fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Kilpailusäännöt

1. Järjestäjä
Nimi: Arena Center Oy
Yhteystiedot: Alakiventie 2, 00920 Helsinki (jäljempänä “Järjestäjä”) Järjestäjä voi järjestää kilpailun yhteistyössä kaupallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, joiden nimet ilmoitetaan kilpailun yhteydessä (jäljempänä Yhteistyökumppanit). Yhteydenotot kilpailun Järjestäjään sähköpostitse osoitteella: myynti@arenacenter.fi.
Instagram ja Facebook sekä muut somekanavat eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua/arvontaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän [tai Yhteistyökumppanin] palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika on ilmoitettu tähän sivuun viittavan julkaisun yhteydessä selkeästi päivämäärällä.

4. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana tähän sivuun viittaavan julkaisun toimintaohjeiden mukaisesti osallistuneet henkilöt.

5. Palkinnot
Palkinto jaetaan kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on ilmoitettu tähän sivun viittaavaan julkaisun yhteydessä.

6. Kilpailun voittaminen
Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimi tai käyttäjänimi voidaan julkaista kilpailun yhteydessä. Jos voittaja ei vastaa viikon kuluessa ilmoituksesta, palkinto arvotaan uudelleen. Palkinto toimitetaan voittajalle kuukauden sisällä kilpailun päättymisestä. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla sekä mahdollisen yhteistyökumppanin markkinointimateriaalissa. Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille voidaan lähettää [tekstiviestillä/sähköpostilla] tieto kilpailun tuloksista. Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Oikeudet
Kilpailuihin osallistuvalla tulee olla oikeus lähettämiensä kuvien tai teosten julkaisemiseen ja lupa niissä mahdollisesti esiintyviltä ihmisiltä. Kilpailun Järjestäjällä on oikeus osallistujien lähettämien kuvien ja teosten julkaisuun.

8. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän [ja Yhteistyökumppanin] kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän [ja Yhteistyökumppanin] myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

9. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen
Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

10. Henkilötietojen käsittely
Kilpailun yhteydessä ei kerätä tallennettavia henkilötietoja vaan osallistuminen tapahtuu tähän sivuun viittaavan kolmannen osapuolen palvelussa. Voittajien henkilötiedot kysytään erikseen ja käsitellään Tietosuojaselosteessa kuvattujen prosessien mukaisesti.

11. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola