fbpx
Varaa vuoro Arena Center AC Store Padel Keilahalli Leikkiluola

Ratavaraukset
Ratavaraus ONLINE
puh. 044 700 7065

Myllypuron keilahalli – varaa keilavuoro

Alta pääset varaamaan radan Myllypuron keilahalliin.

Varaus tapahtuu Avoinna24 palvelussa. Varauksen tehdäksesi sinun on luotava käyttäjätunnus Tehden24 palveluun ja oltava kirjautuneena palveluun.

Keilarata maksetaan varauksen yhteydessä. Katso varausehdot.

Varausohjelman ”Valitse palveluntarjoaja”, kohdassa näet varattavat radat. Suosittelemme, että jätät tämän kohdan tyhjäksi. Varauskalenteri näyttää tällöin kaikkien käytössä olevien ratojen vapaat ajat.

Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, lahjakortilla tai hyödyntää eläkeläis-/opiskelijahintaa, voit tiedustella mahdollisuutta puhelimitse (044 700 7065).

—– Huom! —– Huom! —–

Hyvä asiakkaamme,

Otamme Myllypuron keilahallissa koronapassin käyttöön 28.11. alkaen

Uudenmaan koronarajoitukset muuttuvat anniskelualueiden osalta sunnuntaina 28.11.2021, minkä vuoksi otamme käyttöön koronapassin Myllypuron keilahallissa.

Koronapassi on sunnuntaista 28.11. alkaen edellytys sisäänpääsylle keilahalliin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi koronapassin tarkistuksen yhteydessä. Tarkistuksen yhteydessä ei kerätä henkilötietoja.

—– —– —–

 

Tervetuloa Keilaamaan!

 


Varauksen voi edelleen tehdä myös soittamalla Arena Center Myllypuron asiakaspalveluun 044 700 7065 (puhelin palvelee hallin aukioloaikoina, muina aikoina käytä nettivarausta).