fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Futsalturnaus

• MYLLYPURO • HAKANIEMI • KAARELA

Arena Center järjestää vuosittain useita futsalturnauksia Myllypurossa, Hakaniemessä ja Kaarelassa. Ensimmäinen futsalturnaus järjestettiin keväällä 2010, joten kokemusta laadukkaiden tapahtumien järjestämisestä löytyy runsaasti. Suurimmat futsalturnaukset keräävät yli 100 joukkuetta ja 1000 osallistujaa taistelemaan mitaleista ja kunniasta hyvissä puitteissa.

Futsalturnauksissa viihtyvät eri tasoiset miesten, naisten ja junioreiden futsal- ja jalkapallojoukkueet sekä kaveriporukat. Kattavat sarjavalikoimat takaavat tasaisia pelejä eri tasoisille joukkueille. Turnauksiin osallistuminen on helppoa, sillä virallista lisenssiä ei vaadita. Ilmoittautuminen turnauksiin tapahtuu kyseisen turnauksen omalta sivustolta.

Tutustu alta ajankohtaisiin turnauksiin ja valitse sopivat oman tiimisi aikatauluihin!

Koko turnausmatka samasta paikasta

Arena Center on keskittynyt viime vuosina joukkueiden kokonaisvaltaisempaan palvelemiseen kehittämällä joukkueille tarjottavia turnauspalveluja. Nykyään joukkue voi tilata koko turnauspaketin turnaustoimistosta. Turnaustapahtuman lisäksi turnaustoimistosta on mahdollista tilata esimerkiksi hotellimajoitus, ruokailut halleilla ja vaikkapa liput pääkaupunkiseudun julkiseen liikenteeseen. Näin turnausmatkan järjestelyt ovat joukkueenjohtajalle entistä helpommat.

Järjestä futsalturnaus omalle kohderyhmälle

Asiantuntevien tapahtumatuottajien kanssa on vaivatonta järjestää turnaus omalle kohderyhmälle. Turnauspalveluihin kuuluvat lohkojakojen, otteluohjelmien, tuomariasettelujen ja tulospalvelun järjestäminen tarpeiden mukaan. Lisäksi omiin turnauksiin voi liittää ruokailumahdollisuuden, messukentän tai joukkueiden yhteisen päivän päätöksen saunatiloissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tapahtumatiimistä:

044 700 7066 (ark. 10-16)
futsal(at)arenacenter.fi

 

Varaa vuoro Myyntipalvelu (arkisin 9-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola