fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Arena Center

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • RUSKEASUO • KAARELA

Arena Centerin toimipisteet ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä, Ruskeasuolla ja Kaarelassa. Arena Center Oy:n perustivat salibandymiehet Jarmo Perttilä ja Heikki Vienola vuonna 1993.

Arena Center tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan elämyksiä kaiken ikäisille

Päälajeina halleissa pelataan salibandya, sählyä ja futsalia. Näiden harrastamiseen löytyy kaikkiaan 19 kenttäkokonaisuutta. Lisäksi Myllypurosta löytyy 12-ratainen viihdekeilahalli. Kaikkien lapsien ja lapsiperheiden suosikki taas on Hakaniemessä sijaitseva Leikkiluola – seikkailuluola koko perheelle. Arena Centerin monipuolisia liikuntamahdollisuuksia täydentämään avattiin lokakuun 2021 alussa uusi Arena Center Kaarela, jossa pääsee pelaamaan myös padelia.

Toimipisteistä löytyy myös laaja kattaus kokous- ja saunatiloja sekä virkistys- ja työhyvinvointipalveluita. Kaikista pisteistä löytyvät myös kahvio-ravintolat sekä AC Storen -myymälät.

Turnauksia ja tapahtumia laidasta laitaan

Arena Center toteuttaa vuosittain yli 20 erilaista turnaustapahtumaa ja liigaa, joitka kokoavat vuosittain mm. salibandy ja futsal joukkueita ympäri Suomen ja Euroopan pelaamaan eri sarjojen peleissä. Lisäksi Arena Centerin halleissa toteutetaan vuosittain reilut 550 erilaista yritystapahtumaa sekä satoja lasten syntymäpäiväjuhlia.

Suomen suurimpia liikuttajia

Arena Center on mittava liikuttaja pääkaupunkiseudulla. Neljässä toimipisteessä toteutuu vuosittain noin 2 miljoonaa liikunnallista käyntikertaa.

Lisätietoja Arena Centerin laajasta tuotetarjonnasta löydät näiltä sivuilta. Toinen vaihtoehto tutustua tuotevalikoimaan on tulla käymään paikan päällä.

 

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola