fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Yritysturnaukset & liigat

Meidän kanssa toteutat mainiot yritysturnaukset & liigat

Arena Centerissä järjestät yritysturnaukset & liigat helposti. Ota mittaa työkavereista yritysturnauksessa tai järjestä oma toimialasi välinen liiga.

Turnaus omalle kohderyhmälle

Meidän kanssa on vaivatonta järjestää oikea sporttiturnaus omalle kohderyhmälle. Arena Centerin keskusten lajivalikoimasta löytyy mainiot puitteet mm. salibandy-, sähly-, futsal-, koripallo-, käsipallo- ja keilaturnausten järjestämiseen. Turnauksen voi järjestää muutamalle joukkueelle yhtenä päivänä tai jopa usealle sadalle joukkueelle yksi- tai kaksipäiväisenä. Voit esimerkiksi haastaa eri alueiden toimistot tai oman alan muita firmoja turnaukseen, jossa päivällä nautitaan peleistä ja illalla verkostoidutaan saunan tai vaikkapa yhteisen illallisen merkeissä.

Turnauspalveluihin kuuluvat lohkojakojen, otteluohjelmien, tuomariasettelujen ja tulospalvelun järjestäminen tarpeiden mukaan. Lisäksi omiin turnauksiin voi liittää ruokailumahdollisuuden, messukentän tai joukkueiden yhteisen päivän päätöksen saunatiloissa.

Liiga omalle kohderyhmälle

Arena Center järjestää vuosittain Play-liigoja, joita pelataan talvikaudella sekä kesällä. Play-liigassa joukkueet pelaavat sarjaa, jossa on otteluita noin parin viikon välein. Liigan kesto voi olla esimerkiksi syyskuusta toukokuuhun tai lyhempi kausi toiveiden mukaan.

Liigan voi räätälöidä jonkin tietyn toimialan väliseksi liigaksi, jolloin mukaan kutsutaan jonkin toimialan tai järjestön joukkueita. Esimerkiksi tällä hetkellä Play-liigassa on omat sarjansa autokauppiaille ja asianajajille sekä järjestämme myös ministeriöiden keskusjärjestöjen oman liigan. Liigapalveluihin kuuluvat lohkojakojen, otteluohjelmien, tuomariasettelujen ja tulospalvelun järjestäminen tarpeiden mukaan. Liiga voi päättyä lopputurnaukseen, johon kootaan kaikki osallistujat pelaamaan samaan paikkaan samana päivänä ja näin saadaan mukava yhteinen päätös kaudelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää myyntipalvelustamme:

044 700 7060
myynti(at)arenacenter.fi

 

Myyntipalvelu (arkisin 10-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola