetään myös naisten sarjassa, firmasarjassa, M35-seniorisarjassa ja sekasarjassa. Viime vuosina suosiotaan ovat kasvattaneet myös juniorisarjat.

Sählyn SM-kisoissa Arena Center Myllypuron normaalikentät rakennetaan täyteen pikkukenttiä ja yhden päivän mittaisessa turnauksessa pallo pyörii 20 kentällä aamusta iltaan. Sähly SM onkin säbäkansan yhteen kokoava rento tapahtuma, jossa tavataan tuttuja ympäri maan ja nautitaan iloisesta fiiliksestä ja pelitunnellmasta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset  www.sahlysm.fi

Järjestä sählyturnaus omalle kohderyhmälle

Asiantuntevien tapahtumatuottajien kanssa on vaivatonta järjestää sählyturnaus omalle kohderyhmälle. Sählyjoukkueeseen tarvitsee vain 3-6 pelaajaa joukkuetta kohti, joten työporukasta saa helposti muodostettua monta joukkuetta turnausta varten. Turnauspalveluihin kuuluvat lohkojakojen, otteluohjelmien, tuomariasettelujen ja tulospalvelun järjestäminen tarpeiden mukaan. Lisäksi omiin turnauksiin voi liittää ruokailumahdollisuuden, messukentän tai joukkueiden yhteisen päivän päätöksen saunatiloissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tapahtumatiimistä:

044 700 7066 (ark. 10-16)
floorball(at)arenacenter.fi

 

Myyntipalvelu (arkisin 10-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola