fbpx
Arena Center AC Store Keilahalli Leikkiluola

Tapahtumatiimi
puh. 044 700 7066 ark. klo 9-17
floorball(at)arenacenter.fi

Työpaikkasalibandy SM-kisat

• MYLLYPURO

Hienoja uutisia – Työpaikkasalibandy SM-kisoille uusi ajankohta syyskuulle!

Aiemmin huhtikuulle 2020 suunnitellulle ja korona epidemian vuoksi perutuksi ilmoitetuille Työpaikkasalibandy SM-kisoille on löydetty uusi ajankohta. 2020 Työpaikkasalibandy SM-kisat pelataan Helsingissä Arena Center Myllypuron ja Ruskeasuon vauhdikkailla kentillä lauantaina 5.9.2020.

Kevään turnaukseen ilmoittautuneisiin joukkueisiin ollaan yhteydessä ja heidän ilmoittautumisensa siirretään uuteen ajankohtaan.  Myös uusia joukkueita mahtuu turnaukseen mukaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä turnaukseen on ke 5.8.

>> ILMOITTAUDU MUKAAN <<


Turnausinfo

Miehet Kilpa (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Ei sarjarajoituksia.

Miehet Harraste (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Harrastesarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div.

Miehet Hupi (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Miehet Hupi on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaa SSBL 5 div,  A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 4 div.

Naiset Avoin (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Ei sarjarajoituksia.

Seka (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Sekasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naisten Salibandyliigassa ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua sekasarjaan. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua sekasarjaan. Sekasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div. (SSBL kaudella 2019-2020).

Huom. Sekasarjassa tulee olla samaan aikaa kentälle molemman sukupuolen edustajia (maalivahtia ei lasketa).


Turnausmaksu
279€


Yhteystiedot

Turnaustoimisto palvelee arkisin klo 9-16.
Puh: 044 700 7066
Email: floorball@arenacenter.fi


Ruokailu

Turnauksen ohessa joukkueellanne on mahdollisuus ruokailla otteluiden lomassa. Joukkueenne otteluohjelma otetaan huomioon ruokailua suunniteltaessa, jotta turnauksenne sujuisi tämän suhteen vaivatta. Voit tilata joukkueellesi ruokailun Torneopalissa joko ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin. Ruokailun hinta on 9,90 euroa / henkilö.


Majoitus

Majoitusta järjestämme laadukkaassa Sokos Hotel Presidentissä, joka sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Kampissa Helsingin keskustassa.
Majoitus järjestetään ensisijaisesti kolmen hengen huoneissa (huoneita tarjolla rajoitettu määrä). Yhden ja kahden hengen huoneista veloitamme lisämaksun.

Majoituspaketit maksavat yhdeltä yöltä 42€/henkilö ja kahdelta yöltä 84€/henkilö.

Lisämaksut:
2hh: 20€/yö/huone
1hh: 40€/yö/huone

Lisätietoja hotellista löydät Sokos Hotel Presidentin omilta nettisivuilta.


Palkinnot

Sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan SM-mitaleilla, pokaalilla ja diplomilla.


Otteluohjelmat

Turnauksen otteluohjelmat julkaistaan viimeistään viikko ennen alkuvihellystä.


Pelipaikat

FAT PIPE CENTER – Arena Center Myllypuro (lyhennetty otteluohjelmassa MAC)

Alakiventie 2
00920 Helsinki
7 salibandykenttää
Hallin pohjakartta

PLAY PLAZA – Arena Center Ruskeasuo (lyhennetty otteluohjelmassa RAC)
Nauvontie 3
00280 Helsinki
4 salibandykenttää
Hallin pohjakartta


Turnausjatkot

Arena Center & Night People Group tarjoavat aikuisten joukkueille turnauksen jatkot! Viralliset jatkot pidetään lauantaina Helsingin keskustassa Apollo Live Clubilla. Jokainen Työpaikkasalibandy SM-kisoihin osallistunut joukkue pääsee jatkopaikkaan VIP-jonon kautta ilmaiseksi sisään.


Säännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Salibandyliiton (SSBL) pelisääntöjä seuraavin tarkennuksin/poikkeuksin:

1) Kaikilla joukkueilla vähintään 3 ottelua.

2) Peliaika kaikissa otteluissa on 2 x 15 min.

3) Peliaika pysäytetään ainoastaan rangaistuslaukauksen aikana ja erotuomarin näytöstä.

4) Jäähyn mittaaminen aloitetaan sen jälkeen kun peli alkaa jäähyn jälkeen uudelleen.

5) Ottelut eivät pääty 12 maalin eroon, vaan ne pelataan loppuun asti.

6) Joukkueen pelaajamäärää per ottelu ei ole rajoitettu.

7) Sekasarjassa kentällä tulee olla samaan aikaan kentällä molempien sukupuolien edustaja. (maalivahtia ei lasketa)

8) Otteluissa, joissa voittaja on saatava selville (Playoff) suoritetaan suoraan (ilman jatkoaikaa) rangaistuslaukauskilpailu kolmella vetäjällä SSBL yksittäisten ottelujen sarjamääräysten mukaisesti. Kotijoukkue aloittaa rangaistuslaukauskilpailun. Erotuomarit päättävät kumpaan päätyyn lauotaan. Maalivahti menee ensin maaliin ja vasta sen jälkeen rangaistuslaukausta laukova pelaaja kentälle. Tämän jälkeen tähän laukaukseen ei saa enää vaihtaa maalivahtia. Mikäli tilanne on yhä kolmansien laukojien jälkeen tasan, etenee rangaistuslaukauskilpailu yksi pari kerrallaan, kunnes voittaja on selvillä. Samat kolme pelaajaa suorittavat yhden rangaistuslaukauksen kerrallaan, kunnes ratkaiseva tulos on saavutettu. Jatkolaukauksia ei tarvitse suorittaa samassa järjestyksessä kuin varsinaiset rangaistuslaukaukset, mutta pelaaja ei saa suorittaa kolmatta laukaustaan ennen kuin kaikki kolme pelaajaa ovat suorittaneet vähintään kaksi laukausta jne.

Poikkeukset

Finaali, jossa pelataan ensin 5 minuutin jatkoaika (äkkikuolema) ja tarvittaessa rangaistuslaukaukset kolmella vetäjällä SSBL yksittäisten ottelujen sarjamääräyksien mukaisesti.

9) Finaaleissa on käytössä 30 sekunnin aikalisä per joukkue.

10) Pelaaja saa edustaa vain yhtä (1) joukkuetta samassa sarjassa.

11) Joukkue on velvollinen ennen ensimmäisen ottelun alkua toimittamaan luettelon kaikista joukkueen pelaajista ja toimihenkilöistä turnauksen järjestäjille sähköisessä järjestelmässä. Tässä pelaajaluettelossa tulee olla kaikki joukkueen pelaajat ja toimihenkilöt nimettynä, eikä sitä saa muuttaa turnauksen aikana ilman järjestäjätahon suostumusta. Otteluihin ei tarvitse toimittaa paperista pelaajaluetteloa.

12) Kilpailun juryllä on oikeus puuttua epäasiallisesti käyttäytyviin joukkueisiin ja tarvittaessa sulkea sarjasta. Jury voi myös velvoittaa joukkuetta vaatimaan kannattajiltaan asiallista käytöstä.

13) Joukkueen kenttäpelaajien pelipaitojen on oltava yhtenäiset ja numeroitu.

Järjestys sarjassa

Joukkueiden paremmuus määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella.

Voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1 piste.

Mikäli joukkueet ovat tasapisteissä, ratkeaa paremmuus seuraavasti:

 1. keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet
 2. keskinäisten otteluiden maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit keskinäisissä otteluissa)
 3. keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit
 4. koko lohkon maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit)
 5. koko lohkossa tehdyt maalit
 6. arpa

Mikäli jatkolohkossa joukkueet päätyvät tasapisteisiin, eivät aiemmat lohkovaiheet vaikuta jatkolohkon järjestykseen tasapisteissä.

Lohkojen keskinäisessä vertailussa joukkueiden paremmuus määräytyy seuraavasti:

 1. pisteet/ottelu
 2. maaliero/ottelu
 3. tehdyt maalit/ottelu
 4. arpa

Joukkueenjohtajat

Henkilö, joka on nimetty joukkueenjohtajaksi, vastaa joukkueestaan niin pelien aikana kuin muuallakin, sekä yhteydenpidosta järjestäjätahoon turnauksen aikana. Joukkueenjohtajan on oltava täysi-ikäinen (yli 18-vuotias).

Vastalauseet

Vastalause on ottelun osapuolen tekemä ilmoitus ja vaatimus ottelutuloksen mitätöimiseksi tai muuttamiseksi sellaisen ottelussa tai otteluolosuhteissa tapahtuneen taikka edustus- tai pelioikeutta koskevasta rikkomuksesta ja sääntöjen vastaisuudesta tai sääntöjen väärästä soveltamisesta, joka on tai on saattanut vaikuttaa otteluun ja sen lopputulokseen. Erotuomarinottelussa tekemät päätökset ovat lopullisia. Tällaisia päätöksiä vastaan tehdyt vastalauseet eivät pääsääntöisesti voi johtaa uusintaotteluun. Turnausjärjestäjä voi kuitenkin määrätä uusintaottelun, mikäli erotuomari on tehnyt ottelussa sääntöjen vastaisen ratkaisun. Oikeus tehdä vastalause on vain ottelun osapuolilla. Vastalause osoitetaan turnausjärjestäjälle. Vastalauseottelussa tapahtuneiden seikkojen johdosta on ilmoitettava välittömästi ottelunpäätyttyä (viimeistään 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä). Vastalauseen tekijän on suoritettava turnausjärjestäjälle vastalausemaksu vastalauseen jättämisen yhteydessä. Vastalausemaksun suuruus on 100 €, joka palautetaan, mikäli se hyväksytään. Vastalausemaksu voidaan palauttaa perustellusta syystä myös silloin, kun vastalause hylätään tai jätetään käsittelemättä. Vastalausetta ei käsitellä, mikäli vastalausemaksua ei ole määräaikaan mennessä maksettu. Myöhässä saapunutta vastalausetta ei käsitellä.

Edustusoikeutta tai pelioikeutta koskeva vastalause ja vastalausemaksu 100 € tulee toimittaa kirjallisena 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä järjestäjätaholle. Vastalausetta ei käsitellä, mikäli vastalausemaksua ei ole määräaikaan mennessä maksettu. Ottelun lopputulos pysyy voimassa, kunnes asia on ratkaistu. Turnausjärjestäjä voi vastalauseen johdosta määrätä ottelun pelattavaksi uudelleen. Turnausjärjestäjä voi myös määrätä vastalauseen tehneen joukkueen voittajaksi, jolloin lopputulos on 5-0 tai muu järjestäjän määräämä lopputulos, josta vastalauseen tehneen joukkueen vastustajajoukkue ei hyödy. Mikäli voittaneen joukkueenvastalause hyväksytään, jää ottelun lopputulos voimaan, jollei järjestäjä päätä muusta lopputuloksesta, joka on edullisempi vastalauseen tehneelle joukkueelle. Turnausjärjestäjä voi myös hyväksyä hävinneen joukkueen tai tasapelin pelanneenjoukkueen vastalauseen ja jättää silti lopputuloksen voimaan. Mikäli vastalause siitä, että joukkue on peluuttanut pelaajaa, jolla ei otteluhetkellä ole ollut edustus- tai pelioikeutta taikka että sen otteluun on osallistunut kilpailukiellon alainen toimihenkilö, hyväksytään, on joukkue määrättävä hävinneeksi.

Turnausjärjestäjällä on oikeus tarkistaa pelaajan henkilöllisyys.

Luovutukset

Luovutusvoitto on pääsääntöisesti 5–0. Se voi olla myös jokin muu sarjajärjestäjän määräämä tulos, jolloin taktikointi loppupeleissä ei ole mahdollista. Ottelun luovuttanut joukkue katsotaan luopuneeksi turnauksesta. Turnauksen jury voi harkintansa mukaan tehdä poikkeavan päätöksen perustellusta syystä.

Luovutusvoitto kirjataan, jos

 1. jos joukkue ei ilmesty pelipaikalle
 2. jos joukkue myöhästyy vähintään 5 min
 3. jos joukkueella on alle 1+5 pelaajaa ottelua aloittaessa

Mikäli ottelu kuitenkin pelataan, niin että kohdista 2 tai 3 jompikumpi tai molemmat toteutuvat, katsotaan vastustajan hyväksyneen vallitseva tilanne ja ottelun lopputulos jää voimaan.

Vakuutukset

Joukkueiden kaikki pelaajat ja toimihenkilöt, joilla ei ole pelaajalisenssiä tai muuta voimassa olevaa vakuutusta huolehtivat itse vakuutuksistaan tapaturman tai muiden vahinkojen varalta. Tapaturman tai vahingon yms. sattuessa, turnaukseen pelaajina tai toimihenkilöinä osallistuvat ovat itse täysimääräisesti korvausvastuussa vahingosta. Arena Center Oy ei vastaa pelaajien tai toimihenkilöiden aiheuttamista vahingoista, tapaturmista tai niistä aiheutuvista kuluista.