fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Yritysturnaukset & -liigat

Meidän kanssa toteutat helposti yritysturnaukset & -liigat

 

Arena Centerissä järjestät laadukkaat yritysturnaukset & -liigat helposti. Ota mittaa työkavereista yritysturnauksessa, haasta kilpailijasi tai järjestä oma toimialasi välinen liiga!

 

Turnaus omalle kohderyhmälle

 

Arena Centerin liikuntakeskusten lajivalikoimasta löytyy mainiot puitteet mm. salibandy-, sähly-, futsal-, koripallo- ja keilaturnausten järjestämiseen. Turnauksen voi järjestää muutamalle joukkueelle yhtenä päivänä tai jopa usealle sadalle joukkueelle yksi- tai kaksipäiväisenä. Voit esimerkiksi haastaa eri alueiden toimistot tai oman alan muita firmoja turnaukseen, jossa päivällä nautitaan peleistä ja illalla verkostoidutaan saunan tai vaikkapa yhteisen illallisen merkeissä.

Turnauspalveluihin kuuluvat lohkojakojen, otteluohjelmien, tuomariasettelujen ja tulospalvelun järjestäminen tarpeiden mukaan. Lisäksi omiin turnauksiin voi liittää ruokailumahdollisuuden, messukentän tai joukkueiden yhteisen päätöstilaisuuden saunatiloissa.

 

Liiga omalle kohderyhmälle

 

Arena Center järjestää vuosittain eri AC-liigoja, joita pelataan talvi- ja kesäkaudella. AC-liigassa on otteluita noin parin viikon välein. Liigan kesto voi olla mm. syyskuusta toukokuuhun tai lyhempi kausi toiveiden mukaan.

Liigan voi räätälöidä jonkin tietyn toimialan väliseksi liigaksi, jolloin mukaan kutsutaan alan tai järjestön joukkueita. Esimerkiksi tällä hetkellä AC-liigassa on omat sarjansa autokauppiaille ja asianajajille sekä myös ministeriöiden keskusjärjestöjen oma liiga. Liigapalveluihin kuuluvat lohkojakojen, otteluohjelmien, tuomariasettelujen ja tulospalvelun järjestäminen tarpeiden mukaan. Liiga voi päättyä lopputurnaukseen, johon kootaan kaikki osallistujat pelaamaan samaan paikkaan samana päivänä ja näin saadaan mukava yhteinen päätös kaudelle.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää myyntipalvelustamme:

044 700 7060 (ark. klo 9-16)
myynti(at)arenacenter.fi

 

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola