fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Tapahtumatiimi
puh. 044 700 7066 ark. klo 10-16
floorball(at)arenacenter.fi

Työpaikkasalibandy SM-kisat

• MYLLYPURO

Onko sinun työpaikkasi Suomen mestari?

Hyviä työpaikkoja on lukemattomia, mutta vain harva on Suomen mestari. Onko sinun työpaikkasi Suomen mestari 2022?

Kokoa työpaikkasi joukkue ja tule mittelemään salibandy mestaruuksista Työpaikkasalibandyn SM 2022 turnauksessa 28.5.2022.

Uutuutena turnauksessa on nyt myös Tykysarja. Sarja on tarkoitettu joukkueille, jossa joukkueessa pelaavat yrityksen työntekijät eivät edusta tai ole kuluvalla kaudella edustaneet mitään SSBL miesten tai naisten divisioonatasoa.

2020 mestarit

🏆 Miehet Harraste: Nordea
🏆 Miehet Hupi: Kesko Pakaste
🏆 Sekasarja: Sector Alarm

Työpaikkasalibandy SM 2022 turnausinfo

Ajankohta 28.5.2022
Sarjat:  Miehet Kilpa, Harraste , Hupi, Naiset, Seka & Tyky
Ottelut: vähintään 3 ottelua per joukkue
Alkusarjan lisäksi pelataan jatkoon päässeiden kesken jatko-ottelut
Peliaika: 2 x 15 min
Hinta: 279 €
Kaikissa sarjoissa 2 tuomaria
Pelipaikka: Arena Center Myllypuro & Ruskeasuo

>> Lue lisää turnauksesta ja ilmoittaudu mukaan Työpaikkasalibandy SM 2022 -turnaussivulla

Tervetuloa mukaan taistelemaan työpaikkojen herruudesta!

 


SARJAT

 

Uutena sarjana tykysarja (ei lisenssipelaajille)
Tykysarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka eivät edusta tai ole kuluvalla kaudella edustaneet mitään SSBL miesten tai naisten divisioonatasoa. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua tykysarjaan. Tykysarjassa on mahdollista peluuttaa yhtä kiintiöpelaajaa joka edustaa tai on kuluvalla kaudella edustanut korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL alueen alin miesten, tai alin naisten div. (SSBL kaudella 2021-2022).
Miehet Kilpa (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Kilpasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL miesten 2 divisioonaa. Naiset voiva osallistua kilpasarjaan. Kilpasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet liiga (SSBL kaudella 2021-2022).

Miehet Harraste (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Harrastesarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Kuluvalla kaudella A- tai B-nuorten SM-sarjassa pelanneet pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 3 div. (SSBL kaudella 2021-2022).

Miehet Hupi (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Hupisarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL alueiden alinta divisioonatasoa (Etelä-Suomi ja Sisä-Suomi 6 div., muu Suomi 5 div.). Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan tai 1 divisioonan joukkuetta edustaneet pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL alueen toiseksi alin miesten div. (SSBL kaudella 2021-2022).

Naiset (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Naistensarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL naisten 1 divisioonaa. Kilpasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavaa sarjaa: SSBL naiset liiga  A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua hupisarjaan.  (SSBL kaudella 2021-2022).

Seka (Huom. vain yrityksen työntekijöille)
Sekasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naisten Salibandyliigassa ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua sekasarjaan. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua sekasarjaan. Sekasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div. (SSBL kaudella 2021-2022).

Huom. Sekasarjassa tulee olla samaan aikaa kentälle molemman sukupuolen edustajia (maalivahtia ei lasketa).

Myyntipalvelu (arkisin 10-16)
044 700 7060
Varaa vuoro
Arena Center
AC Store
Keilahalli
Keilahalli
Leikkiluola