Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Kokouspalvelut

• MYLLYPURO

 

Kokouspalvelut Arena Center Myllypurossa

Arena Center Myllypuro tarjoaa kokouspalvelut vaivattomasti yrityksellesi. Toimivat kokoustilat, saunatilat ja aktiviteetit löydät helposti saman katon alta.

Arena Centeriltä löydät sopivat kokouspalvelut tarpeesi mukaan

Arena Center Myllypuro tarjoaa mainiot puitteet onnistuneen kokouksen järjestämiseen.  Kokoustilamme soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin ja erilaiset aktiviteettimahdollisuudet tuovat vaihtoehtoja, kun tavoitteena on uudet virikkeet kokouksen lomaan tai kokouspäivän päätteeksi.

Tutustu alta tarkemmin kokoustiloihin sekä valmiisiin kokouspaketteihin. Kokouspalvelut helposti ja vaivattomasti myös yrityksellesi toiveiden mukaan räätälöitynä!

Ota yhteyttä myyntipalveluumme!

Kokous- ja saunatilat

Arena Center Myllypuron tyylikkäät kokous- ja saunatilat mahdollistavat onnistuneet tilaisuudet vaivatta! Arena Center Myllypurosta löydät tyylikkäät ja toimivat kokous- ja saunatilat erilaisille tapahtumille. Tutustu alta tilavaihtoehtoihin...
Lue lisää »

Kokouspaketit

Kokouspaketit Arena Centerissä Arena Center Myllypuro tarjoaa kattavat kokouspaketit tarpeiden mukaan. Räätälöimme mielellämme tilaisuuden kokoustiloista, aktiviteeteista ja tarjoiluista! Kokouspäivät voi olla muutakin kuin kalvosulkeisia. Seuraavat...
Lue lisää »