fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Salibandyturnaukset

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO • KAARELA

Tulevia salibandyturnauksia Arena Centerissä

Arena Center järjestää vuosittain parikymmentä salibandyturnausta eri kohderyhmille. Turnausvalikoimasta löytyy sopivia salibandyturnauksia niin junioreiden kilpa- ja haastajatason joukkueille, aikuisjoukkueille, kaveriporukoille ja yritysjoukkueille. Turnauksia järjestetään vuoden mittaan useissa ajankohdista, joten valikoimasta löytyy niin kauden avaukseen, keskivälin tasonmittaukseen kuin kauden päätökseenkin sopivia tapahtumia.

Turnauksiin osallistuminen on helppoa, sillä virallista lisenssiä ei vaadita. Ilmoittautuminen turnauksiin tapahtuu kyseisen turnauksen omalta sivustolta. Tutustu alta ajankohtaisiin turnauksiin ja valitse sopivat oman tiimisi aikatauluihin!

Vankka kokemus turnausjärjestelyistä

Arena Centerin tietotaito laadukkaiden salibandyturnausten järjestämiseen kumpuaa monivuotisesta kokemuksesta, sillä ensimmäiset AC:n turnaukset järjestettiin jo 1990-luvun puolella. Esimerkiksi vuosien 2001-2010 järjestettiin lähes 200 turnausta.

Suomen suurimmat salibandyturnaukset

Arena Center on järjestänyt Suomen historian suurimmat salibandyturnaukset. Tammikuussa pelattava Helsinki Floorball Cup kerää vuosittain kansainvälisesti yli 300 joukkuetta. Toukokuussa pelattava Suomen suurin junioreiden salibandyturnaus Helsinki Junior Challenge kerää kansainvälisesti lähes 300 joukkuetta vuosittain.

Koko turnausmatka samasta paikasta

Arena Center on keskittynyt viime vuosina joukkueiden kokonaisvaltaisempaan palvelemiseen kehittämällä joukkueille tarjottavia turnauspalveluja. Nykyään joukkue voi tilata koko turnauspaketin turnaustoimistosta. Turnaustapahtuman lisäksi turnaustoimistosta on mahdollista tilata esimerkiksi hotellimajoitus, ruokailut halleilla ja vaikkapa liput pääkaupunkiseudun julkiseen liikenteeseen. Näin turnausmatkan järjestelyt ovat joukkueenjohtajalle entistä helpommat.

Järjestä salibandyturnaus omalle kohderyhmälle

Asiantuntevien tapahtumatuottajien kanssa on vaivatonta järjestää turnaus omalle kohderyhmälle. Turnauspalveluihin kuuluvat lohkojakojen, otteluohjelmien, tuomariasettelujen ja tulospalvelun järjestäminen tarpeiden mukaan. Lisäksi omiin turnauksiin voi liittää ruokailumahdollisuuden, messukentän tai joukkueiden yhteisen päivän päätöksen saunatiloissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tapahtumatiimistä:

044 700 7066 (ark. 9-16)
floorball(at)arenacenter.fi

 

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola