Arena Center AC Store AC Travel AC Print Keilahalli Leikkiluola

Arena Center Hakaniemi

• HAKANIEMI

stadium-02

Sörnäisten rantatie 2
00530 Helsinki
Puh. 044 700 7062

Aukioloajat VK38

Maanantai
7:00 - 23.00
Tiistai
7:00 - 23:00
Keskiviikko
7:00 - 23:00
Torstai
7:00 - 23:00
Perjantai
7:00 - 21:00
Lauantai
8:00 - 21:00
Sunnuntai
8:00 - 21:00

Aktiivinen keskus maan alla liikuttaa niin lapsia kuin aikuisiakin.

Lapset pääsevät peuhaamaan Leikkiluolassa ja aikuiset liikkuvat salibandyn, futsalin tai kuntosalin parissa. Hakaniemen torin alla (Sörnäisten rantatie 2) sijaitsevaan keskukseen on helppo saapua julkisilla tai omalla autolla.

Arena Center Hakaniemi (Jaffa Station) sijaitsee noin 30 metrin syvyydessä Hakaniemen torin alla ja paikka tunnetaan myös nimellä Merihaan kalliosuoja. Toimipisteessä on kolme isoa kenttää (salibandy, futsal, käsipallo) sekä yksi sählykenttä, joka soveltuu myös sulkapallon pelaamiseen (huomioi pelikorkeus 4,5 m).

Varaa pelivuoro

Voit varata Arena Center Hakaniemestä pelivuoron oman joukkueen, kaveriporukan tai yrityksen käyttöön. Tee vuorovaraustiedustelu kätevästi netissä alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä Myyntipalveluun.

Toimipisteen palvelut

Jaffa Stationin asiakkaita palvelee kahvio sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Kahviossa on myös ilmainen wlan-verkko. Urheiluasiakkaille hallista löytyvät pukuhuonetilat saunoineen.

Arena Center Hakaniemessä toimii myös lapsiperheiden suosikki Helsingin Leikkiluola sekä Idealfit-kuntokeskus. Lisäksi hallin käyttäjiä, alueen yrityksiä sekä alueella vierailevia palvelee oma 75 paikkainen pysäköintihalli.

Arena Center Hakaniemi sijainti

Halliin on keskeisen sijainnin ansiosta loistavat kulkuyhteydet. Lähin metroasema, linja-autopysäkit sekä raitiovaunupysäkit sijaitsevat vajaan sadan metrin päässä ja omalla autolla voi ajaa suoraan sisälle pysäköintihalliin Sörnäisten rantatieltä.

Julkinen liikenne

 • Metrolla pääset aivan hallin viereen Hakaniemen metroasemalle
 • Hakaniemen torin vierestä kulkee monia busseja sekä raitiovaunuja
 • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittioppaasta

Leikkiluola

Leikkiluola Arena Center on liikuttanut lapsia ja lapsiperheitä Hakaniemessä vuodesta 2003 lähtien. Neljän ensimmäisen kesän aikana järjestettiin LEGO® Show Helsinki -tapahtumaa. Vuodesta 2007 lähtien Hakaniemestä...
Lue lisää »

Lasten synttärit

Arena Centerissä järjestät ikimuistoiset lasten synttärit Järjestä ikimuistoiset lasten synttärit helposti ja vaivattomasti Arena Centerissä! Tutustu monipuoliseen synttärivalikoimaan ja anna sankarin tehdä valinta. Arena Center...
Lue lisää »

Turnaukset

Täältä löydät kaikki Arena Centerin turnaukset Suomen parhaat turnaukset. Arena Center järjestää vuosittain parikymmentä salibandy-, futsal- ja sählyturnausta Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla. Tutustu turnausvalikoimaan alla...
Lue lisää »

Play-liiga

Play-liiga Play-liiga on Arena Centerin järjestämä salibandyliiga, jota on pelattu aina vuodesta 2000 alkaen. Se tarjoaa eri kohderyhmille mahdollisuuden harrastesarjatoimintaan. Liigassa pelaamiseen et tarvitse SSBL:n...
Lue lisää »

Vuorotiedustelu

Tällä lomakkeella voit tiedustella yksittäis- ja vakiovuoroja Arena Centerin halleista
 • Vakiovuoro tulee aloittaa 2 viikon kuluessa vuoron varaamisesta.
 • Tämä ei ole sitova varaus vaan alustava tiedustelu. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Myyntipalvelu (arkisin klo 9-16)
  puh. 044 700 7060
  sales@arenacenter.fi

  Olen lukenut ja hyväksyn Arena Centerin tietosuojaselosteen